Stelute de iulie-august 2013(83)
Raspunsuri - Pagina 10
happy_ama spune:
Amalia, felicitari! Ce printese dodoloate! Sa stea acolo sa se faca mari si sa le creasca obrajorii!
Injectiile astea pt maturare le fac toate mamicile sau numai la gemeni?
Happy Ama 27+ si Eva
delia_timpau spune:
Hello fetele,
Eu sunt fff ocupata la serviciu, Lili tu parca intrebai, eu numar zilele pana intru in prenatal si mai am 7 saptamani Cred ca o sa fiu ultima care intra in prenatal
Am avut un we minunat , stat la soare, plimbat pe dealuri, gratare, animalute, florile mamei, mancarica buna (muulte verdeturi), a fost superb!! Am facut si mici excese zic eu, pt ca m-am simtit bine si mai uitam din cand in cand ca sunt insarcinata - am alergat cu cateii, am luat in brate un "bebe" de 3 ani..si acum sunt rupta de spate
Am recuperat repede repede in pauza de masa ce ati mai scris, ca nu se putea altfel, si am vazut si pozele
Bobitza, ce bine iti sta in rosu! pt burtica si mamica!! Cand te refereai la Delia si Rodica ca au burtica finuta cred ca te refereai de 2 ori la Delia Rodica A mea e maare!!
Delia, intr-adevar finuta burtica!! Si ff frumoasa!
Amalia, pupici si pt grasunelele tale!!
Olimp, am ratat mesajul in care ai zis ca ai pus poze, dar de data asta nu le-am mai rataat!! Super burtica
24+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
doxy spune:
Ele, vad ca ti a raspuns amalia, sper sa ti revii cat mai repede!
Eu ma duc sa vad daca gasesc o umbrela, poate ma incumet sa plec spre gradi pe jos. Dar musai sa am o umbrela in caz ca incepe sa ploua iar.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
yvyana spune:
Hello, burtici!
Am avut restante mari, 3 capitole
Am dus picea la gradi dupa 2 saptamani de absenta, deci nu vreau niciun muc, nicio tuse, sa nu aud de ele nmk!!!
Acum sa vad ce-mi amintesc
Delia R si eu sint in asentimentul tau cu iesitul in lume si hainele; nu mai am nmk acatarii de imbracat, nu vreau sa invescesc mult in asta, vreau 2-3 rochite si cateva bluzite de vara si atat si ma enerveaza maxim vremea asta ca efectiv am ramas aproape in
gol
Referitor la spalatul hainelor lui bb, eu le-am spalat separat cu detergent normal (Ariel) la 60grd, fara balsam si le-am clatit de 2 ori; dupa 6 luni am inceput sa pun si balsam si acum le spal la 40grd cu balsam insa tot separat (asa m-am obisnuit oricum mereu adun o masina la 2-3 zile numai din hainele ei); n-am calcat nmk (nu-mi place sa calc, decat daca e neaparat necesar, gen o camasa pe care chiar nu poti s-o iei botita pe tine...)
delia_timpau spune:
Betty, cam tz m-am trezit si eu, dar la urocultura mi-a iesit "urocultura bacteriurie < 100000 UCF/ml (fara semnificatie clinica)". Am repetat-o de 3 ori pana acum in sarcina.
Ama, ziceai ca ti-a dat si tie doctorul sa faci glicemia, nu? Tb sa fac si eu analiza si mi-e fricaaa
Mess, imi inchipui ca e foarte greu sa treci prin asa ceva tocmai in sarcina. Nici nu stiu ce sfat sa iti dau, doar ca sunt alaturi de tine!
