Dieta Rina
Raspunsuri - Pagina 8
ralualexandrei spune:
Ca o incurajare,eu am slabit data trecuta de la 75kg la 62kg si nici macar n-am tinut toate cele 90 zile.
ralualexandrei spune:
S-a intamplat ca dupa ce am slabit trebuia sa tin mentinerea si nu am facut-o ,unde-i ala care se izbeste cu capul?!
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Ca o incurajare,eu am slabit data trecuta de la 75kg la 62kg si nici macar n-am tinut toate cele 90 zile. Andra ,mamica de 3+1 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
OAU, m-ai omorat! Daca mai aveam vreo indoiala, acum m-ai convins.Eu am mai tinut dieta disociata si a mers, dar nu f bine, adica am slabit 3 kg in aproape 3 luni.Am tinut dieta Dukan si asta "m-a jutat " sa ma ingras 2 kg. Dieta Rina mi se pare cea mai potrivita dieta pentru mine si citind ce ati scris voi sunt sigura ca pot sa o tin.Nu de alta dar mai bine ma tin de dieta si slabesc, decat sa simt vreo jena in partile moi de la pantofii ciocati ai doamnei Buflea.
Alecsia spune:
Am tinut si eu Rina acum cativa ani dar pe termen scurt. In 2 saptamani slabisem 4 kg. Dupa ce m-am oprit am mai avut zile cand mancam disociat, cel putin fructele le mananc si in prezent doar dimineata la micul dejun.
Avand in vedere ca acum mananc putin si fara cartofi, orez, mazare, paste, paine etc, si in fiecare dimineata la micul dejun consum fructe, as putea spune ca sunt la o Rina mai stricta. Singura diferenta ca nu am mancat pe zile, in ordinea asta, si nici seara acelasi lucru ca la pranz.
Multa bafta in lupta cu kg. Cu siguranta o sa mai intru sa va incurajez.
strumphitza spune:
Buna ziua doamnelor!
Sunteti pregatite sau azi va faceti de cap, asa pe ultima suta de metri inainte de marea provocare?! eu ieri am pacatuit rauuuuu, am spus sa imi fac ceva pofte inainte de dieta am fost si la shopping de mancare, deci sunt pe baricade de maine mi-am informat si sotul din dotare si i-am spus ca trebuie sa vina mai repede de la munca , sa stea o ora cu fetita, sa pot eu alerga pe
Am mai citit din urma si mai amanuntit, nu in diagonala, cum o facusem, si am vazut ca v-am luat pe toate la numarul de kg deci nu degeaba am spus eu ca e de cursa lunga... cred ca voi o sa slabiti si o sa fiti plecate de pe aici si eu o sa raman singura de caruta dar na, ma descurc eu, ca am buletin (pasaport) in buzunar
O duminica placuta si cu mult soare va doresc!
ralualexandrei spune:
Strumphitzo eu cred ca multe ni se vor alatura asa ca singura n-ai cum sa ramai .
Ce destrabalare,am facut varicela si am o greata cumplita,daca bag ceva in gura simt de parca as manca r.h.t,asa ca eu volens nolens cred ca am inceput deja cura.Basca m-am stricat si la stomac,de la febra,cred.