Stelute de iulie-august 2013 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
olimp spune:
bobita si eu am cautat nr de tel al elfului dar nu am gasit nimic ?
delia t ai mare dreptate la ce bufnita este bobita nu are sens sa se mai culce la nopate ca sa se trezesca la 4 dimineata
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
29 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Mony este bine, in spital sub tratament si ne pupa
Ama incearca si un pahar de apa ncalda pe stomacul gol, dimineata. Fetele au dreptate, mi-am adus aminte ca si eu am avut o faza de genul in sarcina, in primul trim. Si dupa ce am fost la toilet si am eliberat colonul am fost foarte bine.
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Olimp, deci tu mai sari fierul din cand in cand? Happy Ama 27+ si Eva |
si eu il sar, sa stiti, dar din motive de diaree si ma simt bine zau, nu cred sa mai am vreo carenta
doxy spune:
Bobitza la multi ani mamei tale! Ce tanara este!
Adriana ce simpatic e piticul tau! Noi nu prea ne am confruntat cu "fac eu" am un copil tare comod el este cu "vrei sa ma ajuti". Dar cand I se pune pata n ai cu cine discuta, exemplu este faza de ieri cu tricoul.
olimp spune:
happy da asa fac altfel as lua-o razna cu , si intredevar ma feresc de multa carne si paine care constipa , dar nu am incotro trebuie sa consum lactate ca sa nu iau Ca suplimentar dar m-am axat pe iaurturi , sana , lapte batut , lapte simplu mai putin barnza...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
29 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Ama regimul tau seamana foarte mult cu dukan. El recomanda 2 linguri de tarate de ovaz dimineata, pentru tranzit. Eu le mancam in iaurt. Incearca poate te ajuta. Si bea multa apa.
happy_ama spune:
Mai fetelor, complicat cu mancarea asta, zau! Eu sincer nu as mai manca nimic! Nu mi-e pofta de nimic! Mananc f putin la o masa si atunci mi se pune nod in gat...nush cum sa mai abordez problema...
Happy Ama 27+ si Eva
doxy spune:
Ma uit la un film nemtesc pe cinemax - submarinul. L am mai vazut acu vreo doua zile, mi a placut mult.
Cred ca o sa merg sa calc rufele ca sa mi ocup timpul cu ceva.
Apropo ieri am mai intrat o tura pe la sh dar slabut de tot la hainele de copii, am gasit doar 2 body de la mothercare si le am luat ca erau noi in set si inca o rochita din bumbac moale ca de tricou. Si mi am luat mie o rochita galbena simpatica pe bretelute pentru cand da caldura.