Stelute de iulie-august 2013 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Neata

M-am trezit si am dat o fuga sa iau ciuperci. Nu mai stiu cine a dat reteta rulada de pui cu cascaval ( si ciuperci normal ) astazi o fac Cum este la gust???
Au venit musafirii la 12 am stat un pic cu ei apoi m-am scuzat frumos si m-am culcat. e bn ca nu ratez distractia mare ca doar curatenia tot mie mi-a ramas
Asa urat e afara te face sa nu ai chef de nmk. La voi cum este???

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Fetelor, dormiti?
Eu mananc paine prajita cu unt si gem de prune.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Dana, pune-l pe sot sa faca curat.
La Iasi sunt nori dar nu ploua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Monirina, tu astea 30 de kg, le-ai pus in timpul sarcinii,nu?
Eu asta am observat, tot ce depui in sarcina dai jos intr-un an. Sunt exceptii, nu zic, unele care slabesc mai mult sau cele care raman cu ceva rezerve.
Eu n-am tinut o dieta anume in primul an de la nastere, abia pe la sf. am inceput Monti, dar faceam plimbari lungi cu caruciorul cu bebe, de la 72 (cu atat m-am intors de la maternitate unde am intrat cu 82)am dat pana la 66 jos, doar cu plimbari de carut, iar apoi cu Monti, am ajuns pe la 60. Am ramas gravi la 59 kg. Ata a fost primul an dupa nastere. Mai tarziu, am mai slabit, iar m-am ingrasat, dar asta deja nu mai are legatura cu sarcina ci cu stilul de viata.

da, am pus 35 in sarcina, dar am dat 31 jos in total, am plecat de la 50 si inainte sa nasc (cu vreo doua sapt) aveam 85, ,in saptamana cu nasterea am dat jos 14 kg cat am stat in spital, apoi restul s-au dus de la sine. si la mine plimbarile au fost singura miscare plecam uneori de dimineata si veneam dupamasa cand era cald afara (eu dadeam titzi in parc fara rusine :) ) ultimele 4-5 kg nu le-am mai dat jos dar e mai bine asa ca aratam prea slaba.am avut o perioada grea acum un an si am slabit pana la 52 de kg dar aratam ca un schelet, toata lumea se speria si ma intreba daca sunt bolnava...
SO sfatul meu gagici, multa plimbareala si grija si ce mancati cand alaptati! fara prajeli fara dulciuri si sigur se vor topi kg :)

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, minunate burtici!

Bobitza, Delia, Graphi, aratati ff bine!

Si asta cu comparatia...eu eram f uscata inainte...1.73m cu 53-55 kg...Pt voi probabil acum arat normal + o burtica Pt mine sunt exact cum arata cantarul: +12kg

Monicus, felicitari pt baietel!

Olimp, ti-ai facut pofta cu Starbucks?

Amalia, luptatoarea noastra

Noi vineri am luat mobila pt piticanie si ieri am montat-o . Am fost si la targ ieri dar nu am cumparat nimic... In schimb am papat niste mici . Si aseara am iesit si noi in centrul vechi dupa muuuuulta vreme....cata viata!!!

Sa aveti o zi superba!

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Dana, pune-l pe sot sa faca curat.
La Iasi sunt nori dar nu ploua...

Asa ar trebuii dar are noroc pt ca a plecat la soacramea sa o ajute la zugravit asa ca a scapat ca nu pot sa stau cu casa intoarsa pana vine el. Bine el cred ca ar fii stat si o saptamana asa

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Apropo fetele cu fetite am pe FB o tipa cu hainute crosetate si alte modele. Sunt splendide dar majoritatea sunt de fetite daca vreti sa va uitati. Nu fac reclama ca nu o cunosc .

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Buna dimi

Guilty as charged, n-am dat niciun semn, dar am intrat din cand in cand si am aruncat o privire pe aici.

Oare primavara mai vine? Ieri aici a fost superb... Dupa-amiaza am iesit la un ceai cu fetele din odiseea sept-oct. Trebuia sa fim 6-7, am fost 3, dar a fost foarte placut, m-am simtit foarte bine .

Voiam sa merg la targ, dar sunt convinsa ca nici aici nu au adus carucioare pentru gemeni, la fel cum s-a intamplat la Baby Expo, iar hainute nu vreau sa cumpar de pe acum.

AS vrea sa va multumesc inca o data pentru incurajari si sustinerea de cand am facut amnio.

Aici nu se organizeaza vreo "ieseala" intre fetele din Bucuresti? Mi-ar placea sa ma intalnesc si cu burtici mai mari, ieri eu eram fruntasa .

Pupici, o zi frumoasa!

Jo 18+

Gugulushele

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Intreba cineva ce marime trebuie sa fie sacul de dormit pentru bebe.
Am gasit site-ul asta.
http://www.esentialpentrubebe.ro/produs.aspx?id=53&n=Slumbersac-Sac-de-dormit-Ursuletii-Dansatori-0-6-luni-1.0-Tog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Neata buna fetele!

Dupa ce ma laudam ca o "modesta" ce sunt ca eu nu pun kg, ieri m-am urcat pe cantar si aveam scurt 1,5 kg puse in ultimele 3 zile ... m-am infiorat si mi-am propus schimbari radicale.

Oricum nu-i de mirat la ce-am bagat ieri la intuneric: KFC, chifle cu susan, vreo 3 inghetate, suc Nestea ... si altele asemenea.

Azi m-am resetat, am bagat de dimineata o jumatate de pahar de ceai de coada calului neindulcit si o manutza de fructe de padure decongelate, asa acre ca la mama lor (desi ma cam ardeau degetele sa le presar cu putin zucker ... dar am rezistat eroic).

L-am trimis pe tata la magazin (tocmai ce-a venit alaltaieri sa ne viziteze) sa ia niste bors si pulpite de pui sa fac o ciorba cu multe legume si niste pulpe la grill, de cand am descoperit ce buna iese cioba cu legumele date pe razatoare tot asa fac, pun si o jumatate de gulie rasa si ii da un gust ... pana la anii astia n-am descoperit ce buna-i gulia in ciorba, bine ca n-am murit proasta! Le fac si o prajitura cu mere ca mi-i mila de ei ...

Apropo inca nu stie nimeni ca-s gravi ... doar copiii, impricinatul si prietena mea. Ai mei parinti habar n-au si inca n-am de gand sa le spun, mama si asa nu da cu anii pe la noi, tata e foarte legat de noi dar m-am gandit sa nu-l stresez inainte de nastere ca e tipul de om care-si face grijuri multe, asa cand o sa o aduc pe Bianca acasa va vedea ca totu-i bine o sa aiba doar bucuria in program. Sa stiti ca nu s-a sesizat ca as avea oaresce mai mare, va dati seama cata sunt daca n-a diferentiat burta de restul trunchiului.

Joy te-am prins ca joci la 2 mese ... vezi sa nu cumva sa te superi, io-s aia rea care iau la rost fetele care nu dau prin zona, Alina stie si fac asta in contextul in care am si eu lipsuri mari la capitolul postari .

25+

bebitza

Mergi la inceput