Faceti baita impreuna cu bebelusul?
Unii parintii gasesc acest lucru cat se poate de firesc, altii considera ca nu este o idee buna... Ce parere aveti?
Raspunsuri
Raza de soare spune:
Nu. Categoric, NU! Nu este absolut deloc igienic. E la fel cu pupatul copiilor pe gurita, mestecatul mancarii si apoi dat copilului, stersul guritei cu poala fustei...si ar mai fi vreo cateva.
giulia81 spune:
cat a fost mic - pe la 1 an asa - am facut baie cu el - in cada - dar eram imbracata in costum de baie. mai mult pt joaca in apa
mcoca spune:
Aici bebelusii sunt dusi la piscina de la 4 luni. Care e diferenta dintre o piscina plina de oameni si cada de acasa cu un parinte?
Vicky, Printzesone and BB (37+)
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Care e diferenta dintre o piscina plina de oameni si cada de acasa cu un parinte? |
Microbii.
boticelina spune:
Noi ne mai balacim impreuna, eu cu fi-mea, doar daca insista ea, dar prefer sa nu intram impreuna pt ca ea face baie in apa la 30 de grade iar mie imi ingheata cocoasa la aceste valori .
Treaba cu microbii ma lasa rece, oricum ies din cada ca s-o spal pe ea, iar eu mai fac un dus dupa. Oricum i-a placut cu mine in cada doar undeva intre 2 ani si 2.5 ani, apoi a preferat sa aiba toata cada doar pt ea, jucariile si plonjeurile de rigoare
mcoca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Raza de soare
Microbii. www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank"> Grupul MAMI VINDE IEFTIN... Hainute, botosei, carucioare, jucarii...noi sau sh, la super preturi! Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. |
Lol
Vicky, Printzesone and BB (37+)
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui MElise Unii parintii gasesc acest lucru cat se poate de firesc, altii considera ca nu este o idee buna... Ce parere aveti? Fascinatie Ea si Eu |
Nu, nici nu mi-a dat vreodata prin gand. Si nici acum, cand are 4 ani, si nici niciodata.
Nici hainele nu i le spal (si nu i le-am spalat vreodata) impreuna cu ale noastre.
giulia81 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Nu, nici nu mi-a dat vreodata prin gand. Si nici acum, cand are 4 ani, si nici niciodata. Nici hainele nu i le spal (si nu i le-am spalat vreodata) impreuna cu ale noastre. |
pot sa intreb de ce?
Selene_Bunny spune:
Spalatul impreuna sau spalatul hainelor impreuna?
Spalatul impreuna: nu ma simt eu confortabil, nu ma simt confortabil nici cand intra peste mine in baie. Plus faptul ca avem alti microbi.
Spalatul hainelor impreuna: piticii de pe creierul meu spun ca nu e OK.
szivarvany spune:
Dushul se pune ???
Eu prima, apoi vine si fi`mea rapid :-)
Mi-a placut aia cu microbii din cada mai multi ca in piscina :-))) :-)))
Astept insa si explicatiile Selenei :-)