Aventuri, dileme si dezbateri pe ghetar

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ce-i ala chiropractor? asa pe intelesul meu... danke.

amortelile la maini picioare sunt cauzate de un nerv care trece prin zona. nervul e afectat de ceva, neurologul e cel ce stabileste diagnosticul.

stiti voi ce am gatit mai devreme? nu, nu stiti. niste balari romanesti, stevie adica. sotul a primit-o in dar, iar eu sotie gospodina ....
mai am in frigider si vrea o ciorba din ea. da e cam multa iarba, Andra help o reteta usoara.

si daca tot sunt la capitolul plangeri, sa mai zic una. copii mei vor sa mearga luna viitoare la Munchen sa intalneasca un cantaret american. vor bilet de VIP, sa se vada cateva minute cu vedeta.
io-s de acord sa mearga singuri, nu mai spun cat costa vazutul asta da barbatul zice 'cum mai sa-i lasam singuri cu trenul la Munchen?' da' ce le trebuie tâtâ si pampers? am dreptate, nu-i asa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

kari,
chiropractor e ala care iti trozneste oasele...cica le aliniza.
la ce distantza de M. stati?
daca nu ma insel...copiii tai au sub 18 ani, nu-i asa?
eu la virsta asta nu i-as lasa la concert fara un adult...dar asta sunt eu...mai paranoia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Kari-normal ca nu le trebe tzata si pampers, cu atat mai mult cu cat le iei bilet si de vip
Chiropractor-Chiropractors emphasize manual and manipulative therapy for the treatment of vertebral subluxations. Currently, chiropractors practice in over 100 countries in all regions of the world, however chiropractors are most prevalent in North America, Australia and parts of Europe. Most people who seek chiropractic care do so for low back pain.
Dc vrei traducere, zi-ne te rog-hugs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

copilu are 16 si copila 15. intrevederea e ziua in amiaza mare, undeva la un hotel, nu se duc la concert, se duc doar sa se intalneasca cu vedeta. suntem la doua ore cu trenul de Munchen.

aham, deci e ala de care mi-a spus mie doctorul de familie. am vrut si eu sa merg la el, ptr coloana cervicala da cica nu-i indicat ca-i cu doua taisuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Exact Kari-e cu 2 taisuri-eu am prietene care sufera mai mult ca inainte,asa ca eu zic pas..eu stau si sufar for now, pina nu mai pot, oricum saptamina viitoare merg la spital pt pre-op si o sa vad cum mai sunt, maine ma gandesc sa string din dinti si sa merg la gym totusi..
Eu zic ca la 16 ani sunt ok dc e ziua in amiaza mare, dc nu dam drumul la lesa, nu au cum sa invete si sa isi faca experienta.Dar asa vad eu partea plina a paharului-Michelle eu ma mir ca tu esti asa paranoia,de obicei oamenii credinciosi sunt mult mai pozitivi si mai relaxati pt ca DD are grija de ei si de cei din jurul lor,rightÉ
Ne pregatim de tenis, v-am pupat si o seara faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

aha...deci sa se duca 2 ore cu trenul doar sa stea de vorba cu o vedeta pt cateva minute...hmmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Denisa, multumesc de felicitari, numai ca promovare n-am primit :) doar ca am trecut de perioada de proba. si nici marire n-am primit, doar am cerut, asa ca nu-s un etalon :D insa pot sa va spun cum am abordat discutia

io si jumatatea am stat si am cugetat bine si din "vasta" noatra experienta canadiana am dedus ca daca nu cerem nu primim.

asa ca m-am pregatit pentru performance review sa deschid discutia, ca acela era momentul potrivit am cugetat. insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, si review-ul meu practic a coincis cu sfarsitul perioadei de proba asa ca am zis ca daca nu zic nimic, formal mai am un an de asteptat pana la urmatorul review.

cu ce m-am pregatit: m-am uitat pe canadian job classification, NOC. mi-am gasit pozitia, descrierea. am cautat studii de piata salariale pt pozitia respectiva si pregatire.

un exemplu de site cu date salriale:

http://www.canadavisa.com/canadian-salary-survey.html

m-am asezat eu la medie, apoi m-am mapat pe mine pe harta si cum stiam deja am iesit cu minus.


PRAG, cum sa abordezi discutia: parerea mea e ca fie in cadrul unui proces standard de salary review, daca nu stabilesti o intalnire mai oficiala cu managerul si intrebi care e procesul si cum se procedeaza, te adresezi managerului sau catre HR. nu dai buzna si ceri. si iti faci musai temele ca s-ar putea sa ai discutia pe loc

nu lesina, nu tipa nu ameninta si pregateste-te sa ceri de mai multe ori pana sa primesti o data. oricum e bine sa ai in mintea ta ce faci daca ti se spune nu.



Denisa, tu stai mama pe locul tau inca. bucura-te de vara si de pierdut vremea cu copiii. timp de contract ai berechet.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

11 pagini scrise de aseara (my time) pana acum.
Ati avut limbarita azi.
Am trecut razant asa prin pagini, ca nu am cand si prima data vreau sa-i spun Vivianei ca ii tin pumnii sa isi revina fata. Poate a fost doar ffff obosita, nedormita, mancat pe apucate si doar fast food si acum a "cedat" organismul. De aia a si dormit asa mult, trebuia sa recupereze. Oricum analizele sunt binevenite, dar eu sper sa nu fie nimic decat oboseala si devitaminizare.
Buflea nu stiu cum poti sta tu maine acasa. La noi in Ca la sf fiecarei zile in care stai la court ti se da o hartie semnata ca ai fost la jury duty. Nu sunt prosti, ti-o dau la sfarsit. Cu hartia aia mergi la office si le dovedesti la aia ca ai lipsit motivat. Fara hartia aia nu ai cum dovedi ca ai fost la jury duty si o "iei". Tu cum dovedesti ca ai fost a jury duty? Te crede sefa prietena ta pe cuvant?
Ralu, am murit de ras la povestea nuntii tale. Sunt sigura ca tu poate nici acum nu razi cand iti aduci aminte, dar pt noi e comic rau.
Kari
Rufus, pai doar a venit primavara, au iesit fetele la admirat!
Aqai, mai bine la mine la guvern, nu ceri salariu marit niciodata, ti se acorda anual la review un step-2-3, in functie de cum iti termini sau nu proiectele si asta doar pana ajungi la limita de sus a grilei de salariu. Apoi Dumnezeu cu mila.
Mada la noi azi sunt 23C, de maine sunt 26C pt vreo 4 zile.
Cine zicea ca vine la mine? Nu va primesc decat cu pruncii din dotare sa aiba si fiu-meu cu cine se juca.
Pup restul , dar doar atat imi mai aduc aminte. Numai voi sunteti vinovati ca ati scris asa de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Hiiii Carmen, zici tu de prunci pt ca nu il cunosti pe cel din dotarea mea. Care e un smecher si jumatate. Sa vezi ce face deja ochi dulci la cucoane - toate se topesc (si inca nu are 3 ani). Face sotii si se prapadeste de ris (o ia din loc si se piteste printre standurile cu imbracaminte sau la cabina de proba, arunca ce punem in cos sau ne pune altele, se ia la goana cu alti copii, il apuca criza de nervi ca nu ii da casiera bomboane sau macelarul salam de proba, se tavaleste pe jos fiindca vrea sa faca ce nu vrei tu sa faca si nu vrea sa faca ce trebuie). O secunda nu sta locului si e ca o zi de aprilie: nu stii cind incepe ploaia si nici cind apare soarele. Mi-am gasit nasul, sa stiti.

Buflea, eu nu as putea sa fiu jurat. Ok, intrun proces mai micut mai e cum mai e, dar ia sa fie vorba de viol sau de maltratare copil... Prefer sa las pe mina specialistilor si a celor pregatiti asa ceva. Multa lume reactioneaza cu inima mai puternic decit cu logica, mai ales in cazuri sensibile.

Printesa mea mica a fost cu funduletul in sus azi. Chiar la propriu: a exersat azi intoarcerea spate-burta. Dupa care se miorlaia cind ajungea pe burta ca dadea cu nasul de covor. Si cum o intorceam pe spate cum se punea din nou pe intors. Cu bombaneala de rigoare ca nu ii iese din prima .

Kari, eu iti recomand sa te duci la osteopat: e cu mult mai blind decit un chiropractician. Pe mine si pe flacau ne-a ajutat. Dupa prima sedinta mi-a fost mai rau citeva zile, da apoi a fost super pt o perioada. Fiind esti deja adulta, nu te poate salva de tot, trebuie sa mergi regulat, dar s-ar putea sa te ajute, eu zic ca merita incercat!

Sunt terci, asa ca ma duc la nani...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Pai la ce specialisti te referi in cazul unui viol ? Ca jurat trebuie sa asculti probele si sa spui daca ala e vinovat sau nu ...atat. Nu e nevoie de specialisti pentru asta ...da, unii judeca mai mult sau mai putin cu sufletul, cu intuitia, in functie de educatie, de cultura, de religie ...de aia se pun intrebari si se aleg juratii.

Mergi la inceput