Juniori de Iulie-August 2004 * (113)
Raspunsuri - Pagina 2
roxanaz spune:
neata doamnelor!
in sfarsit un week end frumos, cald.... exceptional!
Alie, maimuta mesterea doua prajiturele - negre, bineinteles . are o poza mai incolo cu ele gata. un fel de checuri a fost tare mandra de ele. dar o sa fie bucatareasa buna, nici nu s-a atins de ele
o zi usoara sa aveti, iar domnisorilor acomodare rapida la scoala
leeloo2004 spune:
Trec si eu putin sa va salut - nu am mai dat pe aici de un car de an - ocupata cu serviciul, alte activitati/proiecte in care m-am bagat, copiii, gradina samd...
Copiii i-am avut in tabara la Avrig, au venit foarte incantati de acolo, s-au distrat de minune. Eu cu sotul, eliberati din functia de parinti () pentru o saptamana, ne-am petrecut timpul pe la cinema - am vazut 3 filme, ca inecatii...
In rest ma bucur ca s-a mai incalzit, ca mai apare si soarele (aproape ca eram in pragul depresiei cu vremea asta de primavara ciudata) si ca iar pot sa-mi petrec timpul in gradina!
roxanaz spune:
buna dimineata
Gabi, imi pare bine ca s-au distrat copiii in tabara. ce filme ati mai vazut?
cum mai stai cu slabitul?
o zi frumoasa sa aveti!
leeloo2004 spune:
Ce filme am vazut? Pai am vazut Oblivion (SF, cu Tom Cruise), Olympus has fallen (Cod rosu la Casa Alba) - cel cu Gerald Butler & Morgan Freeman si am mai vazut Stand-up Guys cu Al Pacino si Christofer Walken. Codul rosu e plin de impuscaturi, insa celelalte doua mi-au placut mult, mai ales cel cu Pacino...
Cu slabitul stau foarte bine - m-am apucat si de alergat ca sa mai variez si tocmai am coborat sub 64 kg - mai am un pas si voi arata ca la 25 de ani...
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leeloo2004 Cu slabitul stau foarte bine - m-am apucat si de alergat ca sa mai variez si tocmai am coborat sub 64 kg - mai am un pas si voi arata ca la 25 de ani... |
bravo bravo bravo!!
leeloo2004 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
bravo bravo bravo!! |
Am pus si poze proaspete, de azi, pe fb...
leeloo2004 spune:
Va multumesc!!
De bine ce ma laudati voi, eu tocmai rasfoiesc niste bloguri cu retete... ma gandeam ca de multa vreme nu le-am mai facut copiilor nimic dulce...