Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 12
olimp spune:
va pup intru in sedinta
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Adevarul este ca la copii trebuie aplicata metoda: papica si apoi bombonica, ei sunt smecheri, ar putea trai zile fara mancare, doar din dulciuri...repet, am vazut la nepoti. Toti sunt la fel smecheri, fac fetisoare de te topesti
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
doxy spune:
Apropo de mancare, Paula ce ai mai gatit pana la urma? Ca si eu sunt in pana de idei...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
paula_m spune:
Nimic Oxana, chiar sunt in pana de felul 2...probabil ii fac cartofi frantuzesti lui Raul.
El si-a exprimat clar optiunea - vrea "marmale". Ia sa vad daca va dati seama ce sunt !!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
flory_blanca spune:
Neata ' pe la amiaza. Eu azi acasa la caldurica. Nu m-am simtit bine azi noapte, m-a durut burta asa ca azi dmineata am luat un no spa si calm in pat. Vad ca am si ceva contractii, sper sa se opreasca si fie sub control situatia.
Oricum cu moralul sunt la pamant, am senzatia ca tot cu risc sunt si ca oricand se poate intampla ceva.
25+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
happy_ama spune:
Neata, Dana! Sunt ok acum, ms de intrebare Tu?
Aaaaa, am uitat sa va spun. Aseara stateam intinsa si am pufnit in ras. Maaaaama, cand m-a injunghiat odata si pe stanga si pe dreapta!!! Am tras de ligamentele alea de...
Happy Ama 25+ si Eva
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Joy, de ce sa strici totul? Eu ii dau sa manance o farfurie de ciorba apoi ii dau o bombonica de cioco. Rares mananca ff rau si e slabut. Daca ii dau cioco inainte de mancare (au mai fost exceptii, la sarbatori de obicei) nu mai mananca mancare, sau ia doua linguri si zice "cred ca si me face rau" ca sa-l citez. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
lenea e cucoana mare, asa ca o sa ma limitez la un umil copy-paste
Fructele sunt alcalinizate si racoritoare, cu exceptia unor specii tropicale (ca mango), care au proprietati incalzitoare. Sunt foarte usor de digerat si de metabolizat, dar numai mancate pe stomacul gol. De fapt, multe fructe trec ca atare prin stomac direct in duoden, pentru a fi digerate la nivelul acestuia, ceea ce insemna ca, daca lasati fructul proaspat la urma, dupa o masa bogata, el va sta si va astepta in stomac pana cand celelalte alimente vor fi digerate, timp in care bacteriile il ataca si il fermenteaza, extragandu-i toate substantele nutritive si lasand in urma gaze si resturi metabolice. In ceea ce priveste fructele, cel mai bun sfat este: “Mancati-le separat sau renuntati la ele”.
si mai era o explicatie vis-a-vis de sucurile gastrice...
Jo 18+
Gugulushele
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
happy_ama spune:
citat din mesajul lui flory_blanca Neata ' pe la amiaza. Eu azi acasa la caldurica. Nu m-am simtit bine azi noapte, m-a durut burta asa ca azi dmineata am luat un no spa si calm in pat. Vad ca am si ceva contractii, sper sa se opreasca si fie sub control situatia. Oricum cu moralul sunt la pamant, am senzatia ca tot cu risc sunt si ca oricand se poate intampla ceva. 25+ Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
Flory, curaj, draguta! Cauta un film dragut. Uite, le spuneam fetelor de comedia aia cu femei insarcinate - What to expect when you're expecting. Poate de mai binedispune. Te inteleg prin ce treci. Si eu sunt constant stresata
Happy Ama 25+ si Eva
paula_m spune:
citat din mesajul lui Delia_Rodica Paula, sarmale? viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd |
Exact . O sa rog bona sa-i faca maine, dar am si ciorba de varza, dar daca asta vrea, ce sa-i fac?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2