LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi azi am vazut la prima la emisiunea totul despre mame o omleta cu ardei si patrunjel facuta pt sandvisch pusa fie pe paine fie in lipie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:


Buna dimineata!

As fi putut sari cu la voi de la 3 dimineata dar imi era ca-l deranjez pe Casper ( ca o fi singurul care mai fantomeste ca mine la ore din astea prin casa). N-am mai zis ieri dar m-am gandit sa ma asortez cu fie-mea, cu Andra , si drept urmare sunt acum un rau de muci si m-am trezit pe la 3 stranutand si cam aia fu somnu meu .


Profit ca inca toata casa si scriu nitel cat ma lasa mediul inconjurator.

Yasmi - eu cand o am pe Andra acasa ( in mod normal mananca si ea la gradi, dimineata) rotesc cateva meniuri de dimineata : o zi ou ,fiert sau facut ochi( de fapt incerc sa-i dau de 2 ori pe sapt cate un ou dimineata) , o dimineata lapta cu cereale, alta lapte cu paine cu cascaval, alta data paine cu unt si gem , alta data paine cu unt si miere de albine + ceai sau lapte, ce vrea ea , compot, branza frecata cu verdeturi, gen almette. Cam asta-i dau eu Andrei ca de obicei se trezeste inaintea Sofului si pana face Sofu ochi ea e deja mancata si Sofia inca serveste doar lapte si pe ala cu masura ca-i la dieta


Ramo_b - eu iti tin pumni sa fie cu ochii. Nu ma pricep sa spun si decat sa zic vreo prostie mai bine tac.


Roxy - imi pare rau ca ne ratam asa dar oricum io, vezi bine, lucrez aici de zor, sa-ti dau de citit cand ai timp
Sper ca te-ai simtit bine in oras cu fetele. Sa-ti fie de bine ieseala. Imi e dor si mie de una.

alina06st - sa va fie de bine petrecerea! Ma bucur ca Luca a fost atata de incantat.

ma duc sa-mi bag 2 suluri de servetele in nas - ma omoara mucii astia - na , saracii copii , asta au ei de tras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Buna dimi

Cami

Msbb la noi nu este problema cand mananca acasa, mai ales ca ai mei sunt mega mancaciosi, iar ou ar manca zilnic :-) ( luam de casa de la o vecina) eu intrebam cele pot pune la gradi la micul dejun....nu pot lapte cu cereale de ex.

Uffff dar bine mai este cu vremea asta insorita, numai in curte ar sta!! Toata ziua alearga, seara sunt franti amandoi....cer la culcare de la ora 21 :))) in conditiile in care dorm la amiaza 3 ore :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Msbb multa sanatate!! Pe la 3 m-am culca si eu..pana atunci m am jucat :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

Fac ce fac si tot nu am timp de scris pe forum, desi de cate ori am putin timp intru sa va citesc.

Cu intarziere spunLa mlti ani, Luca!!!! Alina sa-ti traisca baiatul, sa fie sanatos si sa aiba parte doar de bucurii in viata. Vineri m-am tot gandit la voi, dar n-am reusit sa intru si nu mai gasesc nici nr tau de tel. Mi-l poti da din nou pe Pm? Pitica ce face?

cami, cum e mami a ta? Nu ai spus, sau nu am vazut eu ce are. de ce nu se simte bine? Sanatate multa!

Yasmi, si ai mei tot asa non-stop afara. Nu le mai trebuie nici jucarii, nici desene, nimic In prima luna de gradi a lui cristi si eu a tb sa-i dau micul dejun la el...tare nasol, tot asa in pana de idei eram si eu. I-am dat sanvis cu sunca/cascaval , chec si /sau fruct , alte idei...nu am. Eu acum ii dau micul dejun acasa, chiar daca le serveste si la gradi, pt ca acolo nu prea mananca ...ai putea sa le dai sa manance acasa si la ei sa le pui un fruct. Crezi ca merge?

delia stiu ca ai intrebat odata de genunchiul meu, dar nu mai stiu daca am raspuns E bine, nu mai ma doare, doar daca exegerez cu treaba intr-o zi il simt cumva "inflamat"...ma jeneaza/doare putin, dar pana a doua zi trece. Ma si protejez cat pot. A ramas de facut injectia aceea, dar cred ca astept sa treaca sarbatorile...sa vedem si cat costa...

La multi ani, Tea !!!! Alexina, sa-ti traiasca fetita. Cum mai sunteti? Parca nu te-am mai vazut pe aici

Eu ieri am facut curatenia de Paste, m-a ajutat si sotul si am terminat tot intr-o singura zi . Suntem rupti de oboseala. Azi avem zi de cumparaturi, si vreau sa-mi iau si niste floricele sa-mi inveselesc gradina panselute/petunii. aveam o gramada de zambile si lalele si nu au mai dat anul asta ....

Cata ma uimeste pe zi ce trece cat vorbeste. Si are niste expresii in ea, face o grama de conexiuni de ne lasa masca. Intr-o se juca cu socrii, socru se tot ascundea de ea. Soacra-me ii spune sa strige tataie, vino inapoi..la care Cata zice :tataie, intoarce-te la mine! . plus ca in unele cuvinte a inceput sa-l spuna si pe "r" De ex, "puturosule" spune "puturoshule"
Cu olitza nici nu stiu sa spun in ce stadiu suntem...ca daca eu stau doar cateva ore pe zi cu ea....la mine nu spune ca vrea sa faca, doar daca o pun eu pe olita imi spune ca face sau ca nu poate si gata . Soacra zice ca ei ii spune, mamaie, acum fac pishu


wow, m-am intins si ma asteapta treburile...va puuuup si mi-e dor de vorbe lungi cu voi

PS: scuze daca mai sunt greseli, nu am timp de corectat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Buna dimi

Cami

Msbb la noi nu este problema cand mananca acasa, mai ales ca ai mei sunt mega mancaciosi, iar ou ar manca zilnic :-) ( luam de casa de la o vecina) eu intrebam cele pot pune la gradi la micul dejun....nu pot lapte cu cereale de ex.

Uffff dar bine mai este cu vremea asta insorita, numai in curte ar sta!! Toata ziua alearga, seara sunt franti amandoi....cer la culcare de la ora 21 :))) in conditiile in care dorm la amiaza 3 ore :-))


mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!



mi s-au ridicat mucii la cap, cred . N-am inteles bine. Mda, nu cred ca merge sa-i dai lapte cu cereale doar daca nu-i pui la borcan . Si nici aia cu miere nu merge pt ca se intareste daca nu-i mancata rapid plus ca la noi cel putin operatiunea asta se lasa cu miere pana si-n urechi. Deci poate nu-i cea mai buna idee pt gradi .
Imi pare rau ca nu fu-i de ajutor.
3 ore de somn la pranz? - ia mai bine zi tu ce le dai de mancare de dorm atat . Glumesc. Dar e mana curata curtea si joaca afara.
Eu ieri m-am bucurat ca au adormit si dupa ce am terminat de strans masa si re-compus bucataria in forma pre-masa abia am apucat sa scriu aici cateva randuri si m-am trezit cu amandoua tantaroi. Au dormit ... maxim , maxim o ora.
Gata, imi bag o cafea sub nas ca s-au trezit fetele si e in reluare Pinocchio. Daca tot n-a apucat pacienta sa vada atunci o las sa vada acum.

o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada te pup!!ce dor imi era sa te citesc!!!!!! nu le pot da mereu micul dejun acasa , uneori din lipsa de timp, plus ca acolo vad la alti copilasi cum mananca si nu e ok.

msBB, ei asa mi-au dormit din totdeauana. rar se intampla sa doarma Lucas sub 3 ore. iasmi cam 2 ore de cand a crescut, dar nah are 6 ani aproape!!! si uneori in wk o las sa nu doarma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna fetele!
La multi ani cu intarziere LUCA MARIAN!!!
Alina sa iti traisca frumusete de baiat!

La multi ani cretulina frumoasa TEA MARIA!!!
Alexandra sa iti traiasca frumusetea de papusa si sa iti aduca numai bucurii!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

YASMI a mea la fel doarme cate 3-4ore la amiaz uneori trebuie sa o trezesc ca nu mai doarme seara!
sper sa doarma asa mult timp.
la voi e caldla noi inca nu e inca foarte rece ce sa spun cred ca vor inflori copaci in iunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ce liniste!
Am venit pornita sa va citesc si e liniste si pace
Ei, daca nu scrieti voi , scriu eu . Poate cine stie , mai face Somleac un drum pana la Cluj si sa aiba ce citi, sa nu se plictiseasca

Plictisita de stat degeaba in pat pe la 5 si ceva dimineata am hotarat sa plec bezmetica prin casa, sa-mi dezmortesc oasele-mi batrane. La nici cateva minute FANTOMA ma urmarea! Andra adica. In fine, eram in baie, rugandu-ma la toti sfintii sa nu-mi paraie vreun os, sa nu mi se zbata vreun ochi, Doamne fereste sa nu izbesc tocul usii cu degetelul mic ,ce deja atarna beteag de atatea intalniri fortate cu mobila prin casa ... Dar toate astea in zadar ...senzorul de miscare a dat alarma ( da, ma gandesc serios ca fie-mea mi-a instalat vreun senzor de miscare, ca-mi urmareste miscarile cu puterile ei paranormale...).
Oricum, acum, dupa 5 ani de antrenamente, am dezvoltat si eu un .... al 9-lea simt .Ca si in cazul cainilor antrenanti pentru politie mi s-au ascutit toate simturile. Din baie, cu usa inchisa, am auzit-o pe fie-mea cum se indreapta napraznic catre usa. Mi-am depasit orice record in materie de reactie si am apucat sa deschid usa inainte ca ea sa intre val vartej peste mine. Privirea ei de dimineata m-a... racorit intr-o clipita. M-a sagetat si deja vedeam cum Leonardo da Vinci isi exerseaza talentul pe fatza ei, descriind cea mai penetranta si necrutatoare privire din istoria artei.
I-am zambit ca si cum ar fi cel mai natural lucru sa-ti intalnesti copilul la 5 am pe hol si am ...soptit ca un adolescent prins de parinti cand intra in casa dimineata, ca am avut oaresce nevoi.... dar ....sunt gata de culcare. Ei, sa o cred eu ca a mai dormit asa usor. Tot ca un lucru normal, am conversat la ora 5 am despre mers la mare, cum o duce pe Perdita ( personajul din 101 dalmatieni) la plimbare... De fapt aici si vroiam sa ajung.
Doborata de raceala stateam pur si simplu si le ascultam. Cea mica avea la mana o rita, un elastic de prins parul, la care a avut dreptul cat cea mare s-a uitat la Pinochio.A purtat-o mandra drept bratara. Cand s-a terminat filmul NORMAL ca a trebuit sa predea bunul pe care si l-a insusit fara a cere voie stapanei. Eu fiind acolo cea mare a procedat cu diplomatie . Uite cioara, uite avionu' - nu mai e bratara!
Cea mica, contrariata de disparitia subita a bratarii se pregatea sa puna pe speaker alarma - toate semnele erau acolo , buza lasata, sapaturile adanci intre sprancene, mana in aer care alunga toate particulele de praf- cand cea mare isi scotoceste repede in minte o rezolvare rapida si ...curata..... Incepe apoi sa zica cu o viteza demna de reclamele la medicamente ( chestia aia rapida de nu o intelege nimeni ) "uite ce pisica draguta ai pe pijama, ai vazut-o? dar ce frumoasa e si floarea asta!!! daaaaa !!! stii ce? eu sunt sigura ca vrei sa te joci cu hello kitty, nu-i asa? dar stii ce? cred ca iti e sete, nu ai vrea sa bei niste apa? hai sa mergem la bucatarie sa luam cana cu apa, nu vrei?" Intre timp cu o subtilitate de prestidigitator arunca elasticul intr-un buzunar, intre timp aburindu-si sora cum creste floarea, cum apare luna si cum apune soarele.
Cea mica uita de bratara si sare spre usa sa-si revendice cana de apa, ca doar na, taman ce realizase ca stat o saptamana in desert si are nevoie de apa. Cea mare, plina de mandrie, imi arunca o privire plina de inteles , "vezi , nu i-am smuls-o din mana asa cum fac in 90% din momentele in care tu nu te uiti!" si se duce dupa ea, sa fie sigura ca a scapat basma curata cu elasticul si fara a declansa un imens taraboi, cu mine , martor cheie.
Oricum era o misiune importanta! Pongo ( cum cine? sotul Perditei!) nu avea si el lesa. Dupa ce a "achizitionat" de la gradinita o...chestie! pe care o foloseste drept lesa pentru Perdita, era vital sa-l "inhame""si pe Pongo, sa iasa la plimbare in timp ce puii dorm.
Am sa-i fac o poza Perditei sa vedeti cum arata.
Mare lucru imaginatia copiilor, nu?Trebuie sa-i gasesc o Perdita mai apropiata de adevar, apropo. Ah, nu , nu din cauza ca-i o matza Ci pentru ca-i o matza nesuferita care scartaie si are un "latrat" atat de ascutit ca-i responsabila pentru 2 preinfarcte facute cand cea mare s-a hotarat sa-si imparta patul cu susnumita si mi-a speriat pana si umbra cand Perdita a fost facuta una cu afisul.
Ei, inainte de a fi invidata de cineva cu 2 sau mai multi copii pentru modul in care si-a reclamat cea mare obiectul fara de care viata nu ar fi avut acelasi sens, spun ca minunea a tinut fix.... cateva minute. Obosita, probabil, de tehnica de invaluire aplicata mai devreme si-a trimis cateva minute mai tarziu membrul superior ( nu am siguranta daca a fost mana stanga sau drepta , miscarea a fost prea scurta si subtila ) sa parafeze tratatul de mai devreme. Deci cam atat a tinut mirarea mea vizavi de felul in care se pot intelege fara a se ajunge la urlete.
Exista oricum speranta! Speranta ca intr-o buna zi....cea mare va deveni un bun politician. Are tehnica de aburire potrivita sa faca cariera in politica .


e cam lung! Se intelege! Sotul e plecat, fetele dorm , nu-i nimic bun la asa ca va plictisesc pe voi si ma fortez sa nu adorm .

Am pus si o poza cu Perdita lu'Andra

Mergi la inceput