Stelute de iulie-august 2013 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
dnapotecuta spune:
Noapte buna si de la mine, doamnelor! Am bagat un film si daca ma mai tine mai bag unul ca am facut nani la pranz.Am culcat piticul si m-am latit si eu... ca de lungit nu mai vorbim de vreo 2 luni incoace.
Alina 27+
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dnapotecuta Noapte buna si de la mine, doamnelor! Am bagat un film si daca ma mai tine mai bag unul ca am facut nani la pranz.Am culcat piticul si m-am latit si eu... ca de lungit nu mai vorbim de vreo 2 luni incoace. Alina 27+ |
nb, vizionare placuta
viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd
diana_popa27 spune:
am pus o poza de sapt trecuta in care se vede aprox latimea dar sunt in negru si nu cea reala . Sunt mai lata de atat doar ca nu m-am fotografiat in culmea gloriei ci stau ca o domnisoara cu picioarele incrucisate. Nu latimea e problema mare ci ce ascund acolo la spate .
Olimp tu esti f proportionata.
Chiar nu am ce sa comentez prea mult de kg dar asa cum au zis fetele e vb de cum sunt asezate ..eu la 63 de kg sunt toata un fund si o pulpa
26+
viitoare mamica de Medeea
Delia_Rodica spune:
Ama sa nu te mai aud te kile puse, arati impecabil, din spate sigur nu se vede nici ca esti insarcinata
Printesa si-a cam facut plinul la garderoba
flory_blanca spune:
Legat de vaccinuri le-am facut pe cele "obligatorii" mai putin ROR pt ca nu m-a convins nimeni de utilitatea lui. Mai avem pana la vaccinulmde 4 ani asa ca nu am inceput sa ma documentez inca, asa ca habar nu am nici despre scandaluri nici despre ce contine. O sa merg pe mana pediatrului in care am incredere.
Apropo... i-a comandat mama la fiica-mea niste hainute de la Next . Arata super bine, materialul e de calitate iar marimile nu mi se par deloc mari, ii vin la fix. Depinde de copil a mea e slaba si inalta. Nu ma grabesc la cel mic pana nu vad ce conformatie are ca sa nu dau banii degeaba. Vroiam doar sa spun ca nu e o regula nici cu marimile trebuie vazut in functie de copil pana capatati putina experienta si va faceti o idee in functie de firma. Marimile de la h&m pt noi sunt mari,mereu ii iau mai mici decat varsta,zara sunt micute ii iau mai mari etc. Eu o sa iau doar strictul necesar si apoi mai vedem.
25+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
happy_ama spune:
Delia, ms dar eu eram oase inainte... Nu ma mai stresez oricum...
Printesa....de acum trebuie sa incepem cu diversele. Cate sunt pe lista...
Happy Ama 25+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 am pus o poza de sapt trecuta in care se vede aprox latimea dar sunt in negru si nu cea reala . Sunt mai lata de atat doar ca nu m-am fotografiat in culmea gloriei ci stau ca o domnisoara cu picioarele incrucisate. Nu latimea e problema mare ci ce ascund acolo la spate . Olimp tu esti f proportionata. Chiar nu am ce sa comentez prea mult de kg dar asa cum au zis fetele e vb de cum sunt asezate ..eu la 63 de kg sunt toata un fund si o pulpa 26+ viitoare mamica de Medeea |
te alerg , tragi rochita si nu se mai vad pulpele. Si la mine se pune la fel. Oricum, in pantalonii negri, daca e ceva acolo, nu se vede, imi place ce vad, ochiul meu nu se simte jignit
flory_blanca spune:
Noapte buna.
25+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot