Clubul "babelor" FIV-oase 78
Raspunsuri - Pagina 17
Sandy2707 spune:
Salutari tuturor babutelor!
Gabby, Micky Doamne ajuta si sa vi se intoarca inzecit
Elly bafta multa sa fie cum e mai bine pentru tine
Va pup pe toate cu drag!
revin mai pe incolo sa va pove cum a fost la masaj
ca dupa aia probabil intru o perioada in pauza de forum! ca ma pregatsesc de excursii
Sandy2707 spune:
Fetelor
Am bifat si masajul iar acum in loc sa-mi fie somn sunt plina de energie ca am nimerit pe cineva care a lucrat inainte pt loturi de sportivi asa ca m-a energizat.
Ma mai duc si poimaine dar la altcineva la relax 100%
Ana multumesc mult si multi
Sa ne auzim toate cu bine cat mai curand
QiaoBing spune:
sandy fac galerie sa fie cu scucces expeditia asta
noi am fost intr-un fel de city break, numai ca eu mai trandavesc pana la sfarsitul saptamanii, imi las neuronul sa se odihneasca ... si bine este
babutele
samira33 spune:
dragele mele...va pup apasat.
sandy,Doamne-ajuta!!!sa fie cu reusita.
fetelor...eu mai rarut cu forumul ca m-am apucat de curatenia de Paste...la serviciu destula treaba...la sala zilnic...si uite asa se duce ziua mea fara sa-mi dau seama.
in plus...acum,ca am terminat cu pregatirile pentru bebelina...am inceput sa ma gandesc la tinutele noastre
in resst...ZEN-ul e tot cu mine....pur si simplu infloreste si sufletul meu odata cu intreaga natura...mi-am completat garderoba de primavara-vara cu ce mai avem nevoie...asa ca am cam devalizat cardul ca am fost vreo 3 zile la rand la shopingeala...deh...daca m-a lasat soata singura acasa de Duminica pana azi...eu mi-am facut de cap...am facut rautati.
acu' ma duc sa bag o fripturica la cuptor si la sters geamurile in balcon pana se face mancarea.
va pup si va doresc succes in tot ce intrerpindeti.
elly_me spune:
Samira ... este foarte bine ca tu compensezi .. faci si curat , dar si shopingeala
Si eu de azi sunt singurica .. sotu si-a lut zboru cateva zile si aseara imi faceam si eu planuri:
- rotit hainele de toamna-iarna cu cele de primavara vara
- spalat geamuri .. perdele ... covorase ...aranjat dulap bucatarie ..
- si cumparaturi ...
- sa fac niste prajiturele
Aseara eram ff energica ... insa cand m-am trezit nu mai mi s-a parut ok planu'de aseara ...
Sunt atat de adormita .. incat vreau sa ... si poate ma duc la ceva cumparaturi..
Deci leneveala ...
.. sau poate-mi revin fortele ....
aadina spune:
Noutati de la mine: Duminica dimineta, la 10.15 am nascut prin cezariana, o mica printea, Sofia Maria de 3450 g. A stat cumintica, a ascultat medicul si nu s-a grabit. De ieri suntem acasa, si incercam sa ne acomodam una cu alta, eu am de invatat o noua meserie, cea de mama.
Multumesc tuturor pt sustinere.
QiaoBing spune:
aadina felicitari mamico !!!! sa iti traiasca micuta printesa, sa fie sanatoasa si cu mult noroc in viata. incepeti acum o nou etapa a vietii de care sper sa va bucurati din plin, cu toate micile "neplaceri" inevitabile.
samira harnicuto ! eu tranadesc cu spor si, ca si elly, doar fac planuri cu ce ar trebui facut
lumile
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aadina Noutati de la mine: Duminica dimineta, la 10.15 am nascut prin cezariana, o mica printea, Sofia Maria de 3450 g. A stat cumintica, a ascultat medicul si nu s-a grabit. De ieri suntem acasa, si incercam sa ne acomodam una cu alta, eu am de invatat o noua meserie, cea de mama. Multumesc tuturor pt sustinere. |
Felicitari mamica, recuperare rapida si bebe sanatos