Manualul Pinguinilor ( nu mai e provizoriu)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Deci, dupa cum va spuneam s-a intors nashp.... acasa.Asteptam sa vad cand o sa scrii asa ceva.Nu de alta, dar eu sunt Stan Patitul, asa ca stiam ca asa o sa fie. Dar stii tu vorba aia:"rau cu rau, dar mai rau fara rau".O sa vezi ce rau o sa fie cand o sa plece pe drumul ei si intrebarile tale "ce faci, esti bine, pe unde esti...) or sa o cam plictiseasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Mai, eu am crezut ca e gluma aia cu postarile in rezumat ? Cum vreti voi ca un soft sa faca rezumat la postarile noastre ? Sunt eu in urma cu tehnologia de mi se pare ca asa ceva nu se poate ? Sau tu il vrei pe Marius sa faca rezumate ca si asa, conform meseriei, le are cu compunerile ? ...ah ! daca asta era, daca vroiai sa-l pedepsesti pe Fanthomas, s-ar putea sa inteleg ...

Mai, si totusi, am scris 2 capitole intr-o saptamana ? Really ?


in gluma am zis-o, dar cu naduf.
Daca Marius m-a luat in serios, de ce nu ?

Musai, musai sa mergeti in Disney, recomand ca pe o mare prosteala pentru adulti si o metoda de a scapa de stres. Poti sa te prostesti acolo cu acte in regula ... Dar nu-ti fie teama, gasesti senzatii tari neinvartitoare destule. Plus paradele si spectacolul de lumini sunt o minunatie:

http://www.dlrpmagic.com/video/entertainment/disney-dreams-2013-lion-king-brave-lightears/

http://www.dlrpmagic.com/video/entertainment/disney-magic-on-parade/In aeroport barbatul a fost mucles, cred ca a fugit mai repede decat mine in avion, sa nu se prinda careva ca suntem impreuna. Iar dupa aia s-a camuflat adanc in scaun asa ca am scapat fara morala.

Moaaaaama ce priveliste ai din birou. Te invidiez.
Si ce fericiti sunt ai tai cu copiii in parc !

Elyda, mie cescutele chiar mi-au placut, ne-am dat cred ca de vreo 4 ori ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Am vazut 440 de poze. Numarul asta il dedic sarbatoritei

Podul cu lacate de pe Sena. Indragostitii isi scriu numele, isi inchid inimile in lacat si arunca cheia in Sena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Curcubeul din La Defense si ceva flori de primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Frumoasa rau poza aia cu curcubeul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Hai si un turnulet insorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Super fain....eu nu prea am poze de cand am fost....si eram tanara...si o sa merg iar cu Eva....

Frumos,Vivi....las` copilul sa se bucure...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Podul cu lacate de pe Sena. Indragostitii isi scriu numele, isi inchid inimile in lacat si arunca cheia in Sena.


este si in Bucuresti un astfel de loc
La teatrul Masca din Giulesti.
http://masca.ro/site/index.php?option=com_content&task=view&id=162&Itemid=108


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Dragii mei, am nevoie de sfaturile voastre. Sotul meu revine acasa dupa 1,5 ani, pana acum lucrand pe coasta cealalta si venind acasa 1 week-end pe luna. De cca 8-9 luni, cand sotul meu pleca, Eric era suparat si plangea, lucru normal cred eu. Pt ca prin natura meseriei sotul meu nu stie niciodata cu siguranta cand ajunge acasa, eu preferam sa ii spun lui Eric ca vine tatal lui doar cand il stiam in avion. Au fost dati cand a trebuit sa plece cu serviciul, sau a pierdut avionul si atunci copilul a fost dezamagit, asa ca am recurs la a nu-i mai spune decat cand eram sigura de venirea lui. La fel stabilisem si ca ii vom spune lui Eric ca revine acasa definitiv doar cand va ajunge cu masina in driveway. Ieri, sotul meu fiind acasa, a plecat in parc cu Eric si decide fara sa stiu si eu, sa ii spuna lui Eric ca el vine acasa in 2 saptamani, insa ii spune sa nu imi spuna mie, sa fie un secret. Ce secret frate, ca eu stiam de asta, doar amandoi stabilisem un lucru. Pe drum spre casa de la aeroport, Eric se "scapa" si spune ca are un secret si apoi mi-l spune, dar e dezamagit ca tati va fi suparat pe el ca el a spus adevarul. Deci copilul e confuzat, inca nu face diferenta intre secret si adevar. Ce m-a deranjat pe mine e faptul ca l-a invatat sa ascunda ceva de mine (ceva ce eu oricum stiam, asa ca nu ar fi fost nici o surpriza sau secret), mai ales acum cand fiu-meu a inceput sa minta. Are aproape 9 ani si de juma de an ma chinui sa-l invat ca nu e ok sa minta (ale tineretii valuri), asa ca pentru mine a-l invata sa mai aiba si secrete fata de unul din parinti, nu mi se pare un lucru bun.
Voi ce parere aveti? E o lipsa de comunicare intre parinti sau e ok sa invatam un copil la nici 9 ani sa aiba secrete fata de unul din parinti? Nu vi se pare ca e prea devreme sa il invatam ca in viata exista si secrete? Mie mi-e groaza de secrete, ma gandesc doar la anii adolescentei cand oricum copiii fac oricum prostii, daca chiar noi parintii ii invatam cu secrete, oare cum o sa fie mai incolo?! Mai ales aici cu atatea tentatii periculoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Viviana mie imi plac mult de tot pozele cu fata ta si copacii infloriti! E frumoasa tare pe cat e nash...spui ca e.

Mergi la inceput