Piersicute de iulie august (35)
Raspunsuri - Pagina 15
ali24 spune:
Dana ,fleur va multumesc frumos ptr sfaturi si gandurile bune.pupici(pacat ca aici la raspuns rapid nu sunt))) )
Fleur Doamne ajuta sa fie bine verisoara ta si sa duca sarcina cat mai aproape de termen si sa aibe un bebe sanatos.
IIuli spune:
Dragele mele,
Scuze ca am lipsit, la noi nu e nicio zi fara emotii mari. Ieri am fost siguri ca il vor opera pe sotul meu, dar pana la urma mai asteptam. Cu bb am fost deja la doi dr, e ok in mare, ia Nexium si nu mai vomita (am decis sa ii dau la sfatul a 3 dr si azi a fost prima zi din ultima saptamanan cand nu a vmitat deloc). In schimb am fost la analize: recoltarea a mers relativ ok, doar ca bb a lesinat. Dupa ce a scos acul, a inceput sa isi scape capul si picioarele inpartea dreapta, era absent si icnea cumva. A durat doua-trei minute, l-au intins asistentele, i-au facut masaj, si-a revenit - s-a ridicat in fundulet, a inceput sa vorbeasca pe limba lui si sa bata din palme. L-a vazut pediatra lui dupa, maine mergem si la neurolog.
Scuze ca n va mai pot raspunde, ma duc sa incerc sa dorm, sa vad daca reusesc.
Noapte buna! Va pup
Fleurdelise spune:
Vai Iiuli, cred ca lesinam si eu!Bine ca si-a revenit rapid.
Multa sanatate si sotului, sa nu mai aveti zile cu astfel de emotii si totul sa reintre in normal.
drusu spune:
Sanatate multa, IIuli!
Poate s-a speriat Mihaita. Sanatate si sotului. Nu era suspect de varicela?
Succes maine la neurolog. Te asteptam cu vesti bune.
ilenutza spune:
Iuli - cate aventuri, of!
Multa sanatate!
Azi a mancat Frumusica numai fructe, legumele au fost yac yac!
Ina - eu i--am dat o data linte rosie .Am luat si hrisca si as vrea sa i-o dau zilele astea.
I-am dat si putin paine facuta in casa.Este mare fan ceapa verde, daca o vede pe masa tipa sa i-o dau.
a mancat un borcanel cu fructe de la hipp, 120 g, apoi mei cu mar si curmala, vreo 60 g, apoi mar cu banana si biscuite tot vreo 60 g .
Maine imi incerc norocul cu spanac cu galbenus si cartof, paste de porumb cu spana ( varianta 2, de back up)
Hrisca fiarta cu ceva- ma mai gandesc
Sanatate bolnaviorilor, pup
roxypuy spune:
Iuli, cred k si mie mi s-ar fi inmuiat picioarele...bietul Mihaitza :( Doamne ajuta sa fie bine si sa nu mai aibe probleme! Dar sotzul ce are pana la urma?
pup si sanatate multa!
lorenaflore spune:
Dru, ce gemenasi dintosi! Sunt ca puii tai! Auzi, scuza-mi intrebarea, dar ce treaba are refluxul cu vaccinul?
Vera, WOW, Mattia merge! Bravo! Prima piersicuta umblareata!
Ali, vad ca ti-au raspuns deja fetele. Da, panadolul are paracitamol. Eu l-am folosit ca panaceu universal la raceala, dupa vaccin preventiv 2 seri, la dinti!
Fleur, sanatate verisoarei si fetitei! Si eu am facut Clexane toata sarcina.....sa aiba grija, sa monitorizeze fluxurile sangvine uterine si ritmul de crestere a bebelinei, au tendinta sa ramana in urma. Pupam!
Iuli, of, prin cate treceti si voi! Multa sanatate lui Mihaita si sotului! Multa forta tie! Auzi, dar Mihaita vomita/regurgita des si inainte? Uf, auzi, sa lesine....
ioana3110 spune:
noi am ppat supa crema de linte rosie cu coriandru. a fost singura la care nu a cracnit
Fleur, si eu am facut clexane toata sarcina. nu e mare problema,,,
Drusu, o pup pe Adina si abia astept sa ne dai vesti
LML Bea si Vladi!
drusu spune:
Lorena, copiii nu erau bine, nu luau in greutate, vomau mult si n-am vrut sa facem vaccinul de la 4 luni pana nu se simteau mai bine. Nu mancau deloc, refuzau laptele, asta a fost si recomnadarea pediatrilor. Asa ca dupa ce s-au mai linistit manifestarile gastrice si ei au inceput sa ia in greutate, am facut vaccinul de la 4 luni aproape de 6 luni.