Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 14
olimp spune:
paula marmale ce tare e piciul
delia t si pisica mea e interesata doar de propiul comfort ....
oxi si la mine combinatiile sunt dezastru , cantitatea nu e problema...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Nu apuc sa va citesc..
Va scriu doar rapid,sa stiti ca sunt in zona .
Dana la ecografia de 21 sapt avea 350 grame.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
Delia_Rodica spune:
Flory incearca sa te liniwstesti, sigur va fii bine
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Joy, eu in sapt 18 nu puteam manca ceapa verde, ceapa si usturoi in stare proaspata. Pur si simplu, baiatul nu suporta. Acum de cateva zile, bag in mine ca nesatula, nu mai am nimic, poate si la tine trece cu rucola
amaliaro spune:
fetelor am mancat si acum zicica sunt gandac cu craci in sus 2 castronase de ciorbita de perisoare
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Delia_Rodica spune:
Sa-ti fie de bine si eu tot gandac in pat, dupa ciorba de legume si spanac cu pui la gratar
doxy spune:
Amalia sa-ti fie de bine! Normal ca ai mancat doua castronase, unul pentru Maria-Anastasia si unul pentru Irini-Ioanna.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
doxy spune:
Rodica si tie sa-ti fie de bine! Cum ai gatit spanacul? L-ai luat din piata?
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Amalia sa-ti fie de bine! Normal ca ai mancat doua castronase, unul pentru Maria-Anastasia si unul pentru Irini-Ioanna. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
Da da asa este am un fundulet iesit in afara si uncapsor in stern
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
ana303maria spune:
Buna dragele mele!
Nu am mai intrat pe aici pt ca niste dureri de cap ingrozitoare m-au "omorat" cateva sapt, plus ca am fost ocupata cu scaola si meditatii.
Ieri am ajuns la spital pt ca am lesinat si apoi, cand mi-am revenit am facut si o criza de spasmofilie... A fost cumplit, i-am speriat si pe copii (trebuia sa mergem sa vizitam fabrica de sticla) si pe sotul meu. El m-a mai vazut lesinata de nenumarate ori, in toate sarcinile mele, dar de data asta a fost mai rau si a durat mai mult.
Am fost la spital la dr mea, m-a consultat si suntem f bine amandoi. Eu si bebe mic care este.... baietel!!! Asa de mult m-am bucurat!!!! Deci, tot necazul a avut un final frumos!
Acum nu trebuie decat sa ne gandim la un alt prenume care sa mearga cu Ioan, nume care il vom pune dupa nas (imi doresc enorm de mult sa fac asta pt ca la David nu am pus, i-am spus cum am vrut noi. Nici acum nu au pretentii, dar vreau eu neaparat, dupa numele bebelusului lor). Voi ce idei aveti ? Sasu Vlad Ioan sau Sasu Matias Ioan. Matias este f rar, e numele unui apostol si se serbeaza sf Matia pe 9 august, in jurul datei in care as naste eu. Nepotul parintelui meu duhovnic il cheama Matias si-l striga Mati si mi-a placut la nebunie de prima data cand am auzit numele.
Puteti incerca si alte variante de prenume, inafata de Vlad si Matias, daca aveti vreo preferinta.
Va pup si acum ma pun sa recuperez zeci de capitole din urma. Cat reusesc! PUp!