Strugurasi de Septembrie-Octombrie 2011 *12*
Raspunsuri - Pagina 7
raluca050 spune:
Nanna nu am Tassimo, eu sunt adepta cafelei clasice la ibric, insa am baut si mi s-a parut buna, e adevarat ca e diferita la gust
Referitor la munte te rog da-mi si mie un PM cu nr de tel al persoanei de la pensiune la care ai facut rezervarea, vreau sa discut eventualitatea de a veni de sambata.
O zi buna tuturor
Dbunny spune:
Hola!
Suntem si noi prin zona, dar nu prea avem nimic de zis...
may cati dinti aveti?
lali acomodare usoara tie si copiiilor! am inteles eu bine? aveti `bon` ?(masculinul de la bona
)
sei deci inainte aveai pe mama in casa, acum ai si mama si tata
de ce v-ati mutat? stateai pe chirie? ai inceput munca la program complet?
jade?
va pup pe toati![]()
May3 spune:
Neatzaa
Dbunny, ii avem aproape pe toti. Am recuperat :D
De curand i-au iesit caninii, acum sunt coltisori. Si cei de sus si cei de jos. Unul doar dintre ei nu a iesit de tot, sta sa iasa si cred ca ala o supara.
Deci am mai avea 4 masele in spate de dat si gata.
Ei i-au iesit mereu in grupuri de cate 4 :D
Voi?
In schimb la par suntem tot codase….
Pai nici eu n-am nimic de spus :D
Dar mai dau si eu cu pixul pe aici.
A venit caldura pe la voi?
Lali_mete spune:
Buna gagici !
Da Bunny, avem "bon " sau "dadac " cum ii spunem noi
. Un prieten bun ce are nevoie doar de ziua de duminica sa ii fie libera , care daca nu se oferea sa imi stea cu Teodora nu as fi avut cum sa lucrez pana la inceperea gradinitei .
Noi nu spunem nimci de dinti sa par ca ne bate May
.. Noi facem codite...
Dbunny spune:
May Noi avem 4 sus si 4 jos...si 4 masalute. ii mult? putin ? jhabar n-am...stau sa iasa ceilaalti, dar nu stiu cum se numesc![]()
avem si noi par de codite, dar nu ma lasa sa-i prind...ma multumesc ca ma lasa sa-i pun o clamita, de-i dau bretonul la o parte...
May3 spune:
Haha, stiu ca faceti codite si e o dulceata Teodora.
Si pe mine ma lasa sa-i fac codite la spate ca are ceva chica, dar de ceva timp nu ma mai lasa :(( nici cordelutele nu le mai tine pe cap cum le tinea :((
Dbunny, e numai bine. nu cred ca este o regula.
ia gandeste-te ca noi la 11 luni n-aveam niciun dinte :D
de vorbit, vorbiti?
a mea are doua cuvinte noi: Bibi si Peppa Pig :D
seidana spune:
salut
Bunny.. nu mai vine mama la noi, si nu am avut de ales.. mie sa o dau la gradi mi-i se pare mica, la cresa nu vreau, bona nu vrea sotu :)) , mama nu mai vine la noi.. asa ca in saptamana facem naveta , weekend la noi acasa..
Noi avem codite si par lungg dar e numai bucle.. Dinti 4+4+4masele, acu ies caninii..
De vb .. se leaga de orice cuvant..dar spune in general primele 2 litere..
Are vreme insa, ne intelegem perfect, asculta orice, e f cuminte..
Dbunny spune:
A mea tot aceleasi cuvinbte de zile de-o vesnicie...Minie, Peppa pi, Doa (Dora) si tipicele mami, papi, caca, pipi...singurele cuvinte accentuate bine sunt agua si pan. cu apa si paine ajungem departe![]()
In schimb incearca sa zica chupeta, si zice puta, ce ce inseamna c**va...si cateodata merge prin casa necajita cautand si zicand puta, puta...puta...si noi nu stim cum sa ne abtinem cat e de haioasa, dar totusi celalalt are 6 ani, si nu ne putem permite sa radem la asa ceva
.
In rest doar jumatati de cuvinte, sau cuvinte stalcite...
May3 spune:
ha ha ce tare e cu Puta :))))
trebuie sa o invat si eu in engleza apa si papa. le stie doar in romana.
se va duce la gradi si n-o sa stie sa ceara apa...
Sei, cred ca e tare obositor.
bine ca-i cumintica.
am vazut ce plete are pe facebook. un ingeras cret cu ochii albastri.
toti sunt mai frumosi. dar frumosi de pica :D
doar sunt ai nostri, nu? :))
cand ma uit la poze mai vechi mereu zic ca ce uratica era si acum e frumoasa. dar atunci tot asa ziceam uitandu-ma la poze si mai vechi :))))
a mea s-a inaltat, are 88 cm si 11 kg, are alura de domnisoara. si gropitele in obraji se vad mai bine ca nu mai e asa falcoasa.
o iubesc de numa 
cu olita cine s-a mai apucat?
aveti ceva articole de citit despre asta?
vreau sa incep sa ma documentez si cand da caldura sa ne apucam