WTC memories DC 5 decembrie 2004
Raspunsuri - Pagina 3
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk pai si unde sunt oamenii astia dragutzi!? mai stiti ceva despre ei? Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani) Secret Bunny!! ................................................... Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
De unii mai stiu, unii sunt de altii mai putin. Dar au ramas marcati in memoria mea si a Dc-ului.
monicabo spune:
Mai era o fata Vilma (i-am vazut eticheta)
Nu cunosc pe nimeni-nimeni de acolo, doar pe Marius (din postari) si i-am identificat in poze
Deh, din dec 2004 au trecut aproape 8 ani si ceva, aproape 9...
valentinag spune:
N-am vazut toate pozele, dar am remarcat-o pe aissa intr-una!
Edit: si pe Tumpi si pe Alina Constantin!
adi2003 spune:
citat din mesajul lui Siminaf Asta a fost prima intilnire DC sau a doua? Am fost si eu la prima dar nu mai tin minte daca asta era... |
Gandeste-te la locatie (WTC), ca ma indoiesc ca ambele intalniri sa fi fost in acelasi loc.
Siminaf spune:
Din ce tin eu minte, am fost la WTC linga Sofitel. Doar ca nu pe 5 Dec. Atunci am fost in alta parte, o alta intilnire, de familie. Am si poze de acolo.
monicabo spune:
citat din mesajul lui valentinag N-am vazut toate pozele, dar am remarcat-o pe aissa intr-una! Edit: si pe Tumpi si pe Alina Constantin! "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania |
O valentina, pai si tu esti membru vechi pe DC, din 2002 chiar!
marius spune:
Greu cu fosilele DC nu-i asa? Lasa ca mergem noi si bem o cafea pe terasa si depanam povesti despre viitorii nepoti?
CristinaT spune:
Ce frumos mai tanara cu 10 ani, mai slaba cu 10 kg :))
Copila mea ce mica era:)) ce de amintiri.