Stelute de iulie-august 2013(71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

L-am vazut Ama. E foarte fain. Mie mi-a placut mult,mi-a ridicat moralul si am ras copios. Sincer acum sunt atat de panicata incat nu sunt buna, nu ma pot concentra sa fac nimic. Incepusem sa citesc dar dupa 3 randuri incep sa ma agit si las jos cartea,msi tv-ul l-am inchis ca ma agita. Sper sa se calmeze contractiile si atunci mai imi revin si eu.

25+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Buna fetele,

Sunt si eu pe aici, la serv cu o groaza de treaba..Nu stiu daca e de la vreme sau de la hormoni, dar si mie imi cam vine sa plang Azi de dimi ma simteam ca un gandac,nu aveam nicio putere sa ma dau jos din pat, dar moarta-coapta a trebuit sa vin la serv, ca nu se putea fara mine..nu azi..pana la ora asta am muncit pe branci..m-am saturat Si sotul imi zicea calm: "nu poti, nu te duci, diseara sper sa nu te plangi ca ti-a fost rau", fara sa inteleaga ca azi chiar nu pot sa lipsesc..Imi venea sa plang de dimineata pe drum, mai bine as fi plans, ca m-as fi eliberat

In alta ordine de idei, aseara m-am distrat si eu cu filmuletele voastre. Doxy, Paula, super tari aia mici

Doxy, Rares al tau seamana ff mult cu sotul meu cand era mic. Daca nu erai din Iasi intram la banuieli Sa stii ca e idealul meu de baietel, blond cu ochi albastri si cu parul in vant Asa imi doresc sa fie si al meu

Cu kg te inteleg si eu foarte bine, arunca cantarul, eu nu mai am baterii la el si e muult mai bine asa

Ele, ce grasunica ai si tu!! Noi eram sapt trecuta abia la 400 si ceva de grame, deja 1 kg mi se pare muult!! Abia astept sa va prind din urma!!

Dana, nici eu nu ma omor cu carnea, mananc doar cand mi se da (la mama, la soacra)..eu gatesc foarte rar si la fel, la restaurant nu mi-as comanda ever..In schimb imi place la nebunie pestele!! Si din fericire mie analizele mi-au iesit foarte bine pana acum, asa ca nu ma obliga nimeni sa mananc mai multa carne Si mai sunt si din grupa carnivorilor, 01 :))))

Amalia, si la noi in pat e o aglomeratiee..lesini de ras daca ne vezi: sot, pisica, eu, bebe si indispensabila perna. Ca sa nu mai zic ca tot pisica nu are loc, si ne impinge in toate colturile numai sa stea ea bine

Delia, imi place la nebunie al treilea carucior!! Bafta la achizitionare, sper sa obtii pretul pe care il vrei!!

Gata, va pup, fac pe mine de mor, dar am zis sa termin intai de scris

22+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna ideea cu sarmalele, dar eu nu am bona care sa mi le faca asa ca poate fac niste ardei umpluti ca "e mai repede'.
Flory , totul o sa fie bine!
Joy, stiu de teoria cu fructele de la tata Monti, crede-ma sunt as la teorie. Dar mai spune el ca sunt anumite persoane care tolereaza foarte bine fructele dupa masa si in cazul lor nu se aplica aceasta regula. Eu ma refeream strict la desert, adica cioco... de ce nu ar fi buna dupa masa. Hai vina cu explicatii ca sa nu mai stai cu gandul la amnio.

Mergi la inceput

Delia merci! Sa dea DD sa fie bebe cum vrei tu. Si eu tare vreau sa fie fetita blonda, da cum o da DD, important sanatoasa sa fie!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Text extras din: Ordonanta de urgenta nr. 158/2005 - privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate
CAPITOLUL IV
Concediul si indemnizatia de maternitate

Art. 23. - (1) Asiguratele au dreptul la concedii pentru sarcina si lauzie, pe o perioada de 126 de zile calendaristice, perioada în care beneficiaza de indemnizatie de maternitate.
………………..
Art. 24. - (1) Concediul pentru sarcina se acorda pe o perioada de 63 de zile înainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 63 de zile dupa nastere.
(2) Concediile pentru sarcina si lauzie se pot compensa între ele, în functie de recomandarea medicului si de optiunea persoanei beneficiare, în asa fel încât durata minima obligatorie a concediului de lauzie sa fie de 42 de zile calendaristice.
…………..
Art. 25. - (1) Cuantumul brut lunar al indemnizatiei de maternitate este de 85% din baza de calcul stabilita conform art. 10 .
(2) Indemnizatia de maternitate se suporta integral din bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate.

- Punere în aplicare CAPITOLUL IV prin Norma de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr... din 27/01/2006 :SECTIUNEA a 4-a Concediul si indemnizatia de maternitate
……….
Art. 44. Concediul medical pentru maternitate se acorda numai pentru sarcina si nu pentru afectiunile care pot interveni pe parcursul sarcinii, fara legatura cu aceasta.
Art. 45. -(1) Certificatele de concediu medical pentru sarcina se elibereaza pentru cel mult 30 de zile calendaristice de catre medicul de familie sau de catre medicul de specialitate obstetrica-ginecologie, care ia în evidenta si urmareste pe parcursul sarcinii gravida, pâna la durata maxima prevazuta de lege.
(2) Certificatul de concediu medical pentru lauzie se elibereaza de medicul curant de specialitate obstetrica-ginecologie din unitatea sanitara unde a nascut femeia sau de medicul de familie, pentru perioade de cel mult 30 de zile calendaristice. Prelungirea concediului medical pentru lauzie pâna la durata maxima prevazuta de lege se face de medicul de familie care are în urmarire lauza.

Mergi la inceput

Ooooooofffff, hai ca incerc sa-l editez... asteptati nu va chinuiti sa cititi asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

doxy

faza cu ciocolata era strict de preferinte, nici eu nu pot manca dulce dupa masa, insa un castravete murat dupa o savarina merge de numa' numa'

eu ma straduiesc cand trebuie sa mananc 2 feluri la aceeasi masa... cu pauza, bla bla... desertul ar fi waaaaay too much! nu e vorba de cantitate neaparat, n-am nicio problema sa mai pun inca o portie de ciorbita de exemplu, dar nu-mi place mie sa mananc 2 chestii diferite fara o pauza

salatele mele daca sunt fel de baza sunt pline cu de toate, insa daca mananc salata langa o friptura sau un sandwich se schimba datele problemei. imi place sa mananc rucolla goala, salata verde goala (fac un sul din 2-3 foi si musc din el). recunosc ca la restaurant nu cer sa imi aduca frunze intregi de salata verde :)))))

acum sunt suparata, zanelor mele nu le place rucolla, iar eu o ador... cred ca e gustul prea pregnant, nush, dar mi-au aratat foarte clar ca nu le place .

12.30 se considera a fi dupa-amiaza, nu? amiaza e la 12

Jo 18+

Gugulushele

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Joy, de-aia arati asa de bine, eu sunt in stare sa mananc ciorba de burta, peste prajit, paste carbonara si apoi tort de cioco. La mine in schimb cantitatea e o problema, nu pot sa mananc mult, dar la combinatii sunt dezastru.
Da e amiaza deja... ma duc sa vad daca e calda ciorba de linte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Joy, de-aia arati asa de bine, eu sunt in stare sa mananc ciorba de burta, peste prajit, paste carbonara si apoi tort de cioco. La mine in schimb cantitatea e o problema, nu pot sa mananc mult, dar la combinatii sunt dezastru.
Da e amiaza deja... ma duc sa vad daca e calda ciorba de linte.

LOL, buna asta, mai ales cand vine din partea unei tipe care arata mega super traznet !!!

Jo 18+

Gugulushele

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Ce-mi trimite mie sotul pe e-mail :))))))))))))

http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/sarbatori-socrii-ghid-supravietuire-1_50d436fc596d720091214736/index.html

Mergi la inceput