Dieta Rina
Raspunsuri - Pagina 3
ralualexandrei spune:
Meeyyyy fi serioasa,nu ma infometez insa ieri a fost o zi nebuna,nebuna :)
N-am draga 1.90 cam 1.70 cred .
Despre distributie .....acolo-i buba,caci cu sala de 2-3 ori pe saptamana chiar daca kg au ramas constante efectul vizual era cu totul altul.Bratul din poza e meritul d-soarei Lili care lune de lune ne chinuie cu cate 1-2kg in fiecare mana cate o ora.Toata saptamana iti amintesti,ba nu,pana miercuri cand te pune pe step si uiti de maini ca te doare prea tare fundul,iar vineri oooooh vinerea afli ca pe abdomen ai niste muschi de care habar n-aveai si care dor de-ti dau lacrimile.
elly_me spune:
Salutare fetelor ...
...la mine a decurs ff bine ziua de ieri , ca la "carte" .. nu am calcat stramb ...
... insa as fi vrut sa fac si ceva sport .. si nu am avut chef
Azi : AMIDON
de dimineata:
pe la 7.00- "suculetul": 1 banana + 1 kiwi + 1 portocala + 1 lg miere ... taiate cubulete, acoperite cu apa si blenduite ...
...pe la 8.30- o banana
... urmeaza pana la 13.00 inca 2 mere
pranz
- orez cu legume si putin sos pt orez deasupra uncle ben s
seara
.. cred ca tot orez ... mi-a mai ramas putinel
Mie in prima sapt mi-e ff greu sa tin regimul, dupa aceea devine obisnuinta ...
Sambata cred ca voi calca "stramb" .. am vitamine si ma duc la tara la socri ... si daca nu mananc se vor supara ...
Mi-e rusine sa le spun ca .. sunt la regim ..
Dar asta este .. poate inversez sambata cu duminica (vitam cu proteine)..
Sunny71 spune:
Cred ca intru si eu cu voi la dieta, dar de luni, ca in urmatoarele zile trebuie sa plec si nu o sa reusesc sa tin regimul.Ca si doamna Buflea, as vrea si eu exemple de preparate pe care le mancati voi.Problema la mine e cu sportul, ca nu prea am cand sa ma duc la sala si nici chef...
elly_me spune:
Sunny.. nici eu nu stiu daca voi reusi sa tin in weekend .. dar asta este ...
Stiu ca data trecuta daca nu aveam ceva mancarica pregatita pt ziua de amidon ... inlocuiam ziua respectiva tot cu proteine ...
.. mancam o salata de cruditati cu carnita fripta ..
Ideea este sa nu le mai amestec ...
Eu am tot citit Monti, dar sincer nu prea l-am inteles
Mi s-a parut mai simpla Rina ...
Mai ales ca iti si sugereaza ce sa mananci ...
Daca vrea cineva sa-i trimit cartea .. sa-mi dea pe PM o adresa de mail ..
Sunny71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Hai Sunny ,s-apoi iti fotografiezi picioarele si le pui la avatar :) Andra ,mamica de 3+1 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Ha, ha...beeeii, la capitolul picioare stau bine, intotdeauna asta a fost unul dintre atuurile mele.In afara de o frumusete ravasitoare si o modestie iesita din comun...a primitiva.
Lasa ca imi schimb eu poza de la avatar si pun una cu o diva cu picioarele pana la gat sa vad atunci ce mai ziceti?
Exact sub ceea ce am postat eu e, reclama "Oala cu bunatati", ce e acolooooo...ce Rina, ce slabit...vreau toate bunatatile de acolo
miky82 spune:
Buna fetelor si bine v-am gasit!
De luni intru si eu la regim in sfarsit ... de cand tot zic ca ma apuc mi s-a urat si mie... eu am 66 kg si 1.70 m
Sper sa reusesc sa dau cateva kg jos.
Bafta tuturor!
Elly te rog trimite-mi si mie cartea! Sarumana.
karula spune:
Bine, fie, schimb planul azi daca tot incepeti de luni cele mai multe. Am abandonat spanacul si l-am inlocuit cu cartofi copti cu usturoi si patrunjel, plus o salata verde cu lamaie. Daca mai pomenesc si de mic-dejunul cu migdale si curmale, se cheama dezmat, nu dieta.
Ca sa nu mai zic de pastele de maine... (seara inghetata si doua patratele de ciocolata neagra). Pai n-am zis ca angoasele ingrasa?!
elly_me spune:
Karula - si eu tot paste imi voi prepara pt maine ....cu un sos de rosii si cipierci ..
Si inghetataaaaaa
Miky ..daca mai bagam si sala .. o sa fim dive
Te bagi? macar 1 luna
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
LE- Miky sau putin alergat in parc de sapt viit??
Sunny71 spune:
Sigur se slabeste cu dieta asta? Am citit ce ati postat voi ca se poate manca.Fainoase,orez, cartofi...astea de obicei sunt interzise la alte diete.Mi se pare usor de tinut dieta asta , adica mananc pizza si paste si slabesc?