Burtici cu stelute de iulie-ugust 2013 (85)
Raspunsuri - Pagina 17
Monirina spune:
aaaaa :) ![]()
o las pana deseara, acum merg in curte sa-mi fac straturile sa pun salata 
o sa pun azi si o poza cu lalelele mele iubite, care au inflorit
mor cand le vad :)
va pup pe toate!
ah apropo de kg, vad ca am inceput sa pun cum scrie prin carti , 500 de grame pe sapt
am ajuns la 5,5 kg, azi am incheiat 21 de sapt, trec in 22. eu zic ca e bine nu? desi ma enervez cand pun mana pe mine si dau de grasime, dar fata de alea 35 de kg puse in prima sarcina, acum sunt lux ![]()
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si
20+
anca_toma spune:
si mie mi-au revenit sanii la normal, dar na era mici si nu aveam cum sa se lase ca gravitatia functioneaza altfel
.Ce e drept eu port sutien , inafara de noaptea.Dar cand am alaptat am purtat si noaptea 
, recipientele mele mici nu puteau sa mentina toata cantitatea de lapte si curgeau intr-o fericire deci sutienul plus tampoanele pt sani erau indispensabile
.
Monirina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doxy Sportul e bun nu contest, dar la sani nu prea ajuta, sanul e tesut adipos plus nu mai stiu ce pe acolo, nu e muschi asa ca nu prea ai ce antrena, daca s a flescuit asa ramane. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia |
exista deasupra sanului muschiul pieptului care sustine sanul!!! daca lucrezi acel muschi are putere sa sustina sanul care inradevar e plin de tesut adipos! si binenteles ca daca muschiul nu e lucrat nu poate sustine greutatea sanului.
20+
olimp spune:
dana daca nu doare e ok ..si daca nu ti-a spus nimic dr. legat de col inseamna ca nu sunt motive de ingrijorare...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
28 +
IlincaIlinca
Ele spune:
Monirina m-ai omorat cu sanii tai.
fetelor nu va uitati,ca dupa plangeti cand ii vedeti pe ai vostri..cel putin asa e la mine.
Suunt frumosi!!!!!
Ai mei au devenit sosete dupa Denisa, probabil dupa inca o sarcina si o alaptare o sa fie de o frumusete rara. :D
Elena & Denisa (26.10.2004)
28 saptamani 
betty200 spune:
Salut fetele mele!
O singura remarca am de facut referitoare la sani (care in visele noastre cele mai fanteziste se mai ridica):
Un doctor a fost intrebat de o pacienta:
"D-l doctor ce sa fac sa imi stea sanii drepti"?
Medicul: "Stai in patru labe"
27+ 
bebitza
anca_toma spune:
unidanad sunt contractii nedureroase, dar sunt normale,de acum in colo o sa tot avem.au rolul de a scurta incet incet colul si de al pregati pt nastere.Ideea e sa nu fie regulate si fffff dese. Se pregateste organismul de nastere ca doar suntem in trimestrul 3 

paula_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ele Monirina m-ai omorat cu sanii tai. fetelor nu va uitati,ca dupa plangeti cand ii vedeti pe ai vostri..cel putin asa e la mine. Suunt frumosi!!!!! Ai mei au devenit sosete dupa Denisa, probabil dupa inca o sarcina si o alaptare o sa fie de o frumusete rara. :D Elena & Denisa (26.10.2004) 28 saptamani ![]() |
Prea tarziu a venit atentionarea.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si
27+
, bb2
Monirina spune:
bety e tare replica :)))
ele 
doxy eu vorbeam de lasarea sanilor! intradevar sanul in sine e mai moale,deh nu mai avem 20 de ani, dar nu lasat :) 
cand am terminat cu alaptatul aveam depresie cand imi vedeam sanii,, dar si-au revenit si asta doar cu sport! pacat ca n-avem ce face in privinta vergeturilor 
20+

Rares (11.03.2009) si