Stelute de iulie-august 2013(73)
Raspunsuri - Pagina 18
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp happy neata ele bagat la tartacuta ....si eu am simtit cateodata dar nu m-am alarmat , dar sa fiu mai atenta , dar cerd ca atata timp cat nu doare si nu apare des fenomenul stau linistita... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 27 + Ilinca Ilinca |
Si eu simt ceva de genul, dar nu foarte des, am observat ca e dupa ce stau pe scaun sau dupa ce mananc mult. Tot asa, nu m-am alarmat.
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
Maeve spune:
doxy noi am avut doar doua episoade, primul la 1 an, a fost groaznic, tot dupa un iaurt -enterocolita si eram in concediu doar eu cu ea la Sinaia, a vomat de 11 ori in noaptea aia si spre dimineata a ajuns sotul meu, ne-a luat si ne-a adus acasa adica direct la spital ca la Bv nu cunosteam pe nimeni si eram super stresata.
Apoi anul trecut cu E-coli. Nu-mi mai trebuie sa trec prin asa ceva....
Apropo de linte, lui Alise ii place f mult cand ii fac supa crema de linte rosie.
doxy spune:
Eu la mic dejun mananc iaurt si cereale, desi as prefera ochiuri sau ceva carnos, dar cum la birou nu am posibilitate ma limitez la iaurt.
Olimp, ce bine suna micdejunul tau!
Maine pap si eu asa, da-le incolo de kg.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
olimp spune:
neata bobitule
delia r eu zic sa stam linistite , daca ne panicam nu facem bine ...cel mai corect este sa fim atente sa nu se accenteze...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Maeve si ciorba mea trebuia sa fie supa crema de linte, dar astea le mananca si mai rau asa ca n-am pasat-o.
Nu stiu ce ma fac cand vine bebe2, ca eu si acum ii dau lui Rares cu lingurita, asa ma asigur ca haleste toata ciorba, o sa-i dau pana la 6 ani daca e nevoie, sa ma asigur ca mananca portia de mancare sanatoasa, ca la gradi nu stiu cat mananca el...
Ma amuz cand mai da de vreo leguma noua (am pus in ultima ciorba telina petiol, apio, sau cum ii zice) si se uita cu coada ochiului la mine, iar eu foarte sec ii zic "mesteci si inghiti, totul este comestibil".
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
unidanad spune:
Mbk eu tocmai ce am baut un activia cu cereale si 2 sandvisuri cu sunca ( vedeti ca incerc sa mananc cat mai sanatos )
25+ Patrick
Dana
Bobitza_85 spune:
Delia T, te inteleg...din punctul meu de vedere esti o eroina ca rezisti in casa cu socrella. Eu nu pot nici o sapt, cand vine pe la noi, sa nu ma enervez... E femeie buna dar cicalitoare, ea le stie pe toate, ca ea e cel mai bine, etc...
Multa rabdare!
Bobitza 20+ Rebeca
Delia_Rodica spune:
Maeve ma bucur ca sunteti bine, odihna placuta, noi suntem pe forum sa ne intretinem
Oxana m-am uitat mult pe SH, ca eram foarte deschisa la orice varianta. Problema e ca la ce vreau eu, preturile erau doar cu 200 lei mai mici si de aia am optat in final pt unul nou...adica erau la fel de scumpe. Oricum facusem un mare progres si am marit bugetul la 1000 lei, dar na
Chiar sper sa fie ok caruciorul prietenei. Il stiu, dar n-am fost niciodata atenta la el , nu m-a interesat Mi-am pus mari sperante in el si nici nu vrea bani pe el.
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
happy_ama spune:
Mai fetelor, ce-ati mai scris!!
Am retinut mic dejun Eu am papat de dimi doua felii de Wasa (paine integrala deshidratata) cu almette cu verdeata, somon afumat (congelat in prealabil) si rucola
Happy Ama 25+ si Eva