ROG MODERATORUL SA INTERVINA!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Eu is si Maria...si blonda....
ha ha ha ..
va pup

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by MariaM

Eu is si Maria...si blonda....
ha ha ha ..
va pup

Maria&Vladut

Io-s numa' blonda, da' cred c-ajunge .
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Dodo, sa sti ca cele mai faine bancuri cu evrei le-am auzit de la evrei. Si nu stiu zau daca erau ofensati in momentul in care le spuneau. Asta apropo de Strul si de evrei. Vedeau esentialul nu ambalajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Dodo, fiecare e liber sa scrie si sa citeasca ceea ce vrea. Daca pe tine te-au deranjat bancurile cu musulmani este problema ta, nu trebuia sa citesti!
Vorba celor care ti-au raspuns mai sus, chiar ar trebui sa se supere toata lumea pe bancuri!!! Io sunt jumate moldoveanca, jumate olteanca (dupa parerea mea cea mai naspa combinatie ) ce ar fi daca m-as supara pe cei care posteaza bancuri cu olteni, moldoveni sau femei in general (chiar daca nu sunt blonda)!!!
Io zic ca cel mai bine este ca prin viata sa treci cu zambetul pe buze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Deci dupa parerea voastra ar trebui sa fac ciocu'mic, ca-s in minoritate, nu? Dar la thread-ul deschis de Maryam despre fetele de religie musulmana, ati sarit ca arsi unii dintre voi cind cineva a spus ca Isus a fost un profet si nu Dumnezeu, sau nu se pune' ? E, uite ca la mine se pune, consider ca trebuiesc evitate glumele ce pot ofensa unele categorii de persoane-religie, aspect fizic, ocupatie, sau s-a modificat intre timp regulamentul si n-am aflat eu?
Atita timp cit eu respect pe fiecare membru in parte, consider ca am dreptul sa fiu respectata la rindul meu si sa mi se ceara scuze atunci cind sint jignita! Daca parerea voastra este alta, atunci dati-mi voie sa spun: Ma scuzati, credeam ca sint intre prieteni, dar se pare c-am gresit site-ul, la revedere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Regulamentul nu s-a schimbat insa, dupa acest eveniment am inteles ca mai trebuie adaugat un punct care sa specifice faptul ca membrii acestui forum trebuie sa aiba si simtul umorului.

o zi buna dodo!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Multumesc, ADMIN' dar eu "nu gust" acest gen de glume, chiar daca am simtul umorului dezvoltat. Te rog sa ma stergi din "cartea de aur" daca asa stau lucrurile, nu pot fi alaturi de "prieteni" care considera jignirea unuia ca o gluma buna si ceilalti aplauda si spun: hai, trebuie sa ai simtul umorului! Multe zile bune si voua in continuare, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hai sa-mi dau si eu cu parerea..auzim poate zi de zi astfel de bancuri..dar atata timp cat nu sunt cu tenta persoanala..ar trebui luate ca atare..deci..ca simple glume..
nimeni nu a intentionat sa te jigneasca pe tine personal..si vorba fetelor de aici..sunt atatea bancuri cu blonde, moldoveni, olteni..politisti...daca te numarai printre cei enumerati..la fel ai fi reactionat?
trebuie sa avem simtul umorului k si asa viata asta e asa cum este..daca uitam sa si radem..unde ajungem?

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

- parere personala -

O gluma poate sa fie buna, proasta, neinteleasa, etc.
Sunt glume cu caracter rasist, pe teme sexuale.. politice, pe temele diferitelor evenimente samd.
Eu am citit gluma la care face referire Dodo, mai de multicel si era vorba de niste ciobani romani si nu m-am simtit lezat catusi de putin.
Nimeni nu ne cere sa ne placa toate glumele. Putem intoarce spatele la ele.
O sa vezi pe acest forum ca multe din glume dispar pur si simplu deoarece lumea le ignora. Nici macar nu le dam atentie.
Gluma poate sa fie buna.. dar noi sa fim intr-o stare in care nu ne permitem sa radem de/la ea..

Hai sa zicem ca a fost o gluma proasta.. si sa trecem mai departe.

p.s.
Scufitza Rosie in padure. Vine lupul :
- Ha, te-am prins Scufitzo, acum te violez !
- Stai, ma lupule, hai s-o facem si noi romantic, hai in poiana cu lalele.
Se duc ei in poiana cu lalele, se urca Scufitza pe lup, il nenoroceste pe lup, face asta stop cardiac, culege
Scufitza toate lalelele, pleaca mai departe.
Se intalneste cu ursul :
- Te-am prins Scufitzo, ti-o pun acum.
- Putin romantism ursule, hai in poiana cu violete.
Se urca si pe urs, face si asta stop, culege toate violetele, pleaca.
Se intalneste cu leul :
- Eu leul regele animalelor, te-am prins, te ...
- Stai ma leule, hai sa facem putina atmosfera, hai in poiana cu margarete.
Si cu leul se intampla acelasi lucru ca predecesorilor sai, culege Scufitza toate margaretele, pleaca mai departe.
MORALA : nu duceti curvele in padure ca distrug flora si fauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Jocs...

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput