Stelute de iulie-august 2013(83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Ama, mie mi-a explicat doctorita ca e analiza aia cu 3 luari de sange intr-o zi! Eram curioasa cum a fost la tine!

Yvy . Te asteptam si pe tine cu poze noi!

24+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula e prima data cand am luat. dr mi-a zis sa iau cand simt ca am nevoie. Cum no-spa-ul forte nu isi mai face efectul azi am luat gynipral. Acuma mi-am revenit...probabil e prima si ultima oara
Cred ca am avut si in perfuzia de dupa amnio, ca acelasi lucru l-am simtit, dar am zis ca o fi de la foame sau stres.

Elena & Denisa (26.10.2004)
28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, pai aia e toleranta. Dar din cate stiu nu ti-o face automat ci doar daca iti ies analizele de glicemie prost. analize care sunt normale (iti ia sange o data si gata)

Happy Ama 27+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Ele ia-ti uscosin supozitor si ia-l concomitent cu un No-spa forte cand mai simti asa dureri mari! Pe mine mereu m-a calmat, am luat de vreo 5 ori pana acum, dar simteam efectiv ca mi se rupe burta in doua si a trecut! Inceraca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Of fetelor eu inca n-am nervii specifici garvidelor, la mine nu-si fac simtita hormonii, inca. Sper sa ma tina asa. Ce-i drept ca n-am copil care sa ma solicite, iubitul empatizeaza bine cu mine, iubeste buryica foarte mult, cateodata cred ca e chiar mai atent decat sunt eu. E foarte incantat de cum dospesc . Deci nu-s nici provocata sa reactionez.

viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

aproape am terminat salatoiul , abia astept sa vina barbatul acasa sa mancam

Va multumesc la toate pt sfaturi si pareri referitoare la spalatul hainelor
Multumesc pt aprecieri la adresa burtii , dar sa stiti ca am pus si kile, sunt 9+ , dar cum am zis, ma gandesc sa ma ocup de ele cand vine momentul potrivit

viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Yello!
Sunscriu si eu la detergentul normal... cantitatea a fost mai mica, clatirea dubla si, pana pe la7-8 luni parca, nu-mi amintesc exact.... poate chiar si mai evreme, le-am spalat separat. Eu nu calc si nu cos de fel asa ca excludem si calcatul.Noi aici avem niste magazine cu produse de import italiene. de aici imi iau multe chestii.... smpoane si alte cele. Sunt multe aceleasi ca la noi insa de cu totul alta calitate. Tot de la ei imi iau de ceva vreme si detergentul care este foarte bun in raport pret-calitate.... si am observat ca au si de bebelus. Ma gandeam sa il incerc.... desi, daca va fi un copil fara probleme n-am de gand sa-l pregatesc pentru o lume ideala intrucat cam tot ce ingurgitam si toate cele cu care venim in contact sunt contaminate cu una alta. Asa ca asta e un aspect la care inca ma mai gandesc. Iar daca e un copil cu probleme, fereasca doamne doamne, atunci exista slava domnului tone de retete de dero lichid de casa potrivite pt asa ceva chiar pe tata Google sub nasucul meu.
Paula, si eu am facut injectii pt maturarea plamanilor si, daca nu ma insel, le-am facut pe la sf. lunii a 7-a. Eu am facut 2 la diferenta de 12 ore si au fost mai exact fiole cu dexametazona. se fac, deci, in special in cazuri de suspiciune de nastere prematura. Ginecoloaga mea deja m-a anuntat ca le voi presta si la bb 2.

Alina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Mie mi-a zis la laborator ca testul asta de toleranta la glucoza se face de 2 ori la interval de 2 ore, timp in care consumi glucoza lichida cumparata de la farmacie in prealabil. Am inteles ca il voi face daca va fi cazul dupa analizele de trim 3.
Deocamdata fug azi sa iau trimiterea si biletul de la doc pentru transfuzia de saptamana asta. Ma gandesc sa mai fac un eco ceva la spital ca sa fie treaba obla si sa nu plec cu inima indoita la C-ta la botez sambata. Am vb cu oamenii si ne-am aranjat cazare la 2 minute de local, basca existenta camerelor deasupra localului unde te poti "varsa" linistit cand simti ca nu te mai ajuta mijlocul si genunchii. In lumina ultimelor info trag sa merg desi ultimul cuvant il va avea doc.

Alina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

My baby is here ! ... adica mi-a venit camera
De abia astept sa ma joc cu ea sa vad ce diferente is ... so excititng
Asta e noua achizitie http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0089V4CK6
Hi-hi ... is ca un copil.... si mai e asa multa pana se termina ziua....
Macar diseara chiar nu ma intereseaza sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

bravo mess, fa poze la burtica

Mergi la inceput