Stelute de iulie-august 2013(73)
Raspunsuri - Pagina 17
Ele spune:
Delia_T am pus poza pe picasa dar e mica , nu se vede bine.
Am vrut sa atasez fotografia la mesaj dar nu stiu cum.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
MBK spune:
Ele la Mine ba se intareste jos de Tot , sub buric ba zona bucului nici eu nu mai stiu :) La Mine copiii sunt suprapusi parter si etaj-si nu prea stiu daca se imping sau sunt contractii- oricum tratamentul il iau. Voi ce mancati la mic dejun fetelor?
doxy spune:
Ele acum mi-am amintit...
Eu simt contractia nu neaparat la burta ci in interior. O simt cum incepe si apoi se amplifica atinge un punct maxim, apoi cedeaza. Parca ar fi un bufeu, nu stiu cu ce sa compar. V-am zis ca pana nu demult nu stiam sa le depistez, uitasem cum au fost alea la prima nastere. Dar intr-o seara "cu zbenguiala sexoasa" dupa toaleta eram intinsa in pat si le simteam ff clar, atunci mi-am amintit ca asa erau si cele de la nastere doar ca muuuult mai dureroase. De fapt astea de le-am avut nu erau dureroase deloc. Am luat nospa si am adormit.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
unidanad spune:
Buna dimineata
Multumesc pt sfaturile cu arsurile Mai iau renni dar dupa jum de ora ma ia iar. Amalia de la apa mai rau ma ia mai ales daca beau inainte de culcare.
Yvyana multa sanatate fetitei
Maeve multa sanatate si sa stea bebe pana la termen.
Pe mine asa rau ma doare spatele cand ma trezesc dimineata
Ele si eu ma intrebam cum e cu contractiile sa le monitorizam. Am avut acum o sapt cateva( mi se intarea burta toata jos sub buric) dar acum nu mai am. Azi noapte am visat ca am fost la doc la eco asa disperata sunt sa treaca timpu
25+ Patrick
Dana
olimp spune:
la micul dejun..
in general lapte cu paine cu miere sau dulceata - asta imi cade bine cand ma scol...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
Maeve spune:
MBK, dar ce nu mananc la micul dejun. Uneori mancare gatita daca asa imi vine, alteori unt cu miere, cascaval, branza cu rosii, nuci, migdale, paste cu lapte, orice imi vine, n-am restrictii :D
Bobitza_85 spune:
Buna ziua dragelor,
Am un capitol de recuperat...ieri am alergat toata ziua si nu am apucat sa intru.
Sper ca sunteti bine, abia astept sa citesc ce ati mai scris.
Eu sunt la birou, astept sa treaca timpul sa merg acasa.
Va pup!
Bobitza 20+ Rebeca
doxy spune:
Noi vara trecuta am ajuns la urgenta cu Rares cu varsaturi, nu se mai oprea ca diagnostic din start enterocolita. Eu stiu ca la asta faci si diaree, iarRares e constipat de cand il stiu. Le-am zis ca nu are cum sa fie ca nu are diaree si ei o tineau pe a lor, ca "acus acus, pregateste o diaree". I-au facut analize, i-a iesit ceva ff marit (nu mai retin) care de obicei indica o infectie, dar si o deshidratare severa. Ei, la noi a fost aia cu deshidratarea. Dupa perfuzii nu mai voma, diaree clar nu a mai facut. Dar din vara trecuta mananca baiatul meu ciorbe nici nu are curaj sa cracneasca, imi mai trage cate o privire dar tace si inghite. A mancat inclusiv ciorba de salata, de linte, de sf. rosie.
Maeve, culmea este ca noi tot dupa o repriza de mamaliga cu iaurt ama ajuns la spital. Aaa si inghetata. Dar din comert, nu cred ca a avut vreo legatura cu mancarea. Regimul lui alimentar si nervii mei slabi au fost de vina. Legume, fructe, ciorbe nu manca. Doar suc, biscuiti, ou, cascaval si ceva lactate.
doxy spune:
Ele, sub mesajele tale unde scrie aproba bla blabla, scrie si galerie mesaj, dai click acolo incarci poza apoi reincarci pagina.
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Delia_T as pus poza pe picasa dar e mica , nu se vede bine. Am vrut sa atasez fotografia la mesaj dar nu stiu cum. Elena & Denisa (26.10.2004) 26 saptamani |