Stelute de iulie-august 2013(72)
Raspunsuri - Pagina 8
Delia_Rodica spune:
Mocanita sa-ti fie de bine.
Ama, Olimp va dau din energia mea
Eu azi merg sa vad carucioare , mai pe la pranz, ora 2...
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
Ele spune:
Buna dimineata!
Olimp, Ama tre sa va reveniti ca nu aveti de ales.
Eu seara ma simt mai rau...ca si cum nu as putea respira, imi apasa pe plamani sarcina?? ca nu mi se pare sarcina asa de sus.
Dimineata sunt mai bine, mai fresh.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
paula_m spune:
Neata!!
Ce nu-mi place ploaia asta!! Imi provoaca somn...
Si nu mai stiu cu ce sa ma imbrac, m-am saturat de geci si haine groase...vreau soare si caldura
Si chiar am auzit ca vara va fi f calduroasa si secetoasa, saracele de noi, avem ce trage pe caldura aia
Elena, si eu simt uneori ca nu am loc in plamani...dar , doar cand stau in pat pe spate, daca ma intorc intr-o parte, se amelioreaza situatia.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
diana_popa27 spune:
Buna dimineata!
Va invit si eu la o cafeluta cu lapte sa va mai refaceti fortele.
Ele si eu simt ca nu am aer daca ma grabesc sau fac vreo activitate. Ma gandesc ca avem organele mai inghesuite si capacitatea pulmonara mai mica.
26+
viitoare mamica de Medeea
olimp spune:
mi-am mai revenit putin cerd ca a ajuns putina energie si la mine...
mi-am scos analizele de la medic , toate bune glicemie , ficat , sange , fe, toate doar ddimaerii uriasi ...fetele care fac celxane stiu ce inseamna posibul sa ajung la 3 injectii / zi , nu mai rezist ....luna asta merg pe 2 injectii de luna viitoare vedem....
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Delia, Ele
Ele, cred ca e normal sa respiram greu. Seara se aduna oboseala probabil... Eu si pana imi iau pantofii, haina si geanta ca sa ies din casa sunt deja cu plamanii storsi. Am observat ca daca stau in liniste deplina se aude cum respir ca un hipopotam
Happy Ama 25+ si Eva
olimp spune:
ama hipopotam
si eu suflu greu mai ales dupa ce ma imbrac de parca ar fi cine stie ce problema laborioasa de executat , dar ma tremina trasul fermoarului la cizme , imbractul , caratul postei..etc abia respir..
eu zic ca e normal , eu am si o burta imensa si eu sunt mare am deja 95 kg , cred ca bat suta de kg lejer si atunci sa vei gafaieli ....
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
MBK 1136.9
26 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Buna dimineata lumeeee!
Azi m am trezit super bine un pic mainile umflate dar nui bai fetitele se joaca eu imi beau cafeluta si afara e soare sunt 17 grade acum
Paulici trimit ceva raze de soare catre tine
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .