Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~47~
Raspunsuri - Pagina 14
VIOIKA76 spune:
Vicky ce super nastere ai avut !
Inseamna ca de data asta trebuie sa fii pe faza rau ca sa fugi repede la spital ,daca la prima a fost asa rapid!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum34+Eduard-Mihai
andreea.nsd spune:
Vicky, intr-adevar, super nastere. Daca ar veni cineva sa-mi spuna ca asa o sa fie si la mine, as opta pt nastere naturala imediat. Dar mi-e asaaaa frica....
32+ Mihai Andrei
VIOIKA76 spune:
Mie mi se pare ca ai curaj Andreea daca de ceza nu ti-e frica. Eu numai cand ma gandesc la cuvantul''operatie'' ma ia cu tremurici.
si acum34+Eduard-Mihai
Kabecka spune:
Vicky, foarte frumos!Imi place mult sa citesc povesti din acestea, am mai citit si m-au impresionat de fiecare data in mod pozitiv.
criulica spune:
Vicky, cand aud povesti ca ale tale ma intreb de ce lumea nu priveste nasterea ca pe ceva normal? Mai ales ca majoritatea mamaicilor care au nascut natural incurajeaza si pe altele sa o faca. Daca ar fi asa rau de ce ar face-o? Pe mine ma ajuta psihic sa va aud! Asa de usor sa nastem cu toatele, indiferent de metoda aleasa. Si mie mi-e frica dar si abia astept!!!
31+
doina_1984 spune:
buna ziua!
wooww, catati scris! Greu v-am prins din urma cu cititul
Sper ca fetele cu contractii sa fie bine de acum inainte si sa tina cireseii pana la termen!
Felicitari fetelor care au fost la eco pt vestile bune!
Flafi, Raluca, ce putin mai aveti pana va cunoasteti bebeii mult curaj si putere!
Vicky, ce nastere usoara ai avut!
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 31s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
VIOIKA76 spune:
Aseara am constatat ca mi s-a lasat burta rau si am mai avut si un vis ciudat rau care ma face sa gandesc ca nasterea e aproape rau.
Am visat ca ma trezisem sa ma duc la baie pt pipi si cand sa intru in baie am vazut o balta de apa pe jos.Am strigat la sot si sotul nu se trezea ,am tot strigat si la un moment dat am vazut cum din camera de baie a iesit in fuga un sobolan mare rau care a zbughit-o printre picioarele mele,eu m-am speriat cand am vazut sobolanul si in acelas timp ma minunam cat era de mare.Dimineata cand m-am trezit ma gandeam ce sa insemne visul asta si am ajuns la concluzia ca voi naste cat de curand.Macar sa trec de saptamana care vine ca de-abia joi ma duc la control . Azi dimineata nici bebe nu era asa activ in ciuda eforturilor mele de al trezi ,doar misca asa finut.Cand am mancat de pranz si-a revenit ,a miscat normal.Cred ca nu mai are loc suficient sa miste.
si acum34+Eduard-Mihai
doina_1984 spune:
Intreba cineva de carucioarele Chicco - noi am avut la Matei varianta sport, de la 6 luni, cea care se strange tip umbrela - am fost ft multumiti de el, este in stare ft buna si acum. Varianta Trio - o primim cu imprumut acum, mie imi place. Am vazut ca era la oferta la Cora acum o luna la 1.700 lei, parca.
Decalotarea - am inceput usos-usor, la baie, de pe la 6 luni, acum vreau sa incepem mai devreme.
Vaccinurile - La Matei am stat in cumpana la cel de un an (ROR - rujeola, rubeola, oreion), am hotarat sa-l facem si la 2 luni a facut pojarel. La inceput am fost suparata - pe ideea ca am facut si vaccinul si, uite, copilul a facut boala - dar cand mai multi pediatrii mi-au explicat ca putea sa faca complicatii m-am bucurat si linistit.
Acum am de gand sa fac vaccinurile obligatorii, plus Rotarixul si sa vad ce ma mai sfatuieste pediatrul.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 31s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Kabecka spune:
Doina,eu intrebam de carucioreale chicco. Au acum o oferta de buy back,le dai un carucior sau scaun de masina vechi si primesti un voucher de 25% pe care il poti folosi la achizitioanarea unui carucior, de exemplu.
Cu aceasta reducere caruciorul trio ajunge undeva la 1370 lei, ceea ce mi se pare suuper, mai ales ca noi avem unul sport de la R care s-a facut cam uratel:)
Merg azi sa-l vad,dar in principiu cred ca o sa-l luam.
Multumesc pt parere
Hellie spune:
Vio, dar ce vis!!! brrr...Parca sobolan/soarece etc, insemna fertilitate etc. Nu stiu daca ma aberez sau nu, dar parca asa retinusem eu.
29+