AFTER-SCHOOL CU PERSONAJE DISNEY!

AFTER-SCHOOL CU PERSONAJE DISNEY! | Autor: afterschcrv

Link direct la acest mesaj

Avem ca sediu o vila de lux care nu se compara cu sediul niciunui alt after-school, cu o suprafata construita de 500 mp, Parter + 2 Etaje, Bucatarie ultra-dotata, Sala de luat masa, Bucatareasa proprie, 4 Bai, 3 Sali de Teme, 1 Spatiu de 100 mp open-space pentru Activitati precum Dans, Teatru, Balet, Sport.
Dispunem de o curte amenajata de 400 mp cu cascada, iaz, gradina de trandafiri si loc de joaca pentru copii.
Accesul in vila este monitorizat video, avem contract cu o firma prestigioasa de paza si protectie, iar activitatea copiilor poate fi urmarita on-line de catre parinti pentru ca avem montate camere video cu transmisie on-line catre parinti in Salile de Teme si in Sala de Activitati.
Pe parcursul orelor petrecute la after-school-ul nostru, copiii vor fi insotiti in permanenta de personaje Disney care le vor deveni parteneri de joaca, dar si sprijin si ajutor sa obtina cele mai bune rezultate la scoala! Suntem singurul after-school unde copiii, chiar de cand sunt luati de la scoala, pana la plecarea acasa, vor avea personajele Disney cele mai indragite alaturi de ei.
Vor fi luati de la scoala de personaje Disney, cu masina speciala si sofer profesionist, vor fi adusi la sediu in conditii de maxima siguranta, vor lua masa (Felul 1, Felul 2 si Desert) cu Personaje Disney, vor face temele cu o invatatoare activa in sistemul de stat dar vor fi ajutati si incurajati si de Personaje Disney, dupa teme vor lua Gustarea de la ora 16.00 tot cu Personajele Disney, vor face Engleza 2 ore pe saptamana cu profesoara de engleza si cu Personaje Disney. Vor face Sport cu Stefania si Sportacus, Engleza 2 ore pe saptamana cu o profesoara de engleza dar si cu Personaje Disney, vor lua lectii de Dans si Balet de la o profesoara de Dansuri dar si de la Print si Printesa, vor afla lucruri uimitoare despre Geografie, Istorie, Oceanogafie de la Piratul Jack Sparrow si Printesa Anastasia, vor face Karaoke cu Hannah Montana si Michael Jackson…si lista continua… Aceste activitati sunt organizate pe module de cate 1 saptamana. La terminarea programului copiii pot fi dusi acasa, optional, contra-cost, cu masina speciala de after-school, de catre soferul nostru.
Tariful este de 850 RON / luna. Se achita intre 25 si 30 ale lunii curente pentru luna urmatoare. Pentru copiii care nu se inscriu de la data de 1, taxa se recalculeaza in functie de perioada frecventarii after-ului in luna respectiva.
OFERTE:
Va oferim 1 zi gratuita de proba in after-school-ul nostru pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre!
Daca ne recomandati si facem o inscriere unui alt copil prin recomandarea dvs, atat dvs cat si clientul adus de dvs beneficiaza de o reducere de 10 % timp de 3 luni.
La achitarea integrala a abonamentului pe 1 an beneficiati de o reducere de 10 %.
Vacantele sau perioadele in care copilul lipseste justificat (prin adeverinta medicala sau alte documente) NU SE TAXEAZA.
CARAVANA PERSONAJELOR detine si loc de joaca propriu. Copiii inscrisi la after-school-ul nostru beneficiaza de 10 % reducere la totalul de plata daca isi organizeaza ziua de nastere la locul nostru de joaca.
Daca va doriti pentru copilul dvs sa se bucure in continuare de o copilarie minunata din care sa ramana cu amintiri grozave, AFTER-SCHOOL CARAVANA PERSONAJELOR este alegerea PERFECTA!
Telefon Secretariat: 031.421.25.48 , Asistent Manager AFTER-SCHOOL : Oana Toma.
Telefon FIX RDS: 031.421.25.48
Telefon COSMOTE: 0760.44.22.66
Telefon VODAFONE: 0736.54.77.66
Telefon ORANGE: 0765.60.57.57

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui afterschcrv
Avem ca sediu o vila de lux care nu se compara cu sediul niciunui alt after-school.

Hai ca m-am lamurit de la prima fraza.
Macar precizeaza ca e vorba doar de Romania, sa nu creada vreunul ca este cel mai tare sediu de afterschool din Univers ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

E chiar buricul targului...cartierul ANL Brancusi din Drumul Taberei.

(apropos, informatia asta era mai utila decat toata introducerea...era suficient un simplu link si zona).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Se pare ca nu a avut ecoul scontat articolul http://www.desprecopii.com/info-id-10976-nm-Scoala-Disneydupa-scoala-pas-cu-pas.htm

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Eu in general sunt mai sceptica si mai realista...prefer opiniile parintilor decat auto-prezentari bombastice. Arata si suna frumos treaba cu Disney, dar nu pot taia Bucurestiul in doua cu ccopilul pentru asta, odihna lui e mai importanta. Poate daca si-ar deschide sediu mai apropiat de noi, da. De asta spuneam ca adresa e (momentan) mai relevanta.

Iar prezentari de genul "o vila de lux care nu se compara cu sediul niciunui alt after-school," ma fac sa ridic o spranceana, ca sa zic asa...

Mergi la inceput