LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata

va multumesc inca o data de urari, si tie somleac
imi cer scuze daca a sunat aiurea urarea mea, eu am facut-o cu ganduri bune in suflet nu stiu cum sa explic, dar eu iti multumesc pt urare pt ca ma unge la suflet, eu ii multumesc zilnic lui Dumnezeu ca mi-a dat asa un copilas, cu toata naravurile lui, mi se pare ca nu putea sa mi-l dea mai perfect de atat..uneori stau si-l privesc si nu pot sa-mi imginez cum de a iesit asa de perfect cred ca e ceea ce simtim fiecare mama, nu ? de aceea urarea imi ajunge la suflet, pt ca nu mi-l doream altfel, nu -mi imaginez cum ar fi putut fi altfel decat e, si anume perfect mai ales acum, cand il vad bolnavior zacand, imi doresc si ma rog sa-l vad alergand prin casa si tocandu-mi nervii bucatica cu bucatica

am facut cistografia andrei, are un reflux, dar nu major..am aflat si ca o dezavantajeaza fizionomia ei, aidca pozitia ureterei fata de vagin, cica ii ajunge pisu acolo fara sa vrea si il duce inapoi infectat..asta e doar o parerea a doamnei care i-a facut investigatia dar care e experta, cred ca a vazut mii de copilasi..asa ca mi-a recomandat sa o vada si un chirurg.. oricum trebuie sa merg si cu rezultatul la interpretare..

mai naspa a fost reactia ei dupa interventie, a urlat frate de s-a invinetit de la 7 seara cand am terminat pana la 12 noaptea cand am culcat-o fortat, cu ceva tipete a urlat tavalindu-se pe jos de ne-a facut prastie nervii, iar daca incercam sa ma apropii de ea urla si mai rau..cred ca s-a sperit f f rau din cauza anesteziei locale, incerca sa mearga singura si nu se tinea pe piciaore, nu avea echilibru..sa ma lase s-o ajut nici vorba, in brate se arcuia si smuzea de nu reuseam sa o tin..nici nu stiu cum a trecut seara..
ba a inceput sa urle si fracsu sa-i tina companie, el era dupa febra transpirat tot, fleasca, cu dureri de cap, ureche

dar am dormit azi-noapte cateva ore legate

ms bb, cum se numeste doctorita invitata la emisiune ? nici eu nu pot sa vad filmuletul

va pup si va urez sa vina primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

off somleac, imi pare tare rau de prietena ta e f trist..si verisoara mea e cam in aceeasi faza, bine noua ne spusese de mult doctorul ca pana la Paste e cam termenul final..

off si cu alimentatia asta, apropo de ce zicea si ms_bb, am vazut si eu o emisiune in weekend, ceva cu istoria medicinei, o doctorita bazata tot pe tratamente naturiste/homeopate care a vrobit mult de tumori/boli/cancere dezvoltate din cauza mediului si alimentatiei din ziua de azi..si nu neaparat pt ca nu mancam sanatos, ci pt ca tot ce exista pe piata e mai mult sau mai putin tratat cu ceva chimicale, coloranti, hormoni de crestere, modificari genetice
a fost f lunga emisiunea..ce am retinut este ca e F F important sa facem cel putin o data pe an o detoxifiere a organismului cu plante..sunt o multime de produse facute de firme romanesti ( dacia plant, fares si mai sunt si multi alti producatori mici ) care fac un fel de capsule de detoxifiere..3 luni/ pe an cred ca dureaza o cura..
cica e f important sa ne curatam corpul de tot ce acumulam fara sa vrem din mediul din jur, alimentatie, medicamente, etc...
stiu ca suna a reclama, dar pana la urma sunt plante..nu vad un rau in a face o curatare a organismului ..
bine, eu cu teoria, practica mai greu..
cand am fost cu vlad, ne-a recomandat si noua, parintilor doctorita sa facem o cura cu un detoxifinat- ganoderma parca se numesc..


