Stelute de iulie-august 2013(78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Maeve, eu votez pt Maclaren sau cosatto ( chiar ca sunt vesele), in nici un caz chicco.

Mi-au venit analizele, doar cu Fe sunt tare sub limita de fapt nu chiar asa tare- eu am valoarea 6.2 si limita e 9 si un pic cu calciu, chiar la limita, in rest totul e bine. Si nu iau nici o vitamina, desi dr mi-a zis sa iau. Oare sa iau?

Anca, pai ai si bona, nu? De ce ti-e groaza de ramasul acasa?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 26+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Deliaaaaa!!!!

Happy Ama 26+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Paula, imi pare rau de analiza cu fierul. Eu calciu nu as lua supliment dar fier da. Calciul ti-l mananca tie bb dar si la spital ne-au zis sa nu luam suplimente de calciu ci sa mancam produse bogate in ca mai degraba.

De ce zici nu la chicco, ai avut experiente negative?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Mi-am sunat ginecologul (pe Iuga) si a zis sa repet maine analiza sa o trimit la Sinevo sau la Medlife si sa fac si cultura vaginala ca oricum era in protocol pt trimestrul 3 si apoi sa-l sun sa vada pe ce antibiotic ma lasa dr. de familie sa fie sigur ca-i ok.

Teo mi s-a parut interesant cum ti-a zis medicul ca nu te lasa sa nasti pana scapi de E coli (banuiesc ca se reerea la nastere naturala) il si vedeam oprindu-te din nastere, pai cum ar face in cazul asta? Ti-ar pune dop?

26+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

C f burtici? Sigur nu va era dor de femeia tragedie:))?Am scapat momentan de diaree si am dat de mancarimi jos-cred ca de la utrogestan (cand foloseam crinone nu am patit) sau poate sperietura oe care am tras-o m a cam dat Peste cap! #304; am trim SMS Dr ca acum am mancarimi si mi a Spus sa intrerup utrogestan, dar i am Spus ca data trecuta cand am intrerupt Prog am dat de problema- am inceput iar crinone, dar nu stiu ce sa Fac cu mancarimea! Tin minte ca s a mai vb DESpre tratament ( cred ca e Candida) - Ce ati folosit? Aseara am facut o spalatura cu bicarbonat, m a mai lasat , dar mai e totusi! Secretie nu pot face ca fol Prog si mi au Spus ca nu se face!Noi nu am cumparat absolut nimik ptr bebei- decat 3 sampoane Mustella:))Atat! Mai e timp! V am pupacit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

paula ce sa zic , poate nu ar strica sa iei si vitamine , dar Fe vad ca , ca si in cazul meu este singurul reper scazut si iau Fe , vitamine iau de la inceputul sarcinii dar eu iau pentru mutatille mele ca nu imi asimileaza organismul B-urile si acidul folic , altfel nu cred ca as fi luat nici eu , oricum de la ele m-am ales cu o pofta de mancare ca de lup

betty
ii pune dop la nastere
nu , glumesc , dar eu am o colega de la alt departament care a nascut evident natural si avea infectie cu E-coli , s-a lupata cu fetita ei pana la 4 ani sa o sacpe de e-coli...deci paza buna trece primejdia rea..

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

MBK poti sa iei utrogestan oral cateva zile si sa mergi sa faci o analiza de secretie...eu nu as sta cu mancarine...eventual poti incerca si spalatura cu hipermanganat de potasiu e dezintectanta dar nu cred ca este reconamdat si spalatura intravaginala acum in sarcina..poate irita...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

adevarul ca alea de la cosatto sunt dementiale, mai ales alea pt gemeni .Am vazut prin parc si m-au superbinedispus.
Despre caruciaoarele de la chicco ce pot sa zic au niste culori de te doare mintea .in rest cred ca sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

gata oficial imi pun caruciorul meu minunat 3 in 1 la vanzare.Daca se vinde pana nasc imi iau cosatto.
Asta fara sa ii zic sotului .Care cred ca ma omoara daca afla .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

MBK eu pentru acceas problema am folosit crema DAKTODOR se foloseste doar la exterior ma ajutat foarte mult mi a recomandato medicul la mine utrogestanul ajunsese la 1200 /zi deci iti imaginezi ce imi facea

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput