FIV cu Dr. Dragos Albu 77
Raspunsuri - Pagina 10
NicNic spune:
Hahahaha Pety m-ai facut sa rad pe-aici, noroc ca sunt singura, altfel i-ar ar fi zis lumea ca am luat-o razna de rad de una singura :)))
Asa m-am gandit si eu, mai ales ca sunt la a doua stimulare anul asta, iar asta a fost mai intensa decat cea pt IUI.
Abia astept sa scap maine de injectii, m-am saturat de intepat
dimineata seara, cate una cate doua de nu mai am loc. Vorba unui prieten, curand o sa imi tasneasca apa prin burta ca la o fantana arteziana si o sa umplu o 
NicNic spune:
Cumintzica subponderala????? frumos spus :) eu, conform indicelor astora, sunt direct subnutrita :))))
cumintzica12 spune:
nicnic, roaga-te sa nu scapi de toate injectiile
, si rezultatul mult dorit inseamna cate o injectiuta pe zi
(noi ne distram in fiecare seara cu clexane
...distrat inseamna: sotul care imi face injectia transpirand, iar eu neuitandu-ma nici la ac
)
asa imi zice calculatorul de indice masa corporala: ca sunt subponderala
(dar singurul moment in care albu a zis ceva de asta a fost cand imi imaginam eu ca o sa am tripleti si ca nu mi-ar permite constitutia o astfel de sarcina...)
NicNic spune:
Eu mi le-am facut singura, cu exceptia zilelor in care am avut monitorizari sau cand am avut jumatati de masura ![]()
Nici eu nu suport nici macar acul sa il vad, dar mie nu are curaj sa mi le faca. In schimb, at cand e acasa, ma ajuta sa sparg fiolele si ma mangaie usor pe spate ca doar doar s-or face singure, sau eu stiu ce-o fi in mintea lui

??? Dar bine si asa, ca pana acum mi-am spart doua fiole cu ser in degete, de am 3 taieturi de toata frumusetea. Si sa ma vezi si singura, si chinuidu-ma sa imi tin ceva pe rani, si incercand alta fiola, ce sa mai, ca la circ. De aia zic, macar sa raman si eu cu una, dar nu cu 3-4/zi cum am avut pana acum. Dar, om trai si om vedea, multe degete de-om mai taia 

crystyne spune:
Pup fetele 
Cumintzica eu maine am ultima monitorizare in principiu...![]()
Pety 

super productie ,bravo 
EllaE spune:
Daca va cumparati ceva medicamente de la Farmacia Tei - sa nu va luati dupa pretul de pe site. Am avut surpriza placuta ca Spermotrendul care pe site apare ca fiind 140 lei, in farmacie sa coste 109 lei ![]()

cumintzica12 spune:
hehe, esti curajoasa nicnic....de fapt cam toate fetele isi fac singure injectiile, eu nu si nu
crystyne, iti tin pumnii draga mea
NicNic spune:
Neatza dragi fete cumintzi
Azi am avut si eu ultima monitorizare, si, conform celor spuse de dl dr, am raspuns chiar bine la tratament
.
Mi-era cam frica, pentru ca aveam doar 8 foliculi si nu pareau in apele lor, deci supliment de tratament si a mers ![]()
Asa ca azi dimi am vazut 9 foliculi, dintre care 8 mai grasuni
iar vineri sau sambata, in functie de analize, se pare ca vom face punctia.
Crystyne sper sa vii si tu cu vesti la fel de bune
.
Cumintzica trebuie sa impartiti munca, deci e bine: tu vii cu burtica, sotul cu injectia
fair enough 

Pety la tine ce se mai aude?
Multumim de suport fete dragi 

[pup
Sa aveti o zi superba si La multi ani frumosi si sanatosi tutror ce isi serbeaza azi ziua numelui!!!