Stelute de iulie-august 2013 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bobita, depinde cum e asezat patutul. Adica, pe mine m-ar incurca tare ca nu l-as putea vedea prin lateralele alea inchise. Dar la noi asa era pus patutul, incat eu, daca stateam in pat il vedeam p[rin lateralul ingust,,care la tine e plin. Oare ai inteles ceva?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 26+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

www.youtube.com/watch?v=VzPje61NteY" target="_blank">patut leagan

amalia tsakoniati
27+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

www.youtube.com/watch?v=VzPje61NteY" target="_blank">patut 3in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Da Paula, am inteles, eu il voi vedea printre "grilajul" din fata, pt ca patutul este paralel cu patul nostru. Ma gandeam cat e micuta chiar sa renunt de tot la grilajul din fata deoarece este detasabil.

Olimp, da, ester si fix si mobil.Unii zic ca nu e bine sa o invat leganata dar ma gandeam ca poate o calmeaza cand plange...

Bobitza 21+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia tare patut , tu ti-ai achizitionat asa patuturi ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Amalia, asa le cumperi la fetite?
Exact leganarea asta imi place si mie!

20+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bobita nu am experienta necesara sa dau sfaturi dar cred ca in momentele de disprare legeni copilul numai sa taca putin si sa ai si tu un pic de liniste ..cred ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Anul asta nu ca nu avem loc sa le punem dar la anul schimbam casa cu una mai mare si vom lua din astea ca le putem folosi pana la 10-12 ani

amalia tsakoniati
27+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Eu ma gandeam ca e f. bun noaptea, daca se trezeste des, sa il legan putin si poate adoarme din nou.
Eu vreau sa il pun langa patul nostru in primele luni, sa am acces la el direct din pat.

20+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

In patut e bine sa stea doar cand dorm...nu de alta, dar sa nu confunde spatiul de joaca cu dormitul...de cat sa dati bani pe patuturi care se leagana, mai bien luati un leagan, ca e mai util, zic eu.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 26+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Buna seara fetelor! Ce mai faceti? Noi ne am dat cu clotrimazol( Sfatul medicului)- ne a mai trecut- este/ era iritatie, in week end voi lua totusi progest oral sa Fac si o secretie!
Ref la patutul pus de Amaliaro - e f tare- l am vazut la targul d la polivalenta-o firma din buk! Daca vreti ma pot uita de pliant sa va spun firma producatoare- 999 ron cu salteluta cocos inclusa- asa ne spusesera! Pupam burticile!!!!

Mergi la inceput