Stelute de iulie-august 2013(82)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Diana la noi in maternitate nu te lasa decat cu chiloti de acasa.
In rest camasile+halatele lor.
Intereseaza-te cum e la voi, ca sa nu faci cumparaturi aiurea.

Aici e soare, am iesit cu ai mei in curte la un gratar.

Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Am gasit aici chestii dragute, poate imi iau si eu.
http://www.vienettasecret.ro/produse/articole-mamici-15.html

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Multumesc de rasp Eu stiu ca aici te duci cu toate dupa tine , dar ai dreptate o sa ma interesez intai .
Am vazut ca sunt si halate cu maneca scurta nu ar fi mare chestie sa iau un set si inca una sau doua simple de alaptat.

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Diana, daca le iei le poti folosi si acasa. Desi eu acasa am preferat topuri cu bretele si rochite elastice cu bretele, scoteam imediat titi afara.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Si eu ma gandesc ca acasa o sa stau numai in bretelute la caldurile care sunt aici da parca in spital nu m-as incumeta ca am bratele grasute deja si parca mai camufleza o manecutza acolo daca imi mai fac si poze ..sa nu apar in poze cu bretelutza infipta in carnitza

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Diana eu spun ca sunt bune vreo 3-4 camasi,de alaptat sau decoltate in fata, si halat subtire cu buzunare

Sa va povestesc fetele....a venit si marea intrebare a lu fiumiu "pe unde iese bebe?" Tot stau si ma gandesc la un raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Da doxy e caca mi am luat o cutie de 2 kg de inghietata de ciocolata si mi am pus si capsunici si mi a trecu pofta

amalia tsakoniati
27+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Diana eu am fost tare "miserupista"in maternitate. Scopul pentru care ma aflam acolo era altul. Nu mi-a pasat de camasile lor jegoase, patate si cu decolteul pana la buric, nici de asistente, infirmire nesimtite...ma bucuram din tot sufeltul ca Denisa era bine si eu scapasem de stresul operatiei. Asteptam sa treaca zilele si sa plec acasa.
Deci daca imi da camasa pana la fund si se vede celulita imensa sau bratele groase...tot nu mi-ar pasa. Toate eram tratate la fel, barbatii nu aveau voie in sectie (se iesea pe hol si luai halat pe tine) iar doctorii fie ei si barbati nu te mai vad ca pe femei ..suntem paciente si atat.

Editez :
Mony ficamea stie ca ma taie dr si il scoate. ce e drept ca imediat ii arat operatie si iata dovada. dar cica ar trebui sa ii explic toate treburile, am citit o carte si cam ar fi varsta. Mi-e groaza de toate explicatiile astea, mai ales ca ea crede in Mos Craciun si alti mosi.
Doxy m-a apucat oftica cand le-am vazut pe alea cu pijamale zambarete si cu fluturasi in par.

Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani

Mergi la inceput

Am inteles deci sfaturile de pe site-uri cu trusa "de aranjat" dupa tine chiar sunt niste aberatii.
O sa imi iau unele decoltate si cu nasturi in fata si ceva "cu buzunare"

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna fetele,
Diana, super povestirea cu bagajul despre maternitate! M-am distrat copios, de una singura!
Dana, distractie placuta la botez. Si eu merg, dar maine.
Oxana, m-ai terminat cu tortul. Acum caut o ciocolata prin casa, sa-mi treaca pofta, dar am numai alba.
Azi am fost la Cora si am gasit camasa pentru alaptat la circa 40 lei, cu maneca scurta. Aveau si seturi cu halat, dar halatul avea tot maneca scurta, asa ca nu mi s-a parut eficient.
Tot la Cora am mai gasit si fusta de blugi pt. gravidute, de la Mothercare, la 70 lei.
Dupa cumparaturi, m-am apucat cu sotul de curatenie si de-abia am facut o camera si sunt super obosita. Oricum, la el e prima data cand se implica in curatenie cu adevarat si mi-a promis ca la casa, vom lua firma de curatenie, ca "e foarte greu sa faci asta".

20+ "Bubu"

Mergi la inceput