Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 5
Delia_Rodica spune:
m-am uitat in punga, nu e in Ghencea, e in Ilfov...daca-l iau, il iau si gata. Intreb daca pot sa-l returnez...ma mai gandesc.
Am retinut si eu ideea de la fete ca nu e bun cu 3 roti, dar eu cred ca tine si de cum te inveti, plus ca singura nu o sa merg niciodata pe scari...nici nu as avea unde, daca ma gandesc bine. In general sunt si lifturi, in alte parti am barbatul cu mine. La nr de roti nu vreau sa ma cramponez. Mi-e suficient ca ma cramponez la dimensiunea lor, nu le vreau mici
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
olimp spune:
delia r eu cand ma gandesc la carucior cu trei roti imi imaginez masinuta lui MR's Bean
oxana unde esti ? nu ai semnat condica de dimineata
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
La ultimul imi place si cum se strange, las cadrul in masina si am urcat cu landoul
E produs de DHS. Imi place si materialul din husa http://www.dhsbike.ro/produs/coccolle/c-628-2-in-1/364.html pe zoom se vede cum e.
Vroiam sa-l iau direct de la DHS, ca e langa Deva, dar e cu 100 lei mai scump Nu inteleg de ce???
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
happy_ama spune:
Delia, si eu am luat cu roti mari. chiar foarte mari. idea este sa nu fie foarte lat cadrul pt ca nu mai intri cu el pe nicio usa. ca sa nu mai zic ca sunt unele inguste care sunt prea inguste de-aia zic ca e bine sa le vedeti. si pentru material...
Happy Ama 25+ si Eva
olimp spune:
asa este happy si eu prefer sa il vad pe real ...altfel imi dau seama de el si trebuie sa masor diamtrul usii , nu am ce face sa incapa si in lift eu stau la etajul 7 deci nici gand sa il car dupa mine la etaj....
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
rectific ...sa il car pe sacri in sus...
26 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Buna dimineata! Olimp, chiar aici sunt, citeam din urma si savuram cafeaua. N-am raspuns pe masura ce citeam asa ca am uitat, dar stiu ca am ras cu pofta la cateva mesaje, sunteti tari!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
dnapotecuta spune:
Neata all!
Doar ce mi-am terminat micul dejun.... ca azi iar am facut foamea pentru repetarea hemoleucogramei. Dupa amiaza vad ce spanac am facut ca vin rezultatele la analize. In alta ordine de idei azi cred ca o sa zac cu succes ca merit.
Alina 26+
olimp spune:
oxi ce tare-i poza din avater ca bine arata sanul din poza al meu parca e de la vreo negresa din tirb african...
26 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Rodica, imi place f mult caruciorul de la DHS! Daca zici ca au magazin langa Deva eu zic sa suni acolo si sa negociezi cu ei. Apropo fetelor, negociati orice, n-o sa va vina sa credeti de cate discounturi puteti obtine. Suna si spune-le ca la Bucuresti e cu 150 de lei mai ieftin, dar tu vrei sa-l iei de la ei si sa-ti faca reducerea.
Tu ziceai parca de legumele congelate ca nu au vitamine si n-ar fi bune... oare ai dreptate? Ca eu stiam ca prin congelare se pastreaza vitaminile si oricum credeam ca sunt mai sanatoase decat cele "proaspete" pline de nitriti. Chiar am facut ieri un sos cu rosii tocate de la conserva si ma gandeam daca n-or fi mai sanatoase rosiile astea decat cele fara gust proaspete...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia