Stelute de iulie-august 2013(77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

vreau si eu sa vad hainute...si nu am FB.....

Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani

Elena, tu stii ca daca nu ai FB, nu existi?
A zis Dalia ca face album si pe picasa, dar sa stii ca sunt dragute hainutele.

Ce bine ca te-a sunat seful, macar te-ai linistit, stiind ca esti de neinlocuit.

Vai, e Raul langa mine, si ma tot intreaba de ce plange emoticonul asta , si de ce da cu capul de perete? Pt ca e rau?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 26+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula stiu ca nu exist, dar nu ma deranjeaza.
Legat de neinlocuit ..hmmm..nu se exista asa ceva, dar macar stiu ca momentan au nevoie de mine.

Editez, sa nu stresez vizual :
Cris nu e burtica mare!!! e o frumusete.
Paula te-am intrecut la circumferinta, am depasit 104.

Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Hai mai lasati-ma sa ma stresez un pic pana la morfo (si de alea fac 2: una la stat si una la privat) ... dupa aia promit ca nu ma mai stresez cu asta ... Incep SHOPPINGUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

citesc sarcina pe saptamani si la sapt 23 scrie asta: Pot aparea de asemenea crampe musculare la picioare. Un alt caz este cel al aparitiei contractiilor de tip Braxton Hicks, acestea nu sunt dureroase si ajuta corpul sa se pregateasca pentru nastere. Iar in unele cazuri viitoarele mame pot avea sangerari de gingie.

viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Delia tu esti in saptamana 24, saptamana 23 s-a terminat cand ai implinit 23 saptamani. Asta nu inseamna ca simptomele respective nu se potrivesc si la 24 saptamani ... am scris doar sa-ti spun cum e cu saptamanile.

25+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Oana, are dreptate Happy!!! Este dementiala poza cu fetita ta! E adorabila, are niste ochisori

Diana, ce frumooos, cred ca va fi foarte incantat dr de " mita" ta Mai rar asa ceva...

OIlimp, ce mai faci iubita?

Elful vad ca nu da niciun semn... Sper sa fie bine ca am tot invocat- o pe aici si degeaba

Bobitza 21+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Betty in ritmul nostru o sa nastem si nu o sa stim nici in ce trimestru nici in ce saptamana suntem Credeam ca o sa fiu confunza numai in primul timestru dar si eu citesc si de la saptamana 27 si de la 28 sa fiu sigura ca o nimeresc si pe aia corecta
Bobitzul sper ca o sa ii placa ca toata ziua m-am enervat cu ea

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Ele, Delia...referitor la adeverinta eu am luat-o de la medicul ginecolog si am dus-o direct la serviciu. Nu a trecut pe la niciun medic de familie.

...iar am ramas in urma cu cititul...dar recuperez! :)

24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, eu sunt la 107, m-am masurat acum. Eu ma masor la talie, in dreptul buricului.
Noapte buna burtici!!

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 26+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Paula, eu am 105 "doar" ... dar judecand dupa poze, as putea jura ca te-am intrecut!

Mess, nu mai ai voie sa te stresezi ... serios ... nici macar la morfo! Sa vedem ce zic fetele, dar eu nu te las si pace! A incercat si nepotelu' sa negocieze diverse chestii cu mine azi, dar am ramas tare pe pozitii, chiar daca mi s-a rupt sufletul!

22+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit, FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput