Stelute de iulie-august 2013 (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Vai de capul meu mai fetelor, nici nu plec bine ieri si nici nu mai stiam unde-am ramas, pe la celalalt capitol la pag 17, acum e altul cu multe pagini, asa cevaaaa

Ele, eu daca efectiv stau in pat nu am contractii, dar daca ma foiesc putin imediat mi se intaraste burta, de dureri de spate nu mai zic. Ma simt ca o handicapata in sarcina asta, cand in cealalta zburdam la ora asta, acum stau ca o baba in casa si nu-mi place deloooooc

Am gatit si eu putin dimineata, m-am jucat cu fiica-mea, acum imi fac de cap uitandu-ma la seriale

Bobitza sa-ti fie de bine plimbarile, te invidiez ca topai peste tot

Monicus felicitari pentru baietel!

Nu or sa se sfarseasca discutiile despre kg pana nastem...si dupa, dar ceea ce e important sa stim, ca fiecare organism reactioneaza diferit si daca vom manca sanatos, moderat si vom bea multa apa iar atunci cand vom putea sa facem si sport cu siguranta vom slabi mult mai usor dupa. Sa ne vedem cu bebelusii in brate si pe-urma ne ocupam si de kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor

am ajuns pe acasa , facut baita , acum in pat....mi-am incarcat bateriile sper sa tina pana la sfarsitul lunii...

am vazut ca ati discutat despre kg puse si date jos dupa nastere...voi vedea si eu care imi va fi soarta .

bobita pentru aprecieri..

happy nu am mai ajuns la starbuck , sotul m-a luat de la servici si zorit sa placam...dar mi-a trecut si pofta...

am avzut poze frunoase cu noi burtici , adica aceleasi burtici dar mai mari la butrici

la fete

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Maeve nu esti singura sontoroaga. Sotul meu tot zice ca e bine ca am rezistat cu munca pana acum. Eu nu ma simt deloc impacata cu mine. burtica mea e moale doar dimineata cand ma trezesc dupa e mereu tare.

Olimp chiar vroiam sa te intreb ceva si ma gandeam ca esti la cabana.
Deci bine ai revenit , sa iti tii bateriile incarcate cat mai mult.
Intrebarea sau intrebarile: tu iei no-spa forte ? cate pe zi? sau iei doar cand e cazul?? 3 forte pe zi nu e mult??

Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetelor cum stiti ca se declanseaza travaliu in afara ca se rupe apa?

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Amalia de ce pui intrebari din astea?? e totul bine , da??

Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

AMALIA travaliu spontan sau indus????????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

La mine s-a rupt apa, deci eu asa am aflat. Dar din teorie stiu ca incep contractiile, la inceput mai rare, apoi din ce in ce mai dese si la intervale egale de timp. Sunt dureroase.
Nu ne speria cu astfel de intrebari! Sper ca esti bine!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

la travaliu spontan sunt contractiile dureroase regulate la mine au inceput din 10 in 10 min dupa 3 ore din 5 in 5 min si la final le avem intr-una

Mergi la inceput

Amalia sper ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Amalia, nu ne pune pe jar!

Olimp, sa-ti fie de bine cu plimbarica!

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput