Michelle,cind il pui in google,tzi se deschide o pagina cu e-mail sau nick-ul si apoi parola.Trebuie doar sa completezi acolo nickul,parola(eu am pus o alta parola decit pe site-ul asta)si gata...se rezolva!
Sa stii ca nici eu nu m-am priceput de la inceput ca trebuie sa completez acolo(nick-ul si parola),ma asteptam la altceva accesind linkul cu scimbatul parolei!
Ca eu asta am intzeles,ca ai cerut schimbarea parolei,iar linkul ce l-ai primit pe e-mail ,nu-l potzi deschide!!!!
edit.Pe alte forumuri cind apesi pe "am uitata parola"tzi s etrimite pe e-mail o alta parola si cu aia te loghezi!Aici primesti pe forum de fapt posibilitatea de a -tzi lua direct parola dorita.
Dana
pe mine cred ca m-ati pierdut de membru, eu nu mai pot sa-mi accesez demult mailul pe care m-am inscris aici :), iar parola nu se reseteaza nici moarta, orice introduc acolo imi zice ca sunt date incorecte.
La mine pe noul forum nu apare steagul sub nume si scrie status avertisment. Nu stiu ce e asta.
Tocmai m-am intors de acolo . Am vazut steagul sub nume, singura diferenta este ca nu mai flutura. Tot sub nume imi arata cam jumatate din numarul de mesaje si, fireste, "avertismentul" pe care cred ca-l are toata lumea.
status avertisment nu inseamna ca ai un avertisment- ci este linkul care te duce la pagina de avertismente - daca exista sau nu. Ori am uitat eu limba romana ori voi :)