Stelute de iulie-august 2013(71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oxi astea sunt mituri din batrani ..nu papi dulce doar dupa mancare , ai mei nu m-au restrictionat niciodata...a am crescut har domnului ok ...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Joy, asa am gandit si eu. Nici nu am vrut sa fac DT, dar m-a convins dr, desi i-am zis de la inceput ca vreau amnio.
Tu nu lucrezi?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

DT este bun pentru a evita situatia complet neplacuta in care proba de la amnio nu este concludenta.

lucrez si eu, e prima data dupa 2 ani cand ma bucur ca lucrez de acasa. IDEAL pentru o gravidutza am sef, dar programul il fac cum vreau eu, atata timp cat sunt cu munca la zi nu intereseaza pe nimeni daca lucrez ziua sau noaptea la 2, lunea sau sambata... Imi lipsesc insa trezitul si 'aranjatul' pentru serviciu, interactiunea cu colegii... E usor ciudat sa "vii la munca" cu ochii carpiti de somn, in pijama si cu o cana de cafea in brate

Jo 18+

Gugulushele

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

oxi astea sunt mituri din batrani ..nu papi dulce doar dupa mancare , ai mei nu m-au restrictionat niciodata...a am crescut har domnului ok ...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

26 + Ilinca
Ilinca

Eu dulciuri dupa mancare, nu pot manca, dar mancare dupa dulciuri intotdeauna pot.

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

Eu dulciuri dupa mancare, nu pot manca, dar mancare dupa dulciuri intotdeauna pot.

SUBSCRIU!!!!!! Fara desert imediat dupa masa si mai ales fara fructe ca 'strici' tot ce ai mancat! Si fara apa sau sucuri in timpul mesei!!!

Jo 18+

Gugulushele

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna dimineata

Am zis si eu ca vine primavara si na ploua si e innorat . M-am trezit cu o durere de spate . Voi cum va mai simtiti??? Olimp Ele cum sunt durerile de pasa??? Happy te-a lasat durerea din dreapta?? Paula la tine am vazut ca raceala nu a vrut sa plece peste noapte . Eu daca "racesc" am dimineata un pic nasu infundat si ma ustura in gat dar peste zii imi trece.
Restu fetelor nu mai stiu ce dureri aveati sper sa fiti bine toate .

25+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Joy, asta se cheama "varianta in papucei roz" lucrul de acasa.

Rodica esti tare.

Eu asa l-am invatat pe Rares si el stia regula "desert dupa ce mancam". Dar vad ca se face ca ploua cand nu e mami de fata.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

dana mi-ar place ca "pasa" a mea sa-si ia zborul cu tot cu durere cu tot dar nu se poate sta si cloceste...ma doare la fel de tare , nu se va ameliora situatia din pacate , doar accentua daca nu avem grija...

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

oxi copiii is tare jmecheri

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoyJoy

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

SUBSCRIU!!!!!! Fara desert imediat dupa masa si mai ales fara fructe ca 'strici' tot ce ai mancat! Si fara apa sau sucuri in timpul mesei!!!

Jo 18+

Gugulushele

lichidele in timpul mesei stimuleaza ingrasarea. Oricat de sete mi-ar fii, nu beau, Iar apa de dupa masa e mai calduta, rece solidifica grasimile care se vor depune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Joy, de ce sa strici totul?
Eu ii dau sa manance o farfurie de ciorba apoi ii dau o bombonica de cioco. Rares mananca ff rau si e slabut. Daca ii dau cioco inainte de mancare (au mai fost exceptii, la sarbatori de obicei) nu mai mananca mancare, sau ia doua linguri si zice "cred ca si me face rau" ca sa-l citez.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput