Stelute de iulie-august 2013(72)
Raspunsuri - Pagina 9
paula_m spune:
Amalia, spune si tu ca ninge, ca e frig, etc!! Nu ne mai face in ciuda...
Eu caut babyphone sa cumpar si nu stiu ce model. Aveti recomandari?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
olimp spune:
amalia buna dimineata , ia fa bine si trimite niste soare sper noi..aici ploua de ieri noapte incontinu...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Fetelor lipsa de aer si starea de sufocare este de la sarcina chiar daca simntiti ca sarcina nu ar fi sus uterul a crescut si este la 10 cm deasupra buricului deci aproape de diafragma ,cand stam pe spate greutatea uterului apasa vena cava si atunci fatul nu este oxigenat cum trebuie trebuie evitat pe cat se poate statul pe spate pt confortul nostru si al lui bb
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
amalia nici nu pot sta pe spate...ma sufoc si sunt ca un gandac picat pe spate....
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
anca_toma spune:
neata fetelor!!!!
Eu una nu mai rezist sa fug pana la munca.In fiecare dimineata intarzie bona si o iau la fuga pana la metrou, in aglomeratie ma ia cu lesin si apoi iar fugi ca sa ajung sa dau cu badgeul la timp. Si bineinteles dupa toata fuga asta ajung in intarziere si mai imi ia si juma de ora sa imi revin .
Am fost ieri la doctor a zis ca totul e perfect , ca bebe are in jur de 1 kg(asta doar la palpat). Si bineinteles ca vroiam sa ii zic cqa vreau si eu eco sa ma lamuresc cu sexul , dar cand il intreb cand e urmatoarea imi zice calm: pai normal la 32 de saptamani si gata mi-a pierit cheful.Cred ca o sa il sun sa imi dea trimitere ca nu mai pot de nerabdare sa vad sigur ce e , paote la tel am mai mult curaj.
aseara am fost la niste copii in bloc sa ne jucam cu piticul si bineinteles ca m-am deprimat. Sunt un esec total ca mama si il mai fac si pe al doilea.Era o fetita cu 3 luni mai mare ca fiul mei si soc stie cifrele si literele (pe langa multe altele), in conditiile in care al meu nu stie sa zica tata .Deci oficial de aseara Iancu a intrat la meditatii su mine si cu taicasu, si noi ne agitam pe langa el si el nimic, copil normal nu baga in seama parinti dezaxati.
Despre descurcatul cu bebe 2 , eu una pastrez bona ca mi se pare imposibil sa ies afara cu doi asa de mici.Chiar daca l-as pune pe cel mic in marsupiu Iancu inca mai cere in brate cand e mofturos, deci ar fi cam greu.
Paula eu la Iancu am avut Marsupi Plus si am fost multumita de el, se prinde usor si e fff comod, dor ca cel clasic cred ca e cam gros pt vara, dar am vazut ca au si o varianta mai subtirica.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1
paula_m spune:
Anca, si eu pastrez bona, dar parca nu as vrea sa fiu dependenta de cineva daca vreau sa scot baietii afara . Si vreau un mecanism de purtat sa-l poate purta si Cosmin, deci vreau ceva mai masculin, nu-l vad ep al meu infasat cu un wrap.
Dar nu ai cum sa vb cu bona ta, sa nu mai intarzie, macar o luna, cat mai ai?
Cat despre vb, lasa copilul in pace. Si noi aveam un delfinas, care spunea efectiv Luceafarul, si al meu de abia spunea cateva cuvinte. Nu-i mai compara. O sa-si dea drumul si atunci vei dori sa-i taca macar un pic gurita, sa poti respiar si tu in liniste.
Raul nu cred ca recunoaste cifrele nici acum, stie numara, dar nu le recunoaste vizual. Si nici nu vreau, e copil, tb sa se joace, nu sa invete
happy_ama spune:
Anca, chill!! Asta cu copilul care te-a complexat e irelevanta. Einstein a inceput sa vorbeasca la 6 ani Pe bune, nu te agita si lasa copilul in ritmul lui sa nu-l inhibi Desi vorbesc fara experienta practica, am citit mult pe tema asta si nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme la un copil de 1 an jumatate...E normal sa te ocupi de el dar asta cu literele si cifrele...Mai stiu eu o fetita "geniala" la 4 ani si daca o pui in mijlocul copiilor e mereu gasculita lor...nu are nicio initiativa, mereu se ia dupa ceilalti copii, e rusinoasa la extrema, se miorlaie la mami etc.... Cheer up! O sa te descurci!!
Happy Ama 25+ si Eva
paula_m spune:
Happy, nu cred ca a fost cel mai bun exemplu...
Eu stiu ca Einstein suferea de sindromul Aspenger, care tine de autism.
happy_ama spune:
Offfff....Paula!!! Tu cu cine tii?!?! Vrei sa panicam fata??? Era ca in marketing...am scos in evidenta numai partea "relevanta" pentru scopul propus
Happy Ama 25+ si Eva
paula_m spune:
gata, ai si tu dreptate, dar daca Anca stie ce si cum e cu Einstein, ti se duce dracului metoda folosita si pierzi credibilitate in fata clientului
Oricum, Anca, sa stii ca avem printre delfinasi (copii de 2,8 ani) copii care nu vb inca, deci chiar nu e nici o pb, Raul pe la 1 an jumate avea in reperoriu maxim 20 cuvinte.
Stiu ca la 2 ani tb sa spuna cam 80 de cuvinte.