Stelute de iulie-august 2013(74)
Raspunsuri - Pagina 18
Delia_Rodica spune:
Diana ma bucur pt rezultatele bune, felicitari, mai putin si faceti party de 1 kg
Alina, sunt de aceeasi parere cu tine, in ceea e priveste aceste emisiuni. Daca ma uit, simt ca ma epuizeaza si nu vad rostul...
viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dnapotecuta Dana maica... tu ai asa o inclinatie catre emisiuni, stiri si link-uri de scandal. Eu ti-as recomanda o carte buna sau un film bun daca nu esti o fana a cititului. Emisiunile astea se adreseaza unui public fara viata personala nu fetelor destepte ca noi. Un film sau o carte... la cea din urma fenomenul e insutit... te transpun itr-o lume anume... nu in realitatea asta de tot ..... pe care oricum o traim zilnic. eu consider ca am destule probleme proprii ca sa mai am loc si de ale altora. Unde mai pui ca sunt si regizate in proportie de 90%. Asta e prima regula a publicitatii. Nu exista publicitate negativa sau pozitiva. Exista doar publicitate. Si cu rele si cu bune tot ajungi in reflectoare. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau. eu nu ma gandesc decat la hormoneii tropainzi... ma indoiesc ca ii domolim cu stirile de la ora 5, Maruta sau show-uri "pacatoase". Dar e doar parerea mea. Alina 27+ |
Vai , Alina, ce pacat ca esti asa departe de Buc!
Mie imi place tare mult de tine! (NU ma intelegeti gresit!) ....na, acum daca tot s-a aflat ca sunt barbat, macar ca "agat" si eu ceva Glumesc...
Esti geniala, se vede ca esti o tipa culta si cu picioarele pe pamant! Jos palaria!
Si te admir ca esti franca si-i spui omului verde-n fata!
Bobitza 20+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Apropos de carti si cultura :
"Ma-i iti aduci aminte cand chioleam da la Romina si toti fraieri aia statea sanvete?"
Ehhh, profund, nu?!
Bobitza 20+ Rebeca
dnapotecuta spune:
Bobitzule... distantele sunt relative.
Iertare cu ploconeli daca am parut cerberita. Nici nu m-am simtit ca atare si nici n-am avut intentia. Ma omoara insa ca sunt atatea lucruri frumoase de vazut si facut pe lumea asta si TV-ul asta nenorocit ne atrage cu ce nu se poate mai rau.
Slava domnului ca exista putere de cumparare si TV-uri iftine ca la noi sunt 2... exilam copilul la unul ca sa avem liniste la celalalt. Oricum cel mai adesea pentru el e zgomot de fond ca intre timp el mestereste sau deseneaza ceva. Ma uitam insa in pozele facute prin casa... nu cred ca era vreodata altceva la TV in afara de desene. :)
Alina 27+
diana_popa27 spune:
Delia Eleacum urmeaza ingrasatul "adevarat" si al copiilor. Ma bucur ca e mare ca eu cum nu am luat vitamine eram putin ingrijorata da vizitele al frigider au compensat
26+
viitoare mamica de Medeea
doxy spune:
Cine-i Catanga?
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Mony acum 2 sapt a fost la Romania Te iubesc cu hackerii. Mare dreptate ai. Cik e tareee simplu sa iti intre in calculator. Voi ce parere aveti de Catanga?? Ma enerveaza ca nu recunoaste ca a vrut sa faca avort. Dar eu nu inteleg de ce a facut public faptul ca este insarcinata daca nu vroia copilul de la inceput?? prima data a inceput ca are 54 de ani dupaia ca poate sa ramana oarba desi un medic a intrat in direct si a spus f clar ca nu exista nici un risc. 25+ Patrick Dana |
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
graphistar spune:
Irina, felicitari pt puiul voinic!
Diana, felicitari pt Medeea!
Dana , mie mi-a interzis doctorul sa conduc (drumuri mai scurte am voie) si sa dau cu aspiratorul si la acea data colul era mai lung 4.88. acum are 4.14.. eu mai conduc doar noaptea, cand mergem la niste prieteni, bea al meu sot 1-2 beri si imi revine mie volanul. dar strazile sunt libere, doar 3-4 taxiuri in drum spre casa (traversez tot orasul), o adevarata placere.
Elfie, mai esti cu noi?
22 + Alexandru
Laura