HISTEROSCOPIE SI BROCRIPTIN

HISTEROSCOPIE SI BROCRIPTIN | Autor: Costi

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma lamuriti,
Exista posibilitatea ca in timpul tratamentului cu
bromcriptina si dupa histeroscopie(primul ciclu) sa intirzie
menstra?Astazi am facut un test si a iesit negativ(ziua 31).
Mentionez ca, nu am avut niciodata ciclul menstrual mai lung
decit 29 zile, nici macar cit timp am luat dufaston.
In ultimul am am avut cicluri menstruale intre 23-25 zile.
Multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catam76 spune:

draga mea, sunt in aceeasi situatie ca si tine. azi sunt 39 de zile de cand mi-a venit ultima oara menstruatia si la incep lunii am facut histero.Cand credeam ca sunt insarcinata am fost vizitata azi dimineata de cine crezi: rushii!!!!
e posibil sa fie o intarziere ca si la mine> dar nu se stie niciodata!!!
te pup si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Sunt si eu in situatia voastra. Ziua 33 dupa HSG si prima luna de tratament cu bromcriptin. De obicei am ciclu de 28 si chiar speram sa fie ceva pana am citit mesajele vastre, desi nu aveam simptome incurajatoare. Mai incercam ce sa facem. Voi cum luati pastilele? Mie mi-a dat medicul 60 tablete, 2 pe zi si la inceput le-am luat probresiv. Prolactina asta marita sa fie asa pacatoasa? Mie in rest toate investigatiile mi-au iesti bine. Sa auzim vesti de bine, va pup

viermisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Prolactina nu este asa o mare problema. Se poate ovula si cu prolactina ridicata, deci nu va faceti probleme. Pentru linistea voastra puteti urma un tratament pt reglarea ei, insa nu va bagati ideea in cap ca nu ramaneti insarcinate din cauza prolactinei.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muzicuta spune:

Fetelor, pentru ce se ia bromcriptina?
Dupa histero nu am avut nici o intirziere, a venit la fix 28 zile. Acest medicament are legatura cu histero?
Va multumesc,
Muzicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Muzicuta draga,
nu are nici o legatura HSG-ul cu acest medicament. Inainte de a face aceasta interventie stiam, din profilul hormonal, ca am prolactina marita si poate ca mi se recomanda sa iau brocriptin si fara sa fac HSG. In cazul nostru este o coincidenta si se pare ca din cauza acestui medicament intarzie ciclul (noi chiar speram ca nu mai vine).

viermisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muzicuta spune:

Fetelor, pentru a face tratament pentru prolactina marita am inteles ca se ia bromcriptina. Poate imi spuneti voi care este modul de administrare, cam cit costa si daca se poate lua si fara reteta de la farmacie.
Multumiri
Muzicuta

Mergi la inceput