Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutelu spune:

Am observat abia acum ca am aparut si eu in listuta, pe prima pagina. Vreau sa multumesc mult de tot cui s-a ocupat! . Si ca sa fie complet, la 1 e Eduard-Gabriel 7.11.2003 si la 2 Denis-Stefan 17.04.2007.

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalogos spune:

Elena, multumesc de incurajari!

Eu fara tratament hormonal nu as fi avut probabil niciun copil - am avut hemoragii, hipertensiune, contractii, IR-uri marite si multe riscuri si la primii 2 copii si acum... Am schimbat la primul copil 6 doctori pana am gasit unul suficient de nebun incat sa se riste sa ma monitorizeze...

E adevarat ca la sarcina asta lucrurile au fost mai horror ca de obicei, daca pot spune asa. Am avut o gramada de probleme neasteptate iar hemoragiile au fost mult mai severe.
Saptamana trecuta am lesinat de cateva ori (eu nu am lesinat in viata mea pana acum, nici nu stiam ce e aia). prima oara am lesinat in cada, ma apucasem de un dus la miezul noptii...M-a recuperat sotul dupa 2 ore de acolo, imi revenisem intre timp dar nu am reusit sa ma extrag singura...

Medicul meu si-a dorit extrem de mult ca macar sa nu ma treaca prin procedura chiuretajului. Era disperat cand ma vedea la control - am fost din 2 in 2 zile - si ii spuneam senina ca sunt bine, chiar daca sangeram masiv ....iar dupa o jumatate de zi ii dadeam SMS ca m-a cules lumea de pe jos pe strada...Adevarul e ca parca am pierdut legatura cu corpul meu fizic in ultimul timp. Eu eram bine... dar el, corpul, nu era, si m-a tradat de cateva ori...

In fine, in cele din urma, dupa cum spuneam, in weekend, cand doctorul meu era de garda, a decis ca e mai safe sa trec printr-un chiuretaj, ca sa puna capat hemoragiei decat sa se increada in faptul ca eu zambeam senina si ii spuneam invariabil ca sunt bine. Asa ca, de unde eu m-am dus la control, m-am trezit internata...a urmat procedura si 24 de ore de spitalizare dupa, cu perfuzii de rehidratare. Eu cred ca m-au perfuzat ca sa fie siguri ca stau in pat si sa nu ma culeaga de pe holuri, caci au vazut ca nu sunt zdravana la cap si nu stiu cand e cazul sa stau potolita si cand nu...

Acum sunt ok fizic. Sper ca am terminat cu lesinurile...Psihic inca sunt oleaca vraiste, dar cred ca era de asteptat.

Ce pot sa spun? Viata nu e formata numai din lucruri frumoase. Trebuie doar sa gasim in noi curajul de a merge inainte. Si acum, eu am de ales intre a-mi plange de mila sau a ma gandi ca totusi sunt foarte norocoasa. Daca as fi trait acum 20 de ani nu as fi avut probabil niciun copil, pentru ca nu existau optiunile de tratament care sunt azi. Totusi, asa cum spunea rezidentul doctorului meu, traim niste timpuri istorice - ei au avut anul acesta o cezariana la o mamica care tocmai implinise 50 de ani...asa ca mai am ceva vreme sa ma hotarasc daca il vreau pe Praslea sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna iubitelor.
Magda imi pare foarte rau ca s-a ajuns la asa probleme, ai grija de tine, o sa vezi ca in timp durerea sufleteasca se va mai estompa, niciodata de tot dar o sa fie mai mica si ai dreptate cand spui ca nici un alt copil nu poate lua locul celui pierdut dar trebuie sa credem si sa speram cacel care vine sau va veni va fi un copil sanatos si la termen.
Fetelor cele care va intereseaza de ieri au adus perni de gravida la lidl cu 47-48 ron una, aseara am achizitionat si eu, acum ii fac proba sper sa fie utila iar daca nu macar nu imi pare rau ca nu am dat 150 de pe net.
Bebe la eco e in grafic, toate masuratorile bune, numai ca nu a stat bine si nu iam putut vedea fata bine si nici sexul tura asta, important e ca e el bine, asteptam morfologia de pa 8 mai si il vedem atunci.

Mergi la inceput

Mihaela,
sunt sigura ca totul va fi bine de data asta. Sa stii ca sunt alaturi de tine si de abia astept sa citesc in toamna povestea nasterii bebelusului tau.

Pernele de gravida sunt foarte utile, nu le-am vazut pe astea de Lidl , eu am un TCM mai antic... Mie mi-a confiscat-o sotul dupa ce nu am mai alaptat, se doarme foarte bine cu ea, mai ales pentru cei care au probleme cu spatele...eu zic ca merita investitia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna dimineata la toata lumea (la mine e inca dimineata). Dar nu buna, adica e o vreme urata foc, sa nu scoti varful nasului din casa, ploaie, vant puternic, ufffff....

Ieri scrisesem un mesaj lung-lung, si bineinteles ca l-am pierdut, si apoi a trebuit sa ies in targ sa vad niste clienti. Dar nici azi nu e tarziu.

Virgo, imi pare rau ca sunt probleme in casnicie. Fetele ti-au scris tare bine, ai grija de tine si de bebe acum. Eu sfaturi "in domeniu" nu ma pricep sa dau, deoarece fiecare e diferit, fiecare relatie e diferita, ce pot spune doar ca "la noi" de mare importanta e comunicarea intre noi, si "con-creation"-ul (scuze, nu prea stiu cum sa traduc sa nu pierd sensul) - "trasul carutei in aceeasi directie" de catre amandoi, fiecare participand in felul lui, fiecare aducandu-si aportul, si niciunul incercand sa il "domine" pe celalalt (deoarece pe termen lung asta e un lucru tare... pagubos, care duce la resentimente). Dar asa e la noi Mult noroc sa fie toate bune, sa se rezolve toate asa cum iti doresti. Nicicum nu a fost sa nu fie cumva, asta e vorba lu' tata si tare imi place.

Magda, nici nu am cuvinte sa spun cat de rau imi pare ca a trebuit sa treci prin asa ceva Si cat ma bucur ca ai putut sa intri la noi, sa ne povestesti, sa ne incurajezi, esti o femeie fantastica, o mamica minunata si un om deosebit

Oooo neuronul gravid...it strikes again Vad ca nu doar la mine. Eu eram tare mandra mereu de memoria mea, dar mai nou trebuie sa imi notez tot-tot in agenda, sa nu uit ceva important. Asta de cand m-am dus cu copilul la o petrecere de softplay la ora 2 pm ca sa aflam ca petrecerea incepuse la 12 si noi am ajuns chiar la final. Altfel, miscari de genul mers la frigider si pana acolo sa uit ce imi trebuie, plecat la cumparaturi si venit cu totul altceva decat am nevoie (ca am uitat de fapt ce aveam nevoie, acum incerc sa nu uit ca inainte de plecatul la supermarket sa iau lista facuta si "agatata" pe frigider), uitat rufele cu orele in masina de spalat, astea sunt la ordinea zilei Traiasca telefonul mobil, imi mai pun alerte pe telefon pentru lucrurile chiar foarte importante.

Daniela, aici nu se recomanda deloc sauna si jacuzzi in sarcina, iar masajul doar special pentru gravide. La bazin, la inot am mers parca pana in luna a 7-a, daca nu ma insel.

Ufff, abia astept sa treaca saptamana, joi mergem cu totii la un show special "Walk with the Dinosaurs", sa vedem "animalele" (animatronics) in marime naturala cum se plimba, se bat, se joaca etc Iar vineri merg la morfo-fetala, sper sa imi spuna medicul ca totul e bine, si, daca se poate (si bebe nu e timid(a) ) si ce fel de carucior o sa imi pun la semnatura

Mergi la inceput

Dark Bendis,multumesc!.

E absolut normal sa uiti chestii...stai sa vezi cum faceam si eu ...vorbeam tare pe strada, recapituland -1.am luat copilul de la scoala, buun. 2. sa nu uit sa iau copilul mic de la gradinita...

Nu vreau sa ma gandesc cam ce credeau trecatorii despre mine. In autobuz ma uitam mereu sa vad daca ii am pe amandoi si inainte sa cobor in statie imi spuneam in gand - am o geanta, 2 ghiozdane si 2 copii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Aaaa, Magda, pai asa fac si eu, mai in gand, mai cu voce tare Numar poseta, plasa (daca am), telefoanele si cheile din buzunare (ca-s mai mici buzunarele ), umbrela etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ancutelu, "La multi ani" anticipat pustiului tau mic!
Foarte bine ca nu ai decretat stare de razboi! E important sa intelegem ca nu doar pentru noi, ci si pentru ei se petrec acum schimbari majore. Al meu, de exemplu, spune ca sufera el insusi din cauza hormonilor de sarcina .

Dark, sauna am evitat-o cu buna stiinta, de jacuzzi nu stiam ca nu e recomandat. Dar pentru ca stiu acum ca nu ma simt bine dupa, cu siguranta il evit si pe domnul jacuzzi pana dupa sarcina. Era vorba de masaj cu apa, poate usor cam puternic pentru burta mea. O sa fiu cuminte de acum.
Si noi incercam sa tragem la aceeasi caruta in aceeasi directie, am facut-o aproape mereu, cu exceptia perioadei mai critice de care pomeneam in mesajele precedente,in care eu trageam ca nebuna de una singura si pe el il simteam ca sta in loc. Acum tragem puternic impreuna pe acelasi drum.Slava Domnului ca s-au risipit norii.

Magda, chapeau!
Esti o femeie minunata! Meriti tot binele din lume. Cu siguranta, timpul va atenua durerea pe care o resimti.

Mihaelafat
, si eu am ecografia morfologica pe 8 mai. Abia astept! Atunci se va desconspira si misterul sexului bebelusului no. 2.

Daniela Veuger 17+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Magda, esti intr-adevar o femeie minunata si mult prea incercata de greutati. Va veni soarele si la tine pt ca o meriti din plin!

Dark, mult succes la morfo vineri!! Sa ne spui cum a fost
Apropos de neuronul gravid, azi m-am intors de 2 ori de la usa sa verific aragazul si daca am scos fierul de calcat din priza! hahahah O data nu era de ajuns sa verific

Daniela si Mihaela, succes pe 8 Mai! Cam in saptamana aia as fi si eu in 20 saptamani, deci poate aflam in acelasi timp

Azi vad ca s-a intors sporul de lucru, am fost foarte eficienta, sa nu ma deochi O colega mai tupeista m-a intrebat direct daca sunt insarcinata hahah Husbandu zice ca deja bate la ochi si sa zic odata la toata lumea. Eu nu si nu! pana dupa 6 Mai nu zic.. sa vad cum o mai scald eu pana atunci. E chiar distractiv sa ii vad pe toti cum imi arunca priviri misterioase si cred ca multi ar vrea sa intrebe dar nu au tupeu

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Magda, esti intr-adevar o femeie minunata si mult prea incercata de greutati. Va veni soarele si la tine pt ca o meriti din plin!

Dark, mult succes la morfo vineri!! Sa ne spui cum a fost
Apropos de neuronul gravid, azi m-am intors de 2 ori de la usa sa verific aragazul si daca am scos fierul de calcat din priza! hahahah O data nu era de ajuns sa verific

Daniela si Mihaela, succes pe 8 Mai! Cam in saptamana aia as fi si eu in 20 saptamani, deci poate aflam in acelasi timp

Azi vad ca s-a intors sporul de lucru, am fost foarte eficienta, sa nu ma deochi O colega mai tupeista m-a intrebat direct daca sunt insarcinata hahah Husbandu zice ca deja bate la ochi si sa zic odata la toata lumea. Eu nu si nu! pana dupa 6 Mai nu zic.. sa vad cum o mai scald eu pana atunci. E chiar distractiv sa ii vad pe toti cum imi arunca priviri misterioase si cred ca multi ar vrea sa intrebe dar nu au tupeu

16+

Ca tot ai pomenit de sporul la lucru...Numai eu ce simt ca-s mai inceata sau altfel ca, din fericire, nu bate la nimeni la ochi. Azi seful imi spunea ca el nu ma poate ajunge din urma, ca prea multe rezolv in timp scurt. Si eu care credeam ca mi-am injumatatit viteza

Daniela Veuger 17+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput