bona pentru Pitic-Mic

bona pentru Pitic-Mic | Autor: niccostea

Link direct la acest mesaj

Se apropie cu pasi repezi momentul intoarcerii mele la servici. Asadar, cautam bona: o 'tanti' care sa stea cu Pitic-Mic (in curand 9 luni) de la 8 dimineata la 6 seara, sa-i dea sa manance, sa-l schimbe, sa-l culce, sa se joace cu el, sa-l invete sa mearga / sa manance singur / sa vorbeasca / etc. In limita timpului disponibil (cand piciul doarme / se joaca singur / etc), sunt necesare activitati de menaj usor: calcat rufe bebe, maturat holul, intins rufele pe sarma, etc. (nu 'shmotru' sau gatit, asta face mami sambata). Nu trebuie neaparat sa aiba cine-stie-ce experienta cu copiii, dar e util sa stie ce are de facut de ex. daca copilul se inneaca cu mancare. De asemenea, e important sa inteleaga regulile familiei (de igiena si programul copilului) si sa le respecte.
Daca stiti pe cineva care cauta un pitic-mic de care sa aiba grija, sau aveti prieteni-parinti multumiti de bona lor dar care din varii motive o 'elibereaza' pe bona din functie, dati-ne de stire.
Eu voi incepe serviciul pe 1 iunie, dar prefer sa gasim din timp persoana potrivita.
Va multumim!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Bona de la noi (nu, nu renunt la ea, macar pana dupa clasele primare) are o vecina care ar corespunde cerintelor tale si care isi cauta de lucru ca bona. Deoarece insa progreamul din ce vad e destul de lung, ar fi de preferat sa fie prin apropiere, nu ai mentionat unde stai (macar sectorul).

Doamna de care iti povestesc sta in sectorul 2, in zona Teiul Doamnei (cartier Colentina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Stam in Giulesti, exista un autobuz care pleaca de la Crangasi (metrou) si in 15-20 min e in fata casei noastre.

Mergi la inceput