Intrebare cu interes

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Hai ca mi-a mai renascut speranta dupa ultimele interventii.
Evident va incurajez sa mai scrieti pentru ca nu e o decizie pe care o iau maine. O sa studiez intens perioada asta grupurile de pe langa blocuri... si chiar o sa ii intreb. Spre uimirea Mariei, eu ma asez langa ei si le cer parerea cand am cate o situatie care vizeaza nivelul lor de compartement/obisnuinte/educatie.
Ma lupt cu gadgeturile... nu sunt impotriva lor... ci impotriva abuzului de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Fi-miu are 13 ani si noi suntem adeptii boardgames-urilor, acum sigur nu poti impaca pe toata lumea, sunt copii care citesc si copii care abia pun mana pe o carte, copii care zac la calculator cu zecile de ore si cei care stau atat cat au fost invatati ca e bine sa stea. Exemplul personal cred ca este cel mai important.
Si fi-miu face muzica, are o trupa, face sport, iese cu placa, cu bicicleta, insa asta nu inseamna ca seara nu jucam impreuna ceva in loc sa stam la tv. de unde chiar nu avem ce invata. Face lucru asta si cu prietenii lui nu doar cu noi.
Deci se poate.
Eleni noi ne inscriem in avans, trece-ne pe lista de asteptare. Sunt convinsa ca ar frecventa cu placere un asemenea loc, noi suntem o casa deschisa, prietenii lui vin la noi si observ ca pe adolescenti trebuie doar sa-i strangi intr-un spatiu si isi gasesc multe activitati pe care nici nu le-ai banui ca le pot face intr-o era a gadget-urilor.
Mergi la inceput