Stelute de iulie-august 2013(78)
Raspunsuri - Pagina 6
paula_m spune:
Maeve, eu votez pt Maclaren sau cosatto ( chiar ca sunt vesele), in nici un caz chicco.
Mi-au venit analizele, doar cu Fe sunt tare sub limita de fapt nu chiar asa tare- eu am valoarea 6.2 si limita e 9 si un pic cu calciu, chiar la limita, in rest totul e bine. Si nu iau nici o vitamina, desi dr mi-a zis sa iau. Oare sa iau?
Anca, pai ai si bona, nu? De ce ti-e groaza de ramasul acasa?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 26+ , bb2
Maeve spune:
Paula, imi pare rau de analiza cu fierul. Eu calciu nu as lua supliment dar fier da. Calciul ti-l mananca tie bb dar si la spital ne-au zis sa nu luam suplimente de calciu ci sa mancam produse bogate in ca mai degraba.
De ce zici nu la chicco, ai avut experiente negative?
betty200 spune:
Mi-am sunat ginecologul (pe Iuga) si a zis sa repet maine analiza sa o trimit la Sinevo sau la Medlife si sa fac si cultura vaginala ca oricum era in protocol pt trimestrul 3 si apoi sa-l sun sa vada pe ce antibiotic ma lasa dr. de familie sa fie sigur ca-i ok.
Teo mi s-a parut interesant cum ti-a zis medicul ca nu te lasa sa nasti pana scapi de E coli (banuiesc ca se reerea la nastere naturala) il si vedeam oprindu-te din nastere, pai cum ar face in cazul asta? Ti-ar pune dop?
26+
bebitza
MBK spune:
C f burtici? Sigur nu va era dor de femeia tragedie:))?Am scapat momentan de diaree si am dat de mancarimi jos-cred ca de la utrogestan (cand foloseam crinone nu am patit) sau poate sperietura oe care am tras-o m a cam dat Peste cap! #304; am trim SMS Dr ca acum am mancarimi si mi a Spus sa intrerup utrogestan, dar i am Spus ca data trecuta cand am intrerupt Prog am dat de problema- am inceput iar crinone, dar nu stiu ce sa Fac cu mancarimea! Tin minte ca s a mai vb DESpre tratament ( cred ca e Candida) - Ce ati folosit? Aseara am facut o spalatura cu bicarbonat, m a mai lasat , dar mai e totusi! Secretie nu pot face ca fol Prog si mi au Spus ca nu se face!Noi nu am cumparat absolut nimik ptr bebei- decat 3 sampoane Mustella:))Atat! Mai e timp! V am pupacit!
olimp spune:
paula ce sa zic , poate nu ar strica sa iei si vitamine , dar Fe vad ca , ca si in cazul meu este singurul reper scazut si iau Fe , vitamine iau de la inceputul sarcinii dar eu iau pentru mutatille mele ca nu imi asimileaza organismul B-urile si acidul folic , altfel nu cred ca as fi luat nici eu , oricum de la ele m-am ales cu o pofta de mancare ca de lup
betty ii pune dop la nastere
nu , glumesc , dar eu am o colega de la alt departament care a nascut evident natural si avea infectie cu E-coli , s-a lupata cu fetita ei pana la 4 ani sa o sacpe de e-coli...deci paza buna trece primejdia rea..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
MBK poti sa iei utrogestan oral cateva zile si sa mergi sa faci o analiza de secretie...eu nu as sta cu mancarine...eventual poti incerca si spalatura cu hipermanganat de potasiu e dezintectanta dar nu cred ca este reconamdat si spalatura intravaginala acum in sarcina..poate irita...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
anca_toma spune:
adevarul ca alea de la cosatto sunt dementiale, mai ales alea pt gemeni .Am vazut prin parc si m-au superbinedispus.
Despre caruciaoarele de la chicco ce pot sa zic au niste culori de te doare mintea .in rest cred ca sunt ok.
anca_toma spune:
gata oficial imi pun caruciorul meu minunat 3 in 1 la vanzare.Daca se vinde pana nasc imi iau cosatto.
Asta fara sa ii zic sotului .Care cred ca ma omoara daca afla .
amaliaro spune:
MBK eu pentru acceas problema am folosit crema DAKTODOR se foloseste doar la exterior ma ajutat foarte mult mi a recomandato medicul la mine utrogestanul ajunsese la 1200 /zi deci iti imaginezi ce imi facea
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .