Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
misandra spune:
Ziua buna, doamnelor si bebeilor!!!
Flavia, felicitari pentru artist, sunt absolut superbe desenele! O expozitie cu vanzare nu organizati? Eu ma inscriu!
Magda, linisteste-te un pic si asteapta rezultate concrete, apoi te vei gandi ce e de facut, e posibil inclusiv ca toate sa fie in regula si sa te trezesti ca nu trebuie sa faci nimic.Incearca, daca esti de parere ca te-ar linisti, o eco si la alt medic. Te imbratisez cu drag si asteptam vesti!
Nu mai ajung la intalnirea de pe 6, tot din motive de bunici :) mergem in weekend la ai mei, la Rimnicu Vilcea, si vreau sa urcam pana la Obarsia Lotrului s-o mai dau o sanie pe fiica-mea pe partia cea noua :) lumea asteapta primavara si eu tot la zapada trag, deh, is mai de langa munte.
Azi, ca tot intreba Mina, ma duc la gimnastica la Babes, apoi ne impachetam de drum, am bagat si 3 ore de birou, ca sa nu ma simt foarte chiulangioaica. Abia astept sa ajung la mama acasa, sa mi se puna si sa mi se ia din fata :))
Aseara am fost la medicul cel nou :), dr Mona Zvanca, pare foarte ok, am vazut si bebelina, care facea un mic dans si dadea din manute, ni s-a confirmat ca e domnisoara :) in urma discutiilor, sunt sanse sa nasc la Sanador, mai merge cineva, a mai fost cineva?
Datele mele, um 09.12.2013, dpn 15.03.2013
alinabold spune:
Multumesc tuturor pt urari.
Magda suntem alaturi de tine. Cere si a doua parere si sa auzim vesti bune
Ecografiile nu sunt daunatoare, dar incalzesc bebelusul si cica nu ar fi ft bine. Eu incerc sa nu fac abuz chiar daca tentatia e mare. Eu fac eco la fiecare 4 sapt. la ginecolog si eusingurica mi-am facut eco pana acum de inca 2 ori dar nu am stat mult cu capul ecografului pe burtica. M-am uitat rapid. Sa sti ca se vede ft bine la ecograful nostru setat pe modul gyn. Trim 2.
Flavia spune:
Magda: am mai auzit de ecogragrafii science fiction care s-au soldat cu test panorama ok si copii sanatosi. Diferenta amnio si panorama este ca AdN fat se izoleaza in sange si nu in lichid amniotic.Daca vrei sa fii crazy sure fa si amnio dar nu cred ca mai e cazul.
Misandra si Nicopic: multumesc pentru aprecieri dar cred ca Doamne Doamne are un mare rol pentru ca din doi ingineri afoni au iesit asa un pitic dibace. Expozitia urmatoare va fi in decembrie si va cuprinde lucrari de anul acesta care nu sunt pe site plus ca la final vrem sa experimentam si o licitatie. De aceea nu mai pun pana atunci pe site lucrarile noi pentru ca se vand inainte de expozitii si apoi alerg de nebuna sa le iau inapoi pentru expus. Tot ce este scris rezervat pe site este vandut si sigur nu vor fi la expozitia de anul acesta
Vi4i: cand ai timp te rog completeaza UM 20.12.2012,data nasterii 24.05.75.
problema tehnica: am patit de doua ori nu ma prind pe ce tasta apas de imi dispare tot ce am scris... dati-mi un hint ca nu mai am rabdare sa reiau
stare sanatate: ok mai putin greturile zilnice care ma exasperaza pana acum raportul este o zi fara la 5 cu vome minim 2 reprize pe zi saptamana asta.Vreau sa se termine ...sunt efectiv epuizata.
Nume copii: Alex a fost fenomenal cu..fiindca e fata de la Luca ii spunem Raluca..nu ma prea atrage dar mi-a placut ideea si nici Lucia, Luciana inca lucram la subiect
pentru tot poporul: cum ramane pentru maine la ora 16.00 la Green Tee ?
Flavia
mina spune:
Si eu i-am zis aseara fiului ce nume am ales si na problema, ca ar fi trebuit sa ii punem si un nume ales de el. Lui ii place Ema.
De unde pana unde Ema???? La un moment dat avea el vreo 3 mandre (pe una o iubea, cu una dansa si cu una juca tenis) dar nici una nu era Ema. Chiar nu inteleg de unde vine, dar sper sa uite ca sigur tac-su nu va accepta, plus ca nu merge de nici un fel cu ce-am ales noi.....
ely_c spune:
Buna fetele!
Spun si eu cu intarziere : LA MULTI ANI ALINA!!!
Magda cere si parerea altui ecografist. Eu nu cred ca poate sa-si dea seama el asa fara alte teste ca e bebe bolnavior. Sigur e totul OK!
Flavia foarte talentat pustiul tau!
Pentru prima pagina data nasterii:21.05.1984
Eu nu mai pot ajunge maine la intlnire. Tocmai am aflat ca trebuie sa venim si maine la birou.
Imi pare tare rau!
Va pe toate
13+
rose2 spune:
Buna fetelor!
Va citesc de mai bine de 2 luni, dar pina acum nu am avut curajul sa scriu.
Sunt insarcinata in 13 saptamini si pina acum totul a decurs OK, fara nici o problema.
Am primit acum insa rezultatul la dublu test si riscul de Sindrom Down mi se pare un pic cam mare: 1:410.
As vrea sa mai cer inca o opinie si am citit la voi ca dr. Iosup ar fi foarte bun. Nu ii gasesc insa cabinetul (nu vreau sa ma duc la Regina Maria). Ma puteti ajuta?
Va multumesc
Rose
DaniellaSM spune:
Buna gravidute,si multumim cu intarziere Vi4i de capitol nou!!
La Multi Ani AlinaBold!!!multa sanatate si sarcina usoara!
Anda15 vad ca suntem pe aproape ,eu am greturi uneori toata ziua dar nu dau la peste decat o data saptamana trecuta dar a fost vina mea eu am colica biliara si am baut Orange Juice, na asa imi trebuie, in rest obosita si fara vlaga!Sper sa te lase in curand ,am o colega la munca ea e in 10 sapt si pana saptam trecuta de 15-18 ori pe zi dadea la peste,si acum si a revenit , nu i mai rau ca inainte!!
Magda , asa cum fetele deja au raspuns , si parerea mea e un alt ecograf cu un alt Dr. si sa fie doar o sperietura ,eu vreau sa cred ca Doamne Doamne o sa ti dea un bebe sanatos si la termen.
Mihaela, sarcina usoara cu baietoiu!!
Fetelor voi aveti experienta cand credeti ca e bine sa incep oleaca de inot ,,maine am 9saptamani exact,dar mai iau inca progesteron dimineata si seara!!
O dupa amiaza placuta ,inca 3 ore juma si e weekend!!Sa aveti un weekend cum va doriti!
8+
virgo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose2 Buna fetelor! Va citesc de mai bine de 2 luni, dar pina acum nu am avut curajul sa scriu. Sunt insarcinata in 13 saptamini si pina acum totul a decurs OK, fara nici o problema. Am primit acum insa rezultatul la dublu test si riscul de Sindrom Down mi se pare un pic cam mare: 1:410. As vrea sa mai cer inca o opinie si am citit la voi ca dr. Iosup ar fi foarte bun. Nu ii gasesc insa cabinetul (nu vreau sa ma duc la Regina Maria). Ma puteti ajuta? Va multumesc Rose |
Voila:
http://driosup.ro/
Mami de Mathias si 14+
rose2 spune:
Multam fain Virgo.
Oricite search-uri am dat pe google, nu imi dadea link-ul asta.
O seara frumoasa,
Rose