Burtici cu STELUTE de iulie-august 2013 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
happy_ama spune:
Carmen, felicitari!!
Madalina, eu mai patesc cand ma ridic brusc dupa ce am stat mai mult pe scaun.
Happy Ama 27+ si Eva
hadrianae spune:
Carmen, felicitari pentru rezultate si pentru puta! Sa fie totul bine in continuare!
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 26+
Poze
unidanad spune:
Carmmen Felicitari si sarcina usoara in continuare
Delia da am citit la sarcina pe saptamani dar nu mai stiu exact unde . O sa iau acum fiecare saptamana in parte sa vad.
27+ Patrick
Dana
carmmen25 spune:
Multumim,multumim!Deacum ne apucam si noi de cautat de cercetat!!!Acum stim sigur ca vom avea un bebe in familie
gravi 19s+
carmmen25 spune:
Si acum ca ma puteti citi in time,neuronul meu stingher nu a inteles chestia cu semnatura ,adica sa pun saptamanile care trebuie si restul......
gravi 19s+
Delia_Rodica spune:
Carmen nu e obligatoriu, dar asa stim si noi in ce perioada te afli
viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd
unidanad spune:
Carmmen pune gravi intre [] sa apara si pt baietel la fel intre [] baietel sa apara
27+ Patrick
Dana
paula_m spune:
Dana, de la 36 sapt incolo, dar nu e chiar o regula. La Raul, ma duceam o data pe sapt la monitorizare si stateam cate o ora cu aparatul ala pe burta si ii numarau miscarile, bataile inimii si restul. E destul de greu sa stai o ora si sa numeri miscari.
Carmen, felicitari pt rezultat si pt puta!
Madalina, bine ai venit si sarcina usoara! Si eu il simteam jos, dar de vreo sapt s-a ridicat chiar sus, si acum il simt doar in jumatatea superioara a burtii.
Va vine sa credeti ca iar tusesc? Ma duc cot la cot cu racelile cu fiu-meu!! Imi vine sa mor
Diana, mi-am facut ieri poze, nuda , dar le-am sters in minutul 2, ca mi-a trecut prin cap ca poate vreodata imi pierd laptopul, sau mi-l fura, sau cine stie ce si Doamne fereste sa le vada careva.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 27+ , bb2
unidanad spune:
Fetele apropo mie doc nu mi-a dat fier si nu mi-a mai zis nmk de vitamine. Sa mai iau??
27+ Patrick
Dana