Felicitari Flafi,Lai,Deea! Hai Raluca!CIRESELE2013
Raspunsuri - Pagina 15
flory_blanca spune:
Doina noi i-am facut pneumococicul dupa 2 ani, doza unica. Mi se pareau prea multe inainte de 1 an cand sunt foarte apropiate unele de altele vaccinurile si am considerat ca nu intra in contact cu foarte multa lume.
Deny sa faci un rezumat pt "prosti" ca mie tare complicata mi se pare treaba. Nu stiamneubca lumea nici vechiul DC si acum se mai si schimba. Nasol...
mcoca spune:
Cu penumococicul, e ok la 2 ani daca nu intra in comunitate mai devreme. dar eu repet, asta chiar trebuie facut.
Rotarixul nu stiu daca o sa-l fac, ma mai gandesc.
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Hellie, Dany din umbra a facut modificarea :). Cu platforma cea noua, eu as propune sa asteptam lansarea oficiala. Deocamdata e in faza de test, si ei prevad o lansare pe 1 mai (cel mai devreme din cate am inteles eu). Vicky, Printzesone and BB (38+) |
Da, eu am facut modificarea
Are dreptate Vicky.
Nu stiam ca o vor lansa pe 1 mai.
Atunci mai stam cumintele pe-aci la vechiu DC
mcoca spune:
Deny, merci ca iti bati capul cu noua platforma . Pe mine ma seaca numai cand o deschid, si asta in primul rand ca am un ecran de 28 si marea pagine DC e un kk mak in mikloc, de 14inch.
Hellie spune:
Deny, .
Mie personal noul DC nu mi se pare imbunatatit. E tot " aglomerat" asa ca design, se ajunge tot greu la subiectele de interes din forum; adica eu ca sa ajung la ciresele trebuie sa accesez sectiunea forum, dupa aia odiseea si dupa aia pagina 2 din odisee...in fineeee. Plus ca dupa ce scriu un mesaj si il postez, as vrea sa ajung automat direct pe pagina de discutii din nou....ei bine, nu ajung...trebuie din nou sa accesez sectiunea forum etc etc....cel putin asa patesc eu, si mai ales de pe tableta...
carmen333 spune:
Apropo de schimbare, daca-i musai, cu placere! Daca ma intrebati, nu inteleg de ce sa nu continuam cu forumul vechi. Cine pleaca pe FB, oricum asta va face.
Mai uitam cat de multe fete au sau intra in 38 saptamani. Probabil ne tinem pentru sarbatori, are sa fie spectacol aici peste vreo 2 saptamani, asa. Astept poze cu bebelusi pufosi.
Hai, Flafi! Intalnire placuta cu bebe! Motatele maine, iau de buna ca nu vrei azi
Nu ma lasa senzatia asta ciudata de presiune jos de tot. Poate ca e bebe pe-acolo. Am dormit tare prost. Sper sa nu fie infectie, parca ma enerveaza mai tare cand fac pipi.
Sa va povestesc ceva dragut: imi spune tata azi ca eu am fost bebe cuminte, ca dupa ce mancam, dormeam 2-3 ore. Bineinteles, imi spunea ca voi avea timp sa fac ce doresc- noile hobby-uri croitoria si gradinaritul in balcon, dupa ce se naste bebe. Insa versiunea mamei este ca o exasperam cu tipetele si am fost tare nelinistita, dormeam putin de mica, voiam numai in brate. Chestia e ca am stat cu totii in aceeasi camera primele 3 luni, stiu sigur, nu aveau alt loc.
cita_ralu spune:
citat din mesajul lui simcri Ralu poti sa mananci macaroane cu branza, carne la gratar, cartofi la cuptor cu branza, supa de pui, supa de legume, iaurt dar nu direct de la frigider ci la temperatura camerei, fara ceapa usturoi tocaturi sosuri maioneza, fara lapte, smantana, poti manca si morcovi, mar copt, fructe doar din compot, bananele sunt singurele pe care le poti manca asa, apoi sticksuri, biscuiti fara crema, covrigei. |
Multumesc Simcri
32 + Matei Gabriel
DenyAnd spune:
Hai ca cat de cat m-am mai lamurit cu noul DC.
Multele erori sunt din cauza ca inca e in lucru.
La fel si cu prima pagina, se va rezolva pe parcurs.
Speram
Asa ca, nu fac nimic pe noul DC.
Mai e timp pana pe 1 mai
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui carmen333 Sa va povestesc ceva dragut: imi spune tata azi ca eu am fost bebe cuminte, ca dupa ce mancam, dormeam 2-3 ore. Bineinteles, imi spunea ca voi avea timp sa fac ce doresc- noile hobby-uri croitoria si gradinaritul in balcon, dupa ce se naste bebe. Insa versiunea mamei este ca o exasperam cu tipetele si am fost tare nelinistita, dormeam putin de mica, voiam numai in brate. Chestia e ca am stat cu totii in aceeasi camera primele 3 luni, stiu sigur, nu aveau alt loc. |
Inseamna ca numai la tati in brate erai linistita si cuminte.
Cum te lua mamica in brate cum plangeai
Probabil mamica ta era stresata, ingrijorata, nelinistita, de aia si erai si tu nelinistita - versiunea mamei.
Dar tati... relax, si tu la fel relax
Stii si tu ca starea mamei se transmite la copil
duduta190578 spune:
La multi ani Monik!
Fetelor ma i-au niste emotii cand ma gandesc ca au inceput sa apara bebeii nostri,parca mai tare ca la prima nastere.
Azi toata ziua am umblat la hainele fetei,le-am scos pe cele mai sibtirele,am calcat la greu,macar sa apuc sa le am pregatite,ca dupa ce vine fratiorul sigur nu mai am atat timp.
35+