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offffffffff mai miki
sa va indrume Dumnezeu catre vindecare

mai cat despre mancare
pai ma uit la REVOLUTIA CULINARA A LUI JAMES OLIVER
de pe euforia
nu-ti vine sa crezi cat de oribila e SUA
si cum isi otravesc aia copii acolo cu laptele ala nenorocit aromatizat
cu diverse oase bagate in carnuri etc
si a intampinat omul asta o groaza de neplaceri si de obstacole incat parca zici ca SUA E INCHIOSOARE SI NU LIBERTATE ASA CUM LE PLACE LOR SA ZICA
nu as trai acolo nici sa-mi platesti
incep sa ador romania din ce in ce mai mult datorita faptului ca aici poti zice adevarul inca fara sa fii condamnat sau oprit
acolo astia nu i-au permis sa filmeze la cantinile din scolile publice etc
oribil
m-au dezgustat teribil
iar copii il adora pe james
e ceva nemai pomenit
imi place cand cineva chiar face ceva pt omenire
si soacra mea e pt bio
si eu o blamam la inceput
da acu imi vine sa-mi cumpar teren si sa imi cultiv tot ce imi place mie
cred ca in viitorul apropiat asa voi si face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Strumph, ma bucur mult ca gandesti aSa! Eu vreau sa fiu cu constiinta impacata ca am facut ce am stiut si putut eu mai bine pentru fetele mele. Si te inteleg cu soacra ca si a mea e la fel , se uita stramb la mine si ma comenteaza ca insist, da ! si mi se pare normal , ca si la 5 ani ( nu inteleg de ce la o varsta anume ar trebui sa nu mai respecte copilul un porgram de masa ) fata mea sa aiba incluse 2 gustari in care servesc fructe. Acum se pun bazele unei alimentatii sanatoase si consider ca felul in care pleci in viata iti determina si felul in care gandesti vizavi de mancare si restul.
In fine , pot scrie romane pe tema asta . Dar nu vreau sa sperii.
Insa te mai pup odata pentru ca gandesti asa!
Intotdeauna ii explic Andrei ca doar pentru ca o iubesc nu pot sa-i dau ceva ce pana ce nici eu nu mananc. (mezeluri sau ...nush ce prostii din comert) Nu mi se pare normal si firesc sa-i dau copilului meu ceva ce eu nu as manca.
A fost acum ceva vreme o emsiune la protv, la "romania te iubesc" in care se vb de alimentatie. Am vrut musai sa prind emsiunea aia si mi-as fi dorit sa comut toate televizoarele din Ro. acolo sa vada toata lumea ce inseamna chimicalele astea ce le bagam in noi .
Ma rog, nu-s o fanatica, sa incerc acum sa fac toata lumea sa gandeasca ca mine dar n-ar fi rau daca mamele s-ar gandi mai mult inainte de a cumpara anumite produse pt copiilor lor. La urma urmei la varsta asta inca detinem controlul asupra a ce mananca ei.
Gata, chiar ma opresc ca vb ca o apucata acum si oricum , cine are urechi de auzit aude ... exista atata informatie si, din pacate , de multe ori refuzam sa auzim sau ne multumim cu " ce sa-i fac? asta-i lumea in care traim"
Ma intrebai ce zice de post - , daca ma apuc de vb uit de toate, vezi , nu ? In primul rand mi-as dori sa pot reda felul in care vb ea. Pare atat de blanda si genul de om care chiar iti face placere sa-l asculti si sa-i accepti sfaturile. Imi este greu sa rezum cuvintele ei si sa le reproduc cu logica si experienta ei. Vb despre greselile pe care le fac oamenii in mom in care termina postul, despre ce ar trebui sa insemne postul , cum sa iti ajuti organismul sa treaca postul fara a te simti obosit, frustrat, despre ce inseama postul in general, abstinenta, jerfa. Pacat ca nu-l poti vedea , chiar daca sunt lucruri deja stiute felul in care vb si explica mi-a placut f mult.


Miki - imi pare rau ca v-am starnit aiurea cu linkul ala. Eu pot sa-l vad totusi! Numele ei este Anamaria Iulian, pshiholog specialist in nutritie comportamentala.
N-am stiut ca si cu Andra ai probleme . Sper sa scapati odata de nebunia asta. Nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci. Si la mine fac la fel fetele. Daca plange una ii tine si cealanta isonul, de nu mai stiu pe care sa o consolez intai.