Eu dupa ce am avut cateva mici certuri cu sotul meu sapt trecuta, mi-am dat seama ca totul e de la hormonii mei si am plans intr-o seara 2 ore pt ca ma autoinvinovateam pt ce am zis si mi-a parut tare rau!! Acum e totul ff roz si imi dau seama ca el e la fel mereu, eu sunt ff schimbatoare si totul de la sarcina si de la hormoni
Ele, stai lini in patut, tb sa treaca!! O fi consumat bebitza mai mult din resursele tale azi
bebitza
happy_ama spune:
Delia, te pup! De ce ti-e frica? Iti ia sange si urina normal. Sau de rezultat? In principiu, daca esti sanatoasa si nu aveti probleme in familie nu vad de ce sa te temi...Ti-e frica de ac?
Happy Ama 27+ si Eva
delia_timpau spune:
De ac, Ama! La testul de toleranta la glucoza am inteles ca iti iau sange de 3 ori in aceeasi zi. E prea mult pt mine
bebitza
happy_ama spune:
Delia, pai nu faci testul de toleranta decat daca iti iese nush ce proteina in urina sau glicemia prea mare (din cate stiu). Initial iti ia normal
Happy Ama 27+ si Eva
yvyana spune:
Am intrat si pe picasa, am vazut pozele
Olimp burtica e super frumoasa!!!
La fel Oanka ai o burtica superba, ca un pepenas, e mareee!!!
Deliile la voi numai burtica a crescut, e finuta, in rest nu se observa surplus pe nicaieri!
Doxy e super poza cu R cum sta el tantos langa tine, tare mandru si de burtica lui!
Bobitza si burtica ta arata f f bine in rosu, toate rochitele tale sint super, trebuie si eu sa umblu dupa haine, ai ceva sfaturi pe unde sa caut, caci sa iau online nu ma risc ca sa nu patesc ca tine si sa nu-mi vina!
Amalia sint mari buburuzele tale si la cat de mare e burtica nu ma mir ca nu te mai odihnesti noaptea si abia te fatai de pe o parte pe alta!
Paula acum am vazut si burtica ta, e f f frumoasa, eu nu m-am mai pozat demult, m-am masurat azi si am 106cm, am luat inca 3 cm si inca 2kg in ultimele 3 saptamani, deci oficial sint la +12kg, cred ca sint cap de lista
Betty eu am facut 2 uroculturi pana acum, inclusiv sumar de urina si sediment urinar, mereu au iesit negative, desi la un moment dat puteam sa jur ca aveam simptome, mergeam f des la pipi, dar a fost si perioada aia in care burtica a luat avans mult; o repet saptamana asta, plus celelalte analize de trim III.
Eu am inceput sa ma resimt, obosesc f f repede, noaptea ma trezesc de multe ori si nu-mi gasesc pozitia, am inceput sa am reflux (la prima sarcina simptomul asta urat a aparut muuult mai tarziu), chiar si la 4-5 ore dupa ce am mancat incep arsurile si mi se intorc toate inapoi daca nu stau la verticala , ma trezesc cu dureri mari de spate, asta ma omoara cel mai tare si cu dureri de cap deoarece nu ma odihnesc bine si mai am inca 12 saptamani de chin
Am inceput si sa fiu irascibila din cauza asta si toate oalele se sparg in capul sotului, ca tot se discuta asta pe aici, mereu mi se pare ca nu e atent deloc, ca nu e grijuliu cu mine (ieri imi propusese sa ma grabesc putin sa prindem autobuzul, care tocmai poposea in statie si eu am explodat ca aveam deja viteza maxima posibila, deci oricum am pierdut autobuzul si pe deasupra totul s-a finalizat cu o cearta), ca nu face nmk cum trebuie etc. etc.
Gata cu lamentarile!
Miercuri merg la eco sa vad ce si cum, n-am mai fost de 7 saptamani
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Multumesc fetele . Deci nu mai cumpar si suport. Oxana comoda pt infasat ii fac si eu. Pun poza la msj imediat. Amalia felicitari ce maricele sunt 27+ Patrick Dana |
daca ai asa comoda, atunci poti pune cadita pe ea si ai rezolvat problema
viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd