Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~47~
Raspunsuri - Pagina 5
Monik86 spune:
Multumesc fetele pentru urari!
Dudutza, felicitari pentru bebe. Mie nu mi se pare mult cat ai luat, si eu tpt cam atat am luat, dar am sarcina mai mica decat tine. Dr meu spune ca chiar daca se recomanda ~13kg in plus la finalul sarcinii, majoritatea femeilor iau mai mult si nu e o problema.
Mihaela, ma bucur ca sunt mai bine fetitele!
Elyana, stiu cum e cu resursele, eu de cateva luni tot aman maresul la coafor, dar acum chiar nu se mai poate Trebuie si gata! Noroc ca de epilat ma fac cu epilatorul si nu trebuie sa ma deplasez la salon si pentru asta .
28+ cu Adelina Timeea
Madd11ee spune:
Neata, fetelor..Sunt prezenta si eu cu cafeluta mea..
Astazi sunt tot adormita, dar parca ceva mai bine decat ieri..Ne-am gasit si noi saltele in final..si canapea..o sa mai am de asteptat pana ajung comenzile..dar macar e bine ca le-am gasit..In we incepem sa mutam din lucruri..si mergem la achizitionat nimicuri..gen capace la toalete..suporturi pt sapun..decoratiuni.etc abia astept..
Flafi, ralu..ce putin mai aveti..nu imi vine sa cred..
Elyana, sper ca esti mai bine..Si sa stii ca nici eu nu am mai ajuns pe la cosmetica..si ar cam trebui..
Ralu, ma bucur ca esti bine..
Hellie, ai semnat pana la urma contractul? Cand ma gandesc ca trebuia sa fim si colege de curs la medlife..doar ca nu am mai avut cum saptamana asta..si am reprogramat pentru mai..Sper sa nu fie prea tarziu pentru contract..
Ma bucur pentru vestile bune pe care le-ati primit..
Eu de azi sunt pe Fe..si mi-am luat si Mg..nu vreau sa risc sa ma constip..
Va pup si aveti grija de voi!
28+
flafi spune:
Duduta felicitari pt activitate, e bine ca poti :)
Madi - chiar ar trebui sa o iei mai usor cu efortul, e prea mult ce faci tu...
Andreea pozele sunt pe picasa, la contul comun.
M-am apucat sa fac o crema dulce de leche, nu am mai facut, si nu sunt prea sigura cu ce sa o combin, cu foi de napolitana ... Sau sa mai caut ceva blat de prajitura.
35+ cu Vlad Alexandru
Hellie spune:
Maddie, da...trebuia sa fim colege! ai dreptate.
Eu da, am semnat contractul...am si platit o parte din bani, ca sa nu mi se mai para o ditamai suma atunci dupa nastere.
Flafi, eu as face un blat implu de prajitura in loc de napolitane.
29+
Iris1211 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Duduta felicitari pt activitate, e bine ca poti :) Madi - chiar ar trebui sa o iei mai usor cu efortul, e prea mult ce faci tu... Andreea pozele sunt pe picasa, la contul comun. M-am apucat sa fac o crema dulce de leche, nu am mai facut, si nu sunt prea sigura cu ce sa o combin, cu foi de napolitana ... Sau sa mai caut ceva blat de prajitura. 35+ cu Vlad Alexandru |
Flafi, dupa parerea mea dulce de leche merge si cu foi de napolitana, dar si cu blat. Cred ca prima varianta e mai rapida.
Noroc ca am placinta cu mere facuta aseara, ca altfel mi-ai fi facut o pofta de dulce....
Spor la treaba!
Happy 33 + cu Anda-Ioana
Elyana spune:
Monik eu doar pentru epilat si unghii ma duc, ca nu pot sa ma fac singura (am incercat cu epilatorul dar saracul a imbatranit si ma ciupea si am renuntat, iar unghiile la mine dureaza 2 daca ma fac singura si a doua zi sunt varza)
Matusi-mea de exemplu nu stie sa se spele pe cap
Chiar ma simt mai bine, am mai avut senzatii "tari" dar in limita bunului simt, acum observ ca nu se mai intareste cu toate ca e ora de joaca
Ma simt ca in trimestrul I cand citeam pe aici ca ati simtit bebeii si ai mei erau inca bobite :)) acum citesc de pregatiri de nastere si greutati >2kg... uhuuuu vreau si eu
27+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
Carmen1985 spune:
Buna ziua ! Saptamana asta am fost plimbareata...profit ca am dus-o pe Bianca la gradi dupa atatea sapt de stat acasa ,am fost si eu la shopping mi-am luat balerini , acum astept sa se termine ploaia asta ! sutien de alaptat si multe oje si accesorii pt unghii... e o pasiune de a mea sa-mi fac tot felul de modele. I-am luat si Larei un body si o bentita rosie pt spital sa fie fetita chic de cand se naste Am iesit si cu fetele la cafea de dimineata a fost super sa mai socializez! Sapt viitoare e iar vacanta Ma bucur pt fetele cu vesti bune despre bbi la sf lui aprilie mergem si noi la morfologia de 32 sapt
Mami de Bianca-Maria 07.05.2008 si Lara-Ioana 28+
flory_blanca spune:
Simcri merci de raspuns . Pana la urma am pus indometacin, eram si speriata nici nu mai aveam chef de argumentat la ora aceea asa ca am pus ce mi-au dat din spital, macar am avut o noapte linistita fara contractii si stres. O sa ma duc sa imi iau scobutil supozitor sa am in casa pe viitor.
Nici nu mai stiu ce v-am povestit si ce nu de stres. Am simtit ca sunt cam dese contractiile ieri dar ma gandeam ca am exagerat cu o zi in urma cu umblatul, iau un no spa si trece. Numai ca n-a fost sa fie. Pe seara deja aveam la 5 min asa ca imbracarea si la spital. Mi-au pus perfuzii acolo, monitorizare contractii si cord bebe si ieri si azi. Pana la urma dupa perfuzie s-au linistit contractiile, mi-au mai dat un supozitor si m-am linistit. Colul s-a scurtat de la 4 la 2 cm asa ca m-a controlat si pe masa, din fericire inchis. Asa ca 3 zile la pat cu tratament, marti la control si apoi mai vedem. Mi-am facut deja dosarul de risc maternal ca vad ca nu ma mai tin balamalele. O sa lucrez cat pot de acasa si sper sa nu mai avem parte de episoade de genul asta.
25+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
mcoca spune:
Flory, ai grija mare, mare, ca nu e de joaca cu un col asa de scurt + contractii. Repaus, repaus, repaus scrie pe tine. Nu ti-au dat medical? BB e f mic, deocamdata, ai grija de el!
Raluca ma bucur ca totul e bine.
Flafii, wow ce putin mai e :).
Am intrebat si eu doc in ce stare e cordonul, daca sunt npduri etc, si ea cica : pai nici nu ma uit, ce rost are sa ne stresam, oricum nu avem cum sa vedem, bla, bla. Simcri, help :).
Simcri, tu ai adunat accidentele de tot felul sarcina asta.
Carmen1, asa m-ai distrat cu vacanta :). Stai sa vezi cum e aici : 7 saptamani de scoala, 2 de vacanta :). Maya o sa aiba de pe 20.
Vio, spor la curatenie. Si mama aproape a terminat .
Duduta, ma dai pe spate cu cata treaba faci. De ce tii regim de sare?
Mai, aici never nu mi s-a zis sa scot sarea (nici cand am luat cortizon, nici cand aveam picoarele ca butucii in sarcina cu Maya).
Eu ieri am iesiit. Ce bine a fost :). Am cazut ca musca in lapte la niste reduceri, asa ca am faut cumparaturile de Pasti pt Maya, finute. Eu mi-am luat un sutien de alaptat.
Vicky, Printzesone and BB (35+)
Madd11ee spune:
Tot nu reusesc sa postez cand vreau..Pana apuc eu sa trimit un mesaj intre sedinte, mai scrieti cate ceva si eu sunt tot in urma
Mihaela, ma bucur ca sunt mai bine fetele..Sper sa isi revina cat mai repede..
Hellie, si eu cred ca o sa ajung pe acolo luna asta...cursul e pe la jum lui mai si nu vreau sa se razgandeasca cu contractul.numai bine ca o sa ma si banutii.mai multi asa..pt ca vin si cei de la garsoniera toti asa..mi-e cam greu sa ma despart de toti o data dupa nastere
Duduta, ce mare a crescut bebe..iar 13 kg nu e deloc mult..eu am luat cam 10..dar sunt cu o luna in urma..deci e ff posibil sa ajung la 13..
Mony, ce preocupari dragute..cununie..shopping..mi-aduc aminte ca si mie inainte de cununie mi se parea un calvar..dar acum mi-e drag cand ma gandesc ce dragut a iesit..
Flafi, nu prea am cum sa o iau mai incet..sunt pe ultima suta de metri si la munca si vreau sa las totul ok..si vreau sa rezolv si cu mutatul..sa incep sa pregatesc si eu cuibul puiului..pana acum nu am facut nimic..in garsoniera nu aveam loc..la munca se vor mai linisti apele dupa 22 aprilie..va veni si inlocuitoarea mea si asa voi fi mai relax..va mai fi cineva cu mine..
28+