Am limbarnita dar gata , tac de tot ca plec de acasa. A venit sotul - deci facem schimb de ture . Ramane bona si ma duc eu cu treaba!
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Miki era o gluma. DAR sincer de multe ori nu sunt incantata de apucaturi, mai ales de cele cu urlete

Si eu la fel gandesc cu mancarea din pacate am si eu o gramada de "sustinatori" care ma scot din minti. Oamenii astia ( bunici, vecini, prieteni) nu inteleg ca nu fac nici un bine copilului daca ii dau sa manance tot felul de prostii. Femeia mea de ex, acum ca noi tinem post le aduce crenvusti pe ascuns. Daca ii spun zice ca nu-i adevarat ca mint copii. Asta e no mai fi mult pana la toamna.

Acasa la mine e alt scandal acum. Alex are un prieten la el de ieri. Taica-meu cu sotia lui a venit la noi sa le aduca la prunci ceva de mancare. Atentie din proprie initiativa fara sa-i roage nimeni. Cand l-au vazut pe prietenul lui Alex s-au crizat ca ce ei n-au adus mancare si pentru ala si ca ce noi hranim tot satul..., sa plece copilul acasa.Alex m-a sunat plangand ca nu-i mai suporta sa le spun eu sa plece acasa. Na nu stiu cum s-a solutionat, dar ma streseaza ca ei in loc sa se bucure de copii se poarta astfel si ii instraineaza si dupa aia se mira de ce nu mai vor copii sa mearga la ei sau ca nu-i baga in seama cand vin la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

salut fetelor!!!
desi ati scris mult nu m-ati facut sa ies din starea mea. mai rau m-am afundat.recunosc ca ,sincer nu stiu ce am des posomorata.poate ar trebui sa-mi revin dupa ce am citit ce ati scris voi, dar uite ca nu pot..ba mai mult Miki cand te-am citit cu Vlad mi s-au umplut ochii de lacrimi.Stii ca ti-am mai zis,parca traiesc in trecut . la fel ,dar punct cu punct cum pov tu am tras cu Stefy. am inceput cu antibiotic bagat pe toate caile..of numai in loc de pranz nu ni-l recomandase, asta ca o gluma, si nu un medic ci mai multi. la noi lumina de la capatul tunelui a fost o dr. care ne-a zis ca biata fata era alergica si cu o mica viroza se complica....si in 99,9%nu a avut nevoie de antibiotic. si antibioticul i-a sustinut si agravat terenul alergic..si i-a stopat si crestere si si....
iti doresc sa gasesti pe cineva care sa-i dea de cap la ce are
eu inca nu imi pot scoate din cap, ca ceva de la voi din casa-l aduce in starile astea...nu stiu un miros , o planta....

LA MULTI ANI!!! Sa va traiasca , sa va bucure si peste ani sa va aduceti animte tot cu placere de acesta aniversare!!!!
si noi una asa bolnavioare rau. dar eu mi-o amintesc cu drag...am fost doar noi3, desi S tot intreba de ce nu vine nimeni la ziua ei

Sanatate si Andrei.oo ff micuta de ea. sa se rezolve fara bisturiu
uneori ma intreb cum de poti sa le duci pe toate

Somleac ,imi pare rau de prietena ta. dar sincer nu am putut sa citesc tot ce ai scris

ah fetele sunt anuntata ca am ceva musafiri..vin cu o invitatie la nunta..nu mai pot scrie ,ca mai vroiam sa mai vb cu voi...merg sa dosesc lucrurile din living,ca-i ca dupa razboi la mine...hi hi....pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Miki era o gluma. DAR sincer de multe ori nu sunt incantata de apucaturi, mai ales de cele cu urlete


ma bucur..
da, cred ca la tine e normal, doar ai mai multi si stii ca poate sa fie si altfel..
eu daca am doar unul, ma multumesc cu el asa cum e plus ca ma banuiesc eu si de ceva traume vechi ramase in cap .. asta sigur imi influenteaza purtarea mea fata de ei, asa cum imi reproseaza apropiatii "sunt prea ingaduitoare"..tot sper ca voi ajunge la ceva rezultate si cu calm si vorba buna

[quote] Si eu la fel gandesc cu mancarea din pacate am si eu o gramada de "sustinatori" care ma scot din minti. Oamenii astia ( bunici, vecini, prieteni) nu inteleg ca nu fac nici un bine copilului daca ii dau sa manance tot felul de prostii. Femeia mea de ex, acum ca noi tinem post le aduce crenvusti pe ascuns. Daca ii spun zice ca nu-i adevarat ca mint copii. Asta e no mai fi mult pana la toamna.

Acasa la mine e alt scandal acum. Alex are un prieten la el de ieri. Taica-meu cu sotia lui a venit la noi sa le aduca la prunci ceva de mancare. Atentie din proprie initiativa fara sa-i roage nimeni. Cand l-au vazut pe prietenul lui Alex s-au crizat ca ce ei n-au adus mancare si pentru ala si ca ce noi hranim tot satul..., sa plece copilul acasa.Alex m-a sunat plangand ca nu-i mai suporta sa le spun eu sa plece acasa. Na nu stiu cum s-a solutionat, dar ma streseaza ca ei in loc sa se bucure de copii se poarta astfel si ii instraineaza si dupa aia se mira de ce nu mai vor copii sa mearga la ei sau ca nu-i baga in seama cand vin la noi.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011[quote][quote]

m-ai facut sa rad cu problema voastra dragu de alex cum s-o fi simtit, o gura in plus parca ar fi contat..off off..




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

cami, asa e, in SUA e apogeul dar nici noi nu suntem departe..importam ce e ieftin si produs in afara si dr asta vorbea de sua, cum inca din 70 existau studii facute pe sobolani de produse modificate genetic ( porumb, grau) si cum dezvoltau tumori, boli,etc spunea ca exista studii si pe laptele praf, nu stiu care exact, facut in state, tot cu mult timp in urma..studiile au ramas studii iar oamenii implicati care au vrut sa miste ceva n-au mai dus-o mult ca o fi adevarat, ca nu..nu vom stii niciodata
spunea si ca sa nu cumparam seminte de legume din supermarketuri, straine, ca sunt modificate genetic sa reziste mult, si fie colorate aprins si fara bube..ca degeaba le plantam in sol sanatos daca samanta e buba..plus ca un sol afectat ii trebuie 10 ani sa ddevina iar "eco"

deea, tu stii ca am incercat si pe fond alergic..sincer, desi face de cel putin 3 luni tratament, nu mi se apre nimic imbunatatit..feelingul meu imi spune ca e o problema de sinusuri, pur si simplu are ceva ce nu functioneaza bine, si multi mi-au zis ca e primul lucru care se observa, pt ca sta tot timpul cu gura deschisa..toti dr mi-au zis ca l-am operat degeaba, ca daca nu-si foloseste nasul la respiratie, e egal cu 0..urechile, nasul, gatul..toate sufera pt ca nu se formeaza un circuit normal de aer,presiune,etc..

om vedea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna!
MIKY sanatate multa lui Vlad si Andrei sa dea DD sa gasiti cauza problemelor!
La multi ani cu intarziere pt Vlad!

Strumphy nu probabil arat ca la 18 ani ca mintea mea a ramas undeva la 18 ani!.

CAMI foarte frumoase pozele,fetele sunt superbe imi par asa linistite si cuminti.
gata ai inceput serviciul? Asa este nu prea mai ai timp dar asta este ne obisnuim si asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Uf fetele ce de probleme!
Miki si cu pitica?! Mai poti mami?
Strumph da am facut, trebuie sa-mi trimita tipa pozele si o sa le pun pe picasa. Doar una este deocamadata.
Somleac multumesc de link-urile acelea cu manastirea marcus, dar cu cealalta cauza. Cum se poate ajuta, ca la manastire am vazut ca au cont. Si noi aici la Cluj este programul 20( la ASCOR Cluj), in care fiecare benevol doneaza cate 20 Ron sau cat poate pe luna, cu banii stransi se ajuta familii cu situatii precare si diferite cazuri sociale, totul a pornit de la o mamica care era fortata de sot sa avorteze si ea nu dorea acest lucru, o ameninta cu moartea si solutia nu a fost alta decat sa se mute, ea mai avand un copilas.
Imi pare rau pentru prietena ta, dar in toata supararea asta sa stii ca este si o raza de lumina, un parinte duhovnicesc de la Manastirea Oasa, jud. Alba( e manastire dupa tipic athonit, cu parinti tineri dar foarte induhovniciti) ne-a spus ca, Cancerul este drumul care ni-l da Dumnezeu spre rai, este sansa noastra de a ne curata de pacatele noastre sau ale altora, ca este o mucenicie pentru ca la sfasit sa fim primiti in Locasurile sale. De aceea ii zice Cancer( CA IN CER). Cu gandul asta am trecut si eu mai usor peste moartea matusii mele( intr-un an jumatate a plecat din cauza unui cancer in zona genitala).

Mergi la inceput