Stelute de iulie-august 2013(73)
Raspunsuri - Pagina 9
stefana0909 spune:
Chiar in seara asta m-a sfatuit cineva sa fiu atenta la rotile caruciorului: trebuie sa fie din cauciuc, nu din plastic!
19+ "Bubu"
Mony08 spune:
Delia_r frumos caruciorul,dar il gasesti si in Tm sa poti sa-l vezi?
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica de 42 de zile stiu si eu Ce credeti de caruciorul asta? http://www.mititel.ro/produs/7445/carucior-3-in-1-pentru-copii-mykids- viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd |
Foarte frumos
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
teo bine ai venit
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
ele bafta si curaj maine..eu am discut deja ..mai merg pana pe 30 toata luna... si eu simt ca parca nu mai rezist , si cu cat se apropie termenul de a pleca parca e tot mai greu...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Ma incearca un pui de depresie. Din cauza ca nu e Raul acasa, si am prea mult timp de gandire. Am facut acum baie, sunt ca o balena esuata. Burta mi-a explodat in ultimul timp, maine fac si poza, mi s-au umflat picioarele tare, si fata. Ciudat ca mainile nu.
Burta mi se sprijina pe picioare cand stau pe scaun, sanii mi se sprijina pe burta si tot asa. Nu ma mai suport, sincer!! Si ma apuca jalea aia mare , cand imi dau seama ca ce e mai rau de abia acum urmeaza. Oare ce ma fac?
Elena, eu cand mi-am calculat singura mi-a iesit din 22 aprilie, deci calculul tau e bun, dar cel mai bine intreaba si tu maine la conta la voi. Desi, dr de familia mi-a zis ca din sapt 32 imi da concediu, asa inseamna cam jumatatea lui mai. Si am mai auzit pe cineva cu sapt 32.
Olimp, super culoarea!!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
Ele spune:
Sunt dezamagita de mine ca nu rezist mai mult , mi-e sa nu fie si sefii...of si am zis ca nu repet istoria ...
Dar inclusiv sotul incepe sa imi zica tot mai des "daca patesc ceva.... Incerc sa gasesc cea mai buna solutie.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
diana_popa27 spune:
Buna seara fetele!
Olimp imi place mult culoarea! O schimbare e mereu binevenita!
Nu stiu cum nu aveti voi pofta de mancare ca eu manac chiar daca nu e loc in stomac. Cantitativ nu e mult dar manac des.
Si eu vreau sa imi calculez prenatalul
Cat sa las dupa nastere? 42/45 de zile + 7 zile e suficient sau sa fie + 2 saptamani. Mie mi se pare mult sa intarzie 2 saptamani. VOi cum ziceti ?
26+
viitoare mamica de Medeea
stefana0909 spune:
Amalia, sustin ideea listutei!
Dac o vad, poate ma mobilizez sa achizitionez si eu ceva, altfel Bubu va sta in puta goala!
Rugam fetele mai cu experienta sa o faca
19+ "Bubu"
Monirina spune:
stefana neaparat din cauciuc!!!
delia in poze arata multe bine, musai sa il vezi in fata, sa-l pipai si sal plimbi putin sa vezi daca e usor manevrabil!
Paula imi pare rau ca esti in depresie...si eu sunt de o saptamana, am noroc cu sportul care ma scoate din starea de cacao...dar cand ajung acasa parca iar ma ia...cauta un film bun si incearca sa te bucuri de liniste!
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+