Stelute de iulie-august 2013(72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Buna fetele,

Eu aseara n-am mai rezistat si am tras un plans de vreo ora cu sughituri, asa fara niciun motiv serios, dar din prea multe motive marunte si acumulate.

Inca de dimineata imi venea sa plang, dar daca am vazut ca nici pe voi nu va "impresionez", am zis ca sunt eu nebuna. dar pe seara nu am mai putut

Acum sunt mult mai bine, dar am ochii umflati de la plans si de la somn, ca m-a apucat criza pe la 1

22+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

hello!
Si la noi tot ploaie insa e eva placut in toata afacerea... un pic de miros de pamant umed, caldut, toate cele verzi si inflorite au bubuit asa peste noapte... nu-i chiar asa de rau.
N-am ajuns ieri dupa rezultate prin urmare fug azi si ma duc si cu ele la interpretat sa vedem ce si cum... pana atunci am bagat un smotru timp in care mi-am escarcat un oldies pack cu filme care mai de care mai romantoase si mai potrivite la astenie. prin urmare va pup doamnelor si ma bag la orizontala ca asa zice medicul.

Alina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

ei nu ca nu sunt chiar asa in butoi , nu vreu sa numere, vreu doar sa zica tata , ca lui tot mama ii zice .

Paula despre babyphone, eu una recomand cu caldura cele de la avent au 000000 interferente.Eu cumparasem prima data unul ieftin si auzeam inca trei bebei din bloc , plus taxiurile de jossi garantez ca nu e chiar placut. Dar recomand sa cautatii pe okazii ca de cele gasiti la preturi fff ok chiar la jumatate de pret si majoritatea sunt ok. Eu am dat 220 lei pe al meu(si acum e cam tot asa) si in magazin e 450.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, suntem langa tine! Iarta-ne daca nu am reactionat cum aveai nevoie se intampla...mie mi-a povestit o prietena la ce sa ma astept pe partea asta...deci nu e anormal. Si eu am patit-o si probabil o sa o mai patesc Dar e bine sa te descarci

Alina, odihna placuta! Poate ne recomanzi si noua ceva filmut

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

OL#304;MP mie mi au iesit 980( erau vreo 900 cand luam aspirincardio, dar dupa patania de sap trecuta mi a scos asp) Fac 0,4 seara si 0,2 ziua. 95 kg am si eu , dar sunt piticuta rau:)))- cica in sarcina cresc d dimerii - nu te stresa te rog- ii afecteaza pe bebici! #304;ncearca sa mananci mai Putine alimente ce contin vit K- Fetelor contractiile pot incepe din cauza mancarii iuti? Am stat si m am gandit ce am facut si c am mancat sap trecuta- iute mult iute. Va Pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Anca, pe okazii sunt!! Dar nu ma pot hotari.

Delia, tu ce ai patit, iubita? Ce am pierdut?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Multumesc

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

prietena mea care a puerdut sarcina in luna mai mare merge tot la ea si e in 8 luni acum ,,,adica se ocupa si de astfel de situatii, tocmai de asta e buna!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna ziua dragelor,

Eu am ajuns la munca de dimineata si am avut muuulta treaba
Am citit ce ati scris si am intrat sa va salut.
Delia, te inteleg si mie mi se intampla...sotul chiar imi zicea aseara ca nu a inteles de ce am plans cu o sera inainte ca el nu ma stia asa si nu mi-a facut nimic rau, el doar vrea sa ma protejeze...insa mie mi s-a parut un capat de tara
Dar sincer, la mine cauza cred ca e serviciul unde lucrez cu clientii si am de-a face cu tot soiul de specimene care mai de care + unii colegi binevoitori+ un sef care "ma menajeaza" si de aici stresul si tensiunea acumulate.
Dar poate imi da CMed si scap si eu macar 1-2 sapt.

Va pupacesc!

PS: Olimp, sper ca te simti mai bine.Iti trimit un pupic sa te mai inveseleasca

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Salutare de la Iasi si aici ploua...
Nu mai stiu ce am vrut sa zic...
Anca, stai linistita si lasa baiatul in pace, vorbesc serios acum. Nu are sens sa-l stresezi. Eu eram exact ca tine. Rares a inceput sa vb la 2 ani. Merge la gradi de la 1,8 ani. Uneori ma apuca damblaua ca nu stie aia si ailalta. Si acum ma mai apuca, ca toata ziua e cu masini vrruuum, vruummm, sau cu pistoale pf pf pfff. Carti? Poezii? Foarte rar...
El e cel mai mic din grupa, cam juma de an diferenta fata de ceilalti. Si cu toate astea se descurca, nu-i plac poeziile dar are o logica extraordinara. Mi-a zis o data educatoarea lui ca le-a dat ceva sa faca de logica cu labirinturi si n-a apucat sa explice ce trebuie de facut ca Rares deja terminase. Vorba sotului, uneori face niste chestii de te lasa masca iar alteori zici ca-i retardat, pe cuvant ca asa este. Trebuie sa-i lasam in ritmul lor, sa intervenit cu multa tactica si sa ne orientam in functie de ce le place. De ex. Rares fiind pasionat de masini, i-am cumparat o carte cu masinute colorate si asa a invatat culorile.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Olimp, Delia .
Pe mine m-a complimentat aseara fiu`meu, mi-a zis "mami esti asa de moale" , e clar la "fineturi" l-a mostenit pe taica-sau.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput