Stelute de iulie-august 2013 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
amaliaro spune:
Elena si pe mine deaia l am si postat
la Deni
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Elena si pe mine deaia l am si postat la Deni amalia tsakoniati 25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . |
Merci!
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
teodora86 spune:
buna burtici am citit si eu din urma sunt la zi,pompa electrica am folosit si eu mi-a fost de mare ajutor eu am avut lapte f mult dar mi-am cumparat-o deabia la bebe nr 3 si la primii 2 ma-m chinuit f tare am facut infectie am luat antibiotic ,saci de dormit i-am invatat pe toti de cum i-am adus de la spital i-am pus in sac cu paturita nu i-am invelit niciodata de frica sa nu isi traga paturita pe fata si sa se inaduseasca,vara cind era prea cald ii puneam doar pempers si in sac si nu am avut probleme,si eu am tot felu de dureri pe care nu le-am avut la sarcinile anterioare,aici orice ii spun la dr ca ma doare imi zice sa i-au paracetamolm-am saturat,va pup pe toate si o zi buna
teodora86 spune:
bagaju pentru maternitate in sap 34 o sa il fac asa am procedata si datile trecute sper sa ma ajute BUNUL D-ZEU sa nu am nevoie inainte
unidanad spune:
Fetele care ati nascut normal data trecuta recomandati sa facem ceva in mod special pt a naste mai usor . ????
25+ David sau Patrick
Dana
teodora86 spune:
eu sunt foarte nerabdatoare de felu meu si daca imi fac bagaju de la 28 sap o sa imi para ca sta timpu in loc si nu mai plec la nascut
teodora86 spune:
Dana am 2 nasteri naturale si o cezariana,important e sa iti pastrezi calmu ,fiecare ne comportam diferit depinde cit de rezistenta esti la dureri,o sa iei epidurala????????????????????
unidanad spune:
Parerea mea personala este ca sunt fffff rezistenta la dureri. Eu f rar iau pastile desi am probleme cu "capul"( a se citi dureri groaznice de cap) si reuseam sa stau si fara pastile. Vreau sa o intreb pe doc daca se poate lua epidurala din spital sa nu o cumpar eu degeaba ca poate nu am nevoie. Ce curajoasa sunt
25+ David sau Patrick
Dana
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teodora86 Dana am 2 nasteri naturale si o cezariana,important e sa iti pastrezi calmu ,fiecare ne comportam diferit depinde cit de rezistenta esti la dureri,o sa iei epidurala???????????????????? |
Tu ai apelat la epidurala?
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
unidanad spune:
Eu am auzit ca mersul pe jos f mult ajuta sa deschisa colul sa te dilati si sa nasti mai usor. Mi-a spus o prietena din sapt 30 sa merg muuuult pe jos acum nush o fii bine nu o fii. Sau sa urc pe scari.
25+ David sau Patrick
Dana