Stelute de iulie-august 2013(73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ele am si eu o intrebare ..sper sa nu par puerila ? va tot aud vorbind de contractii ..cum le simtiti ? pe mine aporape niciodata nu ma doare burta si no-spa iau cand si cand , la inceput luam mai des caci aveam durere ca la menstra acum e ok ...si eu mai simt cateodata ca se intareste burta dar de obicei dupa ce mamanc ceva ce ma baloneza , scap de gaze si e ok....voi cum va dati seama ca apar si sunt dese ? sau regulate ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, burtici!

Yvy, in sfarsit! Saracuta pice!! Sanatate multa pt amandoua! Si mersi mult pentru ajutor cu analizele.

Maeve, de ce ai fost in spital??

Monirina, si eu stiu ca ala e sughitul

Paula, tinem pumnii!!

Ele, Olimp

Bobitza, unde eeeeeesti???

O zi minunata va doresc!

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp am zis si ieri cand povestea Flory ca nu am cronometrat niciodata.
La mine se intareste foaaaarte tare. Povestea ieri Oxana ca ii zice copilul ca e "moale" burtica. Ei la mine cand am contractia, burtica devine foarte tensionata si tare. Nu o poti apasa nici cum , macar cu un deget.
Daca simti acum cum se impinge bebe, intr-o anumita parte si iti ridica burtica, ei la contractie e acelasi lucru dar cuprinde partea de sub buric toata.

Cine mai are contractii, e la fel si la voi?

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

happy neata

ele bagat la tartacuta ....si eu am simtit cateodata dar nu m-am alarmat , dar sa fiu mai atenta , dar cerd ca atata timp cat nu doare si nu apare des fenomenul stau linistita...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna dimineata!
Ele, eu am DPN 6 iulie si mie mi-au calculat de la personal ca pot iesi de pe 22 aprilie. Daca mai iei CO poti sa iesi si mai devreme.

Cine se pricepe mai bine ca mine ziceti-mi daca fac bine: nasc cel tarziu in 30 iunie, 42 zile min dupa si 84 inainte. ar inseamna de pe 8 aprilie. Ma ajutati???

Cu tot prenatalul, prefer sa ma duc 4h/zi la birou, dupa care acasa cu munca. As veni odata cu fica-mea acasa si al meu sef o sa aiba grija suplimentar pt munca prestata in prenatal.

26 saptamani
[/quote]

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp mai bine sa nu stai cu gandul la ele. Cine stie, poate se ia?

26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

M-am intors, ce mana grea a avut aia care recolteaza. Inca nu am mai patit sa ma doara si 1/2h dupa aceea.
M-a socat ca a zis ca tb programare, programare care se face cu o luna mai repede!! Noroc ca suntem clienti fideli ai laboratorului, si m-a luat si fara programare. De parca eu stiu cand am nevoie de analize!! Ciudat tare de tot!!

Olimp, nici eu nu am stiut ce urata e enterocolita la copii. Eu, daca am avut diaree, in 2 zile eram ca noua, dar pe copii ii tine cate o sapt, cu voma, facut kk de 10-15 ori pe zi, dureri de burta si ce e cel mai groaznic refuza sa manance orice. Si daca nu vor nici apa, se ajunge la deshitratare urata si la perfuzii!!
Dar tu, daca nu ai contractii, de ce iei No-spa?
Ti-am zis ca si mie mi se intarea burta, dar sus, deasupra buricului, si nu e contractie, e stomacul!!

Elena, sper ca vb azi cu sefii tai, si nu tb sa vin eu la Bv?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

oxy neta si tie , eu doar frisca

ele molipsitoare , am papat lamaie si mi-a facut imunitate

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Paula esti tare simpatica, mi-a placut aia cu "burta mi se sprijina pe picioare cand stau pe scaun, sanii mi se sprijina pe burta" . Si apropo de umflat, ieri la mine a fost fff grav. Sper sa nu se mai repete, picioarele de la genunchi in jos imi plesneau de-a dreptul. Iar cand apasam cu degetul pe os, ramanea groapa de 1 cm adancime.

Chiar fetelor, care tineti regim fara sare, poate ma ajutati sipe mine sa ma descurc. Ca nu stiu cum se face, adica exclud de tot? Nici paine care are sare, fara telemea, mezeluri etc.?

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Ma incearca un pui de depresie. Din cauza ca nu e Raul acasa, si am prea mult timp de gandire. Am facut acum baie, sunt ca o balena esuata. Burta mi-a explodat in ultimul timp, maine fac si poza, mi s-au umflat picioarele tare, si fata. Ciudat ca mainile nu.
Burta mi se sprijina pe picioare cand stau pe scaun, sanii mi se sprijina pe burta si tot asa. Nu ma mai suport, sincer!! Si ma apuca jalea aia mare , cand imi dau seama ca ce e mai rau de abia acum urmeaza. Oare ce ma fac?

Elena, eu cand mi-am calculat singura mi-a iesit din 22 aprilie, deci calculul tau e bun, dar cel mai bine intreaba si tu maine la conta la voi. Desi, dr de familia mi-a zis ca din sapt 32 imi da concediu, asa inseamna cam jumatatea lui mai. Si am mai auzit pe cineva cu sapt 32.
Olimp, super culoarea!!

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

paula chear ca suna dezarmanat ...treaba asta cu enterocolita la pititci..

de ce iau no-spa , de obicei mai iau dupa ce merg la baie , cum eu sunt tot cu tendinta de constipare , dupa ce reusesc sa scot manzul , ma cam doare burta de la scremult si ca sa linistesc situatia iau cate un no-spa asta la 2-3 zile ...

ciudat cu analize astea si programarile...ce analize ti-ai facut ? si la mine s-a manifestat la fel dupa recoltare , mana grea si nu ma puteam sprijini in ea prea bine...

